OPI Iceland collectie swatches + review

Sorry voor de nagellak spam, maar deze nieuwe lakken van OPI kan ik natuurlijk niet onbesproken laten. Kijk mee naar de allernieuwste Iceland collectie!

Nagellak is zeg maar echt mijn ding.. Ik maak er graag tijd voor en ik kan me ook daadwerkelijk slecht over mezelf voelen als ik rondloop met kale nagels. Van nieuwe nagellakken word ik altijd intens blij. In dit artikel bespreek ik vier lakken uit de gloednieuwe OPI Iceland collectie.

OPI neemt ons – zoals de naam als doet vermoeden – mee naar IJsland en hoewel ik daar nog nooit geweest ben, kan ik me wel enigszins voorstellen wat voor lakken daar ongeveer bij passen. Ik voorspel koele, donkere, aquablauwe en mysterieuze kleuren.

OPI zegt over de collectie: Voor dit najaar is het kleurenpalet geïnspireerd door het weidse landschap van vulkanen, geisers, hete bronnen, lavavelden en gletsjers. De collectie biedt een variatie aan adembenemende, chique tinten, die de ongerepte schoonheid van IJsland weerspiegelen. Er zijn in totaal 12 kleuren verkrijgbaar.

Hieronder volgen de swatches:

Reykjavik Has All The Hotspots. Metallic is nog steeds de nageltrend van het moment en ik moet zeggen dat ik het steeds leuker begin te vinden.

Suzi & The Arctic Fox. Over het algemeen gaat mijn voorkeur uit naar donkere lakken en dit is er dan ook eentje die op mijn lijf is geschreven. Mysterieus, stoer en vol van kleur.

Check Out The Old Geysirs. Bij deze kleur moet ik echt aan het koude IJsland denken. Als je goed kijkt zie je een schitterende blauwe shimmer door deze koele, lichtblauwe tint. Heel bijzonder en dit maakt ‘m net even anders dan anders.

I’ll Have a Gin & Tectonic. Een collectie is natuurlijk niet compleet zonder een paar mooie neutrale kleuren. Deze warme peachy achtige kleur is daar een van. Wauwie!

Twee laagjes was voor alle kleuren afdoende. Ik moet zeggen dat ik de lakken van Essie qua kwastje nog net even iets fijner vind werken omdat deze wat platter zijn, maar de smalle kwastjes waar OPI nog steeds aan vasthoudt doen het over het algemeen prima. Er valt heel goed mee te doseren en ondanks dat ik niet in één keer mijn hele nagel kan meepakken, maak ik zelden foutjes tijdens het lakken.

De OPI Iceland collectie is reeds verkrijgbaar oa. bij Douglas en Bol.com. De lakken kosten €14,95 per stuk. De lakken zijn tevens te krijgen in de Infinite Shine versie. Dan kosten ze €18,95 per stuk.

Dit vind je misschien ook leuk

4 reacties

 • Reageren
  Teddy
  26/08/2017

  Ik vind die blauwe kleur heel mooi!
  Teddy onlangs geplaatst…Freedom – pro lipstick kit red collectionMy Profile

 • Reageren
  Lindsey Beljaars
  27/08/2017

  Prachtige lakjes!!
  Lindsey Beljaars onlangs geplaatst…L’Oreal Paris Glam Beige Healthy Glow FoundationMy Profile

 • Reageren
  Liset
  27/08/2017

  Bijzondere kleuren! Ik vind de peachy kleur erg mooi, iets wat ik graag draag. De metallic lakjes zijn nog steeds niet mijn ding, ik weet niet waarom, maar ze staan me eigenlijk ook niet echt!
  Liset onlangs geplaatst…Review | NYC Get it All foundationMy Profile

 • Reageren
  Baukje
  28/08/2017

  Waanzinnige kleurtjes!! De blauwe vind ik heel bijzonder.

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.