Outfit of the day: 2 x een fluffy vest

collageAfgelopen week ging ik gezellig winkelen in Haarlem met een vriendin, toen ik twee prachtige fluffy vesten zag hangen. Eentje in knalroze, en eentje in oudroze. Toen ik ze had aangepast zaten ze zo ontzettend lekker, dat ik ze beide besloot mee te nemen. Het leek me leuk om er een outfit post van te maken.

Ik ben gek op vesten in de winter, en al helemaal als ze een hoog knuffelgehalte hebben. De knalroze die ik heb aangeschaft wilde ik in eerste instantie alleen gebruiken voor festivals in de zomer. Maar eigenlijk vind ik hem zo leuk en zit ‘ie zo lekker warm dat ik ‘m misschien in de winter wel wil blijven dragen. Voor nu heb ik hem gecombineerd met een zwarte jeans en lichtblauwe New Balance sneakers. Mijn haar heb ik in een nonchalante knot gedaan. Zo’n outfit zou ik dus naar een festival kunnen dragen. Ik ben benieuwd wat jullie vinden: is neonroze echt een zomerkleur of vind je het ook kunnen in de winter?

DSC_1173

DSC_1193

Hier kun je het lekkere zachte fluffy stofje van dichtbij zien. Hij is echt opvallend he..!

Ik kocht het vest dus ook nog in een subtiele kleur, namelijk oudroze. Dit is een kleur die veel meer geschikt is voor een alledaagse look. Deze keer combineerde ik het vest met enkellaarsjes met een naaldhak om het lekker vrouwelijk te maken. Wel droeg ik nog steeds mijn zwarte skinny jeans, zwart doet het nou eenmaal altijd goed!outfit of the dayDit was mijn eerste outfitpost, ik hoop dat jullie het leuk vonden!

Dit vind je misschien ook leuk

9 reacties

 • Reageren
  Melissa Charlotte
  29/01/2014

  Leuke vesten, mooi gecombineerd! Staat je goed. Neonroze kan nu ook hoor! Ik heb zelf een neonroze sweater.

 • Reageren
  Ceetje
  29/01/2014

  Jaaaaa die knal roze is echt super vet! Ook voor in de winter:) Die spring foto is echt leuk!

 • Reageren
  Bertine
  30/01/2014

  die knal roze is echt geweldig!!

 • Reageren
  Iscreambeauty
  31/01/2014

  Wat een ontzettend gaaf vest!!

 • Reageren
  Rosa
  01/02/2014

  Leuk gecombineerd, zo is het niet to much 🙂

 • Reageren
  Margo
  04/02/2014

  Neonroze kan altijd 😀

 • Reageren
  lotte
  07/02/2014

  wauw, staat je superleuk!

 • Reageren
  MRielle
  24/09/2014

  Weet iemand toevallig een webshop waar je
  De furry/flufft vesten kan kopen ben al een
  Tijdje opzoek maar nog steeds niets gevonden

 • Reageren
  Angelique
  26/05/2015

  Erg mooi en zeker ook een mooie kleur ik vind dat je hem ook in de winter kunt dragen.

  Ik ben wel benieuwd waar je deze gekocht hebt en of ze nog te krijgen zijn.

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.