Oufit of the day: black and white

collage outfitIk ben ongelofelijk dol op zwart en wit. Vooral in combinatie met elkaar. Mijn kledingstijl zou ik niet met 1 woord kunnen beschrijven, ik houd vrouwelijke, stoere, klassieke, hippe en urban items. Het is maar net waar ik zin in heb. Vandaag besloot ik te gaan voor een outfit of the day waarbij ik stoer combineer met netjes.

Een zwarte skinny jeans mag echt in niemands kast ontbreken. Hij is makkelijk te matchen, kleedt mooi af en kan eigenlijk altijd. Het exemplaar dat ik nu draag is van een onbekend merk, ik kocht hem voor een paar tientjes bij een buitendlands winkeltje in Amsterdam. Eigenlijk is het niet echt een ‘jeans’ want dit model is niet gemaakt van spijkerstof maar van katoen. Het is een soort legging. Dit maakt dat hij erg lekker zit en fijn  meerekt.

DSC_0038De blouse die ik draag is van  H&M, ook 100% katoen waardoor hij zo’n ‘kreukeffect’ geeft. Het lijkt bijna op linnen, al komt dat op de foto niet goed naar voren. Meestal draag ik de blouse losjes en half in mijn broek. Deze blouse is niet bedoeld om strak te zitten.

DSC_0042Het vest dat ik aan heb is wederom van een onbekend winkeltje uit Amsterdam. Ik vind het altijd erg leuk om kleine winkeltjes te ontdekken, waar ze items hebben die ik nog niet eerder heb gezien. Het is een lekker comfy vest met een soort opgekrulde onderkant.

DSC_0037Mijn schoenen komen van de River Island. Ik ben zo blij met dit paar! Ik krijg vaak complimentjes wanneer ik ze aan heb. Met de scherpe studs erop moet ik er wel om denken dat ik voorzichtig ben bij meubels, ik kan er zo een bank mee beschadigen als ik mijn voeten optil.

DSC_0058

Dit was mijn outfit of the day. Wat vinden jullie ervan?

Dit vind je misschien ook leuk

4 reacties

 • Reageren
  kim
  03/03/2014

  Mooie outfit! Matcht heel goed en die schoenen ‘breken’ het zwart-witte weer een beetje 🙂 tof. Ik vind dat vest fantastisch!

 • Reageren
  Bertine
  03/03/2014

  je vest is geweldig!!<3 en je shoes trouwens ook!

 • Reageren
  Svenja
  04/03/2014

  Prachtige look & je vest is idd super mooie !

 • Reageren
  Healthy Mommy
  04/03/2014

  Gave outfit! Stoer en toch vrouwelijk!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.