Opgelet! Leuke mededeling over Kruidvat

Kruidvat is BY FAR de winkel waar ik de meeste inkopen doe. Ik ben er zo vaak dat ik zelfs in de folder stond zoals je ziet.. En nu heb ik dus een leuk nieuwtje!

Ik durf te wedden dat ik niet de enige ben die wekelijks de Kruidvat binnenloopt voor allerhande cosmetics- baby- of huishoudartikelen. Of het nu mijn geliefde Olaz-dagcrème is, mijn favoriete Max Factor Blush of een pak Pampers voor James, shop till I drop is nog zacht uitgedrukt wanneer mijn voet eenmaal over de drempel is bij Kruidvat. Ik sta ongeveer net zo vaak te zwaaien met mijn Kruidvatvoordeelkaart als met mijn pinpas en ik zou geblinddoekt nog feilloos naar het make-upschap kunnen lopen, wat zeg ik, rennen.

Nu heb ik dus een leuk nieuwtje voor iedereen die net zo van Kruidvat (en van d’r moeder) houdt als ik. We weten allemaal dat het binnenkort Moederdag is. Zo’n dag die voor mij sinds de geboorte van James zoveel meer beladen is geworden. Niet alleen ben ik nu moeder van het leukste mannetje op aarde, ook begin ik de rol van mijn eigen moeder steeds meer te begrijpen en vooral ook, te waarderen.

P&G start ter gelegenheid van de Olympische Spelen en in het kader van Moederdag een wel heel bijzondere campagne genaamd ‘Bedankt, Mam’. P&G begrijpt als geen ander hoe belangrijk moeders zijn als spil van het gezin, en in het geval van Olympische Sporters zijn moeders ook nog eens de grootste fans en hun absolute steun en toeverlaat. Het verwennen van moeders dat kan ik als moeder natuurlijk alleen maar stimuleren 😉

Ter gelegenheid van de ‘Bedankt mam’-campagne maak je bij aankoop van twee P&G actieproducten bij Kruidvat kans op een droomreis naar Rio de Janeiro, om de Olympische Spelen Rio 2016 bij te wonen! Wat het extra leuk maakt is dat het zo gemakkelijk is om mee te doen.

logoOffline

Hoe maak je kans?

Je maakt kans op één van de vijf reizen door in de periode 25 april t/m 8 mei twee actieproducten van de deelnemende P&G-merken aan te schaffen bij Kruidvat. Dit zijn bijvoorbeeld Oral-B, Olaz, Head & Shoulders, Ariel, Always, Dreft. P&G heeft natuurlijk nog veel meer merken, check even de achterkant van de producten om te zien of je met een P&G-merk te maken hebt. De unieke code op de kassabon vul je in op www.kruidvat.nl/pgpromomamsie. Leuke bijkomstigheid is dat bij aankoop van twee actieproducten je het tweede product voor de helft van de prijs krijgt, da’s nog eens fijn shoppen!

Wil je je kansen vergroten, dan kun je ook een #Mamsie (een selfie met je moeder, schoonmoeder, overgrootmoeder) plaatsen op de speciale Facebook actiepagina. (Let op: de link werkt het best via pc, laptop of tablet).

 (De inzendingen worden uitsluitend voor deze actie gebruikt en worden na afloop van de wedstrijd vernietigd.)

De reis, die van 8-12 augustus plaatsvindt, is inclusief:

♦ Retourvlucht Amsterdam – Rio de Janeiro
♦ 3 overnachtingen in een 4**** hotel
♦ Entreebewijzen voor een wedstrijd van Ranomi (zwemmen), hockey en beachvolleybal
♦ Entreebewijs Holland Heineken Huis
♦ €200,- zakgeld per persoon in lokale valuta
♦ Transfer van vliegveld naar hotel en vice versa
♦ Reisverzekering

Het lijkt mij fantastisch om in het kader van #BedanktMam mijn moeder, of iemand anders die mij dierbaar is, te verrassen met zo’n onvergetelijke reis. Eens een keer wat anders dan een bosje rozen of een doosje bonbons 😉

Ik vind het echt een waanzinnige actie. Zou jij met een je moeder of een ander dierbaar persoon op droomreis naar Rio de Janeiro willen?


Dit artikel is in samenwerking met P&G geschreven.

Dit vind je misschien ook leuk

13 reacties

 • Reageren
  Elisabeth
  26/04/2016

  Dat is inderdaad wel n hele mooie actie!;ik ga zeker meedoen. Je weet t tenslotte nooitm ik om genpeg nij de kriudvat, net als jjj. Dat is t probleem niet dus
  Elisabeth onlangs geplaatst…Wat we op het gebied van romantiek kunnen leren van Phil en Claire DunphyMy Profile

 • Reageren
  Channa
  26/04/2016

  Zou mijn moeder er dank ik niet zo blij mee maken, maar mijzelf wel haha! 🙂
  Channa onlangs geplaatst…Would you rather… Mommy style!My Profile

 • Reageren
  MamaLifestyleBlog
  26/04/2016

  Wat een leuke actie! Voor mijn moeder is het te ver vliegen. Zij blijft liever binnen Europa, maar ze is wel een sportfanaat. Eigenlijk zou het een reisje voor twee moeten zijn zodat moeder en dochter samen kunnen gaan.
  MamaLifestyleBlog onlangs geplaatst…Mijn kinderen en 19 x kattenkwaadMy Profile

 • Reageren
  Tamara
  26/04/2016

  Ahh ik heb geen moeder meer ( vandaag 5 jaar geleden 🙁 ) maar ik denk ook niet dat ik haar daar blij mee had gemaakt haha. Wel een hele toffe prijs!
  Tamara onlangs geplaatst…Van sexgodin naar oermoeder (en andersom)My Profile

 • Reageren
  Carlijn
  26/04/2016

  Heel leuke actie. Maar op vakantie met mijn moeder zie ik echt niet zitten hoor. Vind haar heel lief, maar om nou bijna een week met haar te vertoeven… nee, te lang. Voor Moederdag krijgt ze een mooie bos bloemen van me.
  Carlijn onlangs geplaatst…Twins Tuesday: *slik* en dan zijn ze ineens 10 maanden…My Profile

 • Reageren
  Bregje
  26/04/2016

  Ik dacht even dat Lutske het nieuwe gezicht van Kruidvat zou worden ?
  Bregje onlangs geplaatst…Het leven van een bruidsboeket gaat niet over rozen…My Profile

 • Reageren
  Leonie
  26/04/2016

  Wow, wat een gave prijs zeg! Lijkt me onzettend tof om zo’n reis met haar te maken… Echter gaat er voor ons dan al iets heel moois en bijzonders gebeuren (uitgerekend in augustus)…
  Dus ik sla de mogelijkheid over!
  Leonie onlangs geplaatst…Mamashowt: Zwangerschapshoot inspiratieMy Profile

 • Reageren
  sharon
  26/04/2016

  Wat leuk dat je in de kruidvat extra folder stond! Helaas is mijn band met mams daar niet goed genoeg voor. Word nu ook een beetje overspoeld door alle moederdag acties! Maar dat mag de pret niet drukken, hoop dat degene die het winnen een geweldige reis krijgen! En ik ren weer naar het kruidvat voor een heerlijk makeupje voor mezelf!

  • Reageren
   La VieSagista
   26/04/2016

   Je kunt ook iemand anders meenemen dan je moeder! 🙂

 • Reageren
  Nicole
  26/04/2016

  Wat tof dat je in het krantje stond! Lutske is next neem ik aan? Helaas is mijn moeder overleden, dus de actie sla ik even over.
  Nicole onlangs geplaatst…Tip: Nieuwe babycollectie van A Little Lovely CompanyMy Profile

 • Reageren
  Eline
  26/04/2016

  Hele leuke actie voor Moederdag!
  Eline onlangs geplaatst…Sporten en mama zijnMy Profile

 • Reageren
  Astrid
  26/04/2016

  Ja Kruidvat is voor mij ook een winkel waar maandelijks een hoop centen worden uitgegeven 🙂 Leuke actie, lijkt me heerlijk een weekje weg met mijn moeder.
  Astrid onlangs geplaatst…Kruidvat I Heart Makeup shoplogMy Profile

 • Reageren
  Frank
  27/04/2016

  Hele leuke actie, ik zou er wel met minn moeder of vader heen willen!
  Frank onlangs geplaatst…Een kijkje in onze babykamerMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.