Outfit of the day: to the beach

collage outfit

Ik ben op dit moment heerlijk vakantie aan het vieren op Ameland. Het mooie weer, de prachtige zonsondergangen, het brede strand, ik geniet er volop van. Gisteren heb ik een dagje op het strand van Buren vertoefd. Ik laat jullie in dit artikel foto’s van mijn outfit zien.

De stranden van Ameland zijn prachtig; witter dan wit en enorm uitgestrekt. Ook de duinen vind ik erg mooi om te fotograferen. Hoewel het hoogseizoen hier al begonnen is, merk je daar nog niet zoveel van dus ik greep mijn kans om een paar outfitfoto’s te maken!

vebeterde outfit

De jurk die ik draag is van de H&M. Het is een maat 34. Yeah, ik pas er nog in!! Al wordt hij wel steeds strakker… De jurk heeft een grote split tot mijn dijbeen waardoor de jurk extra mooi opwaait na een windvlaag.

outfit 6

Ik draag daaroverheen een buikband van buikbanden.com. Ideaal! Je hebt ze met allerlei verschillende prints en teksten en het is een leuke toevoeging voor je outfit als je zwanger bent. Ik draag nu een maatje S, maar ik denk dat ik die over een maand niet meer pas.

outfit 2

outfit 3

outfit 1

Mijn zonnebril is van de Primark. Gewoon zo’n lekkere grote diva bril.

outfit 7

Voetjes in het zand!

Ik hoop dat jullie mijn outfit leuk vonden. Ik heb in ieder geval veel plezier gehad met het maken van de foto’s in deze prachtige omgeving. Laat je het weten in de comments ?

Dit vind je misschien ook leuk

9 reacties

 • Reageren
  Vera
  11/07/2014

  Heel leuk gecombineerd! Je buikje groeit goed zo te zien! Geniet nog lekker van je vakantie.

 • Reageren
  Ceetje
  11/07/2014

  Wat een prachtige foto’s!!!! Veel plezier op Ameland:)
  Ceetje onlangs geplaatst…Win een festivalpakket van ChillyMy Profile

 • Reageren
  Oum Feerozah
  11/07/2014

  Super mooie foto’s wauw! Leuk ook zo op het strand
  Oum Feerozah onlangs geplaatst…Cluse Brillante Rose gold HorlogeMy Profile

 • Reageren
  Sylvana
  11/07/2014

  Wauw, wat een prachtige foto’s! Heel erg mooi.
  Sylvana onlangs geplaatst…My Summer Beauty EssentialsMy Profile

 • Reageren
  Sabien
  12/07/2014

  Wat zie je er geweldig uit vrouw!

 • Reageren
  Donna Luisa
  12/07/2014

  Wat een mooie foto’s! En de jurk staat je nog prachtig! x

 • Reageren
  kim
  13/07/2014

  Wauw! Je ziet er echt prachtig uit! Geniet lekker van je vakantie!

 • Reageren
  Saskia
  14/07/2014

  Geweldige foto’s en een prachtige jurk!
  Saskia onlangs geplaatst…Persoonlijk: Welcome To My Life! (week 28)My Profile

 • Reageren
  Beautydagboek
  21/07/2014

  Je ziet er ontzettend mooi uit Sanne! Prachtig zwanger ben je. Geniet ervan!
  Beautydagboek onlangs geplaatst…Sans Soucis Tinted Body FluidMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.