Opgemaakte producten (in artikelvorm)

Met de verhuizing moest er natuurlijk opgeruimd worden en dat was meteen een mooi moment om mijn opgemaakte producten bij elkaar te sprokkelen.

Normaalgesproken doe ik dit in videovorm, maar gezien ik even niet bij mijn filmapparatuur kan leek het me ook wel eens leuk om de opgemaakte producten in een artikel te laten zien. Zo heb je ook een fijn overzicht. Dit zijn opgemaakte producten van een maand of drie, dus het is behoorlijk wat! In totaal zijn het 23 producten.

dsc_1161

Marcel’s Green Soap Handzeep. Ik heb al vaker laten vallen dat ik een enorme liefhebber ben van de schoonmaakproducten van Marcel’s Greep Soap. Ze ruiken waanzinnig lekker en zijn helemaal natuurlijk (meer in dit artikel). De handzeep is ook weer zo’n fijn product van het merk.
Zarqa Nutritive Face Cream. Een hele basic dagcrème die niet heel veel heeft betekend voor mijn huid. Wel lekker dat het een natuurlijk product is, maar persoonlijk heb ik daar niet zo heel veel mee.
Mexx Look Up Now Showergel: ik kom werkelijk om in de douchegels. Ze gaan dan ook vrij snel op omdat ik er niet zo zuinig mee ben. Deze van Mexx kreeg ik van een oudtante. Prima geur en prima werking.
Garner Skin Active Hydra Bomb Face Cream. Dit was mijn go to crème voor in de zomer. Hij beviel mij erg goed! Er zit alleen geen spf in dus die moet je nog even extra smeren. Hij verzorgde en hydrateerde mijn huid lekker snel en prettig.

dsc_1162

Garnier Micellair Reinigingswater: een reiniger met olie die belooft niet vet te zijn. Nou, hij is wel degelijker wat vetter op je ogen hoor, dat moet ik eerlijk zeggen. Zelf heb ik daar geen problemen mee. Hij werkt zeer effectief. Er zit ook een lekker geurtje aan, maar is dat een must voor een gezichtsreiniger? Voor mij niet.
Andrélon Kokosboost. Deze shampoo heb ik vooral veel gebruikt in de zomer. Was prima voor mijn dunne en sluike haar. Komt zeker in aanmerking om nogmaals door mijn gekocht te worden.
Yves Rocher Mango Koriander Douchegel: nooit gedacht dat deze combinatie van kruiden en fruit door mij gewaardeerd zou worden. Maar deze is lékker! Niet normaal. Echt een ware sensatie om hiermee onder de douche te stappen. Bovendien heeft deze douchegel echt een heel fijn prijsje.

dsc_1165

L’Oreal Sublime Bronze Zelfbruinende Melk. Dit product behoort tot mijn favoriete zelfbruiners. Hij werkt ontzettend snel en mooi. Ik gebruik deze zelfbruiner zowel voor mijn gezicht als mijn lichaam en ik krijg altijd complimentjes over hoe bruin ik ben. Tot op heden heb ik nog niet een fijnere zelfbruiner gevonden.
Libelle nailpolish remover. Waar ik deze vandaan heb geen idee en ik heb er eigenlijk ook niks zinnigs over te zeggen. Hij werkt prima voor een nagellakremover.
Batiste Droogshampoo Tropical. Liefde voor deze droogshampoo. Hij ruikt namelijk naar kokos. Hij werkt ook erg goed. Ik ben toch nu even wat voorzichtiger met droogshampoo in verband met roos en haaruitval, maar als ik er eentje bijpak dan is dat vaak een van Batiste.

dsc_1167

Cien Sensitive Deodorant. Geen bijzondere deo. Hij is qua werking niet bij mij blijven hangen in ieder geval.
Maybelline Fit Me 120. Ik ben super fan van de Maybelline Fit Me-lijn. Hij dekt prachtig en geeft een heel natuurlijk effect. Inmiddels heb ik een nieuwe favoriet, de Fit Me Matte + Poreless. Ik zat tevens in de online commercial van deze variant.
La Riche Directions Purple Toner. Deze heb ik een aantal keer gebruikt toen ik nog blond was en ik mijn kleur een beetje assiger/koeler wilde maken. Werkt echt als een tierelier! Je kunt het merk krijgen bij de afrowinkel.
Dove Invisible Dry Anti-Perspirant. Mijn favoriete deo de laatste tijd! Hij ruikt echt verrukkelijk en is voor een fijn prijsje te krijgen bij Action (ook in de gewone drogisterij trouwens hoor, maar bij Action is ‘ie goedkoper).

dsc_1168

Avène TriAcnéal EXPERT. Dit is een crème die bedoeld is voor de onzuivere huid, bijvoorbeeld door acné. Ik gebruikte ‘m dus vooral wanneer ik pukkeltjes had. Hij betekende niet heel veel voor onzuiverheden maar hij liet mijn huid verder wel mooi stralen. Ik schreef er al eens eerder een review over.
Garnier Micellair Reinigingswater. Een fijn formaatje micellair reinigingswater dat ik meenam als ik weekendjes op pad was.
Oral-B 3D White Luxe. Een tandpasta die je tanden nét effe een tikkie witter maakt dan een normale tandpasta. Qua smaak vond ik ‘m alleen niet mega bijzonder.
Embryolisse Lait-Crème Concentré. Ik ben zééér trouw aan dit merk dagcrème, dat weten de meesten van jullie onderhand wel. Er is weer een tube opgegaan in de afgelopen maanden en een tweede opgemaakte tube is onderweg.

dsc_1170

Catrice 24h Matte Mousse Foundation. Wat een waanzinnig fijne foundation uit het budgetsegment is dit zeg! Ik gebruik deze het liefst als ik haast heb en ik in 1x klaar wil zijn, zonder nog concealer of poeder te hoeven gebruiken. Zeker weten dat ik deze opnieuw ga kopen!
essence all about matt fixing compact powder. Ook dit is een budgetproduct dat heel erg geliefd is bij mij. Alweer talloze keren aangeschaft en ik ben ‘m nog steeds niet zat. Sterker nog, mijn MAC poeder ligt een beetje in mijn kast te verstoffen terwijl ik dit exemplaar er dagelijks bij pak.
DUO eyelash adhesive. Dit is een fijne lijm waar ik ook alweer een nieuwe van heb. Het enige minpunt van deze lash glue is dat hij een beetje vissig ruikt.. Maar goed, gelukkig hoef ik niet de hele dag aan mijn wimpers te snuffelen.

Zitten er producten bij die jij al hebt geprobeerd/zou willen proberen?

Dit vind je misschien ook leuk

7 reacties

 • Reageren
  Nicole
  01/12/2016

  Die mango koriander douchgel lijkt me lekker zeg!
  Nicole onlangs geplaatst…Update! Spencer slaapt op zijn eigen kamer, hoe gaat het nu?My Profile

 • Reageren
  Carlijn
  01/12/2016

  Wow je hebt een foundation opgemaakt? Knap! Ik maak er nooit een op haha. Gebruik er 9 door elkaar ofzo. Purity is hier bijna op en ook de handzeep van Marcel heb ik opgemaakt (ging ook wel heel snel leeg, had het idee dat er heel veel uitkwam bij ieder pompje).
  Carlijn onlangs geplaatst…Dingen die ik dankzij andere blogs heb aangeschaftMy Profile

 • Reageren
  Lindsey Beljaars
  01/12/2016

  Oeh fijne producten heb je opgemaakt!!
  Lindsey Beljaars onlangs geplaatst…Beautyfavorieten November 2016My Profile

 • Reageren
  marleen@burgertrutjes
  01/12/2016

  Wow dat is een beste collectie! Haha! Andrelon shampoo en conditioner gaat bij mij echt als een trein erdoorheen! 🙂 Ik gebruik voor mn krullen wel de Keratine repair lijn, dan pluist de boel niet zo 🙂

 • Reageren
  Liset - Beautydagboek
  02/12/2016

  Wat heb je veel opgemaakt! Leuk om te zien. Ik ben ook echt fan van het Micellair water van Garnier. Kan geen betere vinden dan die. En ik ben nu wel benieuwd naar Marcel’s green soap. Ik ben zelf een tijd geleden overgestapt op natuurazijn van de Jumbo. Deze heeft een lavendelgeur die de geur iets dragelijker maakt, maar wat heeft die een schoonmaakskills zeg! Alles wordt blinkend schoon, zelfs de ergste viezigheden :).
  Liset – Beautydagboek onlangs geplaatst…NYX Lip Lingerie Ruffletrim en Lip Suede Soft SpokenMy Profile

 • Reageren
  Jodi - liefthuis
  02/12/2016

  Die embryolise creme blijf ik toch nieuwsgierig naar.
  Jodi – liefthuis onlangs geplaatst…PLOG: Life of lief thuis November: Sinterklaas…ziek….en lieve vriendinnenMy Profile

 • Reageren
  Jantine
  06/12/2016

  Ja! Dat vind ik nou ook. Die lashglue stinkt best wel behoorlijk. Kan de geur niet goed omschrijven, NIET prettig in ieder geval. Doet zijn werk verder perfect.

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.