Onze nieuwe Desenio posters

Je kunt er tegenwoordig haast niet meer omheen: wanddecoratie van Desenio. Ook ik heb mijn huis sindskort voorzien van een stel prachtige posters en in dit artikel zie je het resultaat.

Met de code “LAVIESANNE” krijg je 25% korting op posters, van 6 t/m 9 juli. De code geldt niet voor lijsten of voor posters uit de “handpicked” en “collaboration” collecties.

Als je nog nooit van Desenio gehoord hebt dan heb je vast onder een steen gelegen, want de posters met een Scandinavisch tintje zijn op dit moment een absolute trend. Niet zo gek ook, want je hebt er giga veel keus en de prijskaartjes zijn uiterst vriendelijk te noemen. Het is alleen al een feestje op om de site rond te struinen, want bij iedere poster die je aanklikt worden tevens inspiratieplaatjes getoond, zodat je kunt zien hoe je de posters in een bepaalde stijl of interieur kunt neerzetten of hoe je bepaalde posters samen kunt combineren.

Je begrijpt al dat ik me avonden heb kunnen vermaken op de site om tot de voor ons geschikte posters te komen. We kozen posters voor James zijn kamer, voor onze eigen slaapkamer, voor de keuken en voor de wand op de overloop.

James zijn kamer kan wel een nieuwe look gebruiken en een leuk beginpunt was deze gave poster met wereldkaart. Een mooie eyecatcher op zijn blauwe muur en bovendien hartstikke leerzaam.

De muur van onze bovenverdieping is lange tijd wit geweest en was alleen voorzien van een in het oogspringend wifi-kastje. Daar moest verandering in komen! Deze Kate Moss poster vonden mijn vriend en ik meteen mega tof. Hij is mooi (omdat Kate Moss erop staat, duh) en tegelijkertijd met een knipoog door het snorretje op haar vinger. Ook de wissellijst komt van Desenio.

Dan de slaapkamer. Hier hebben we het langst over nagedacht. We wilden hier een aantal grote posters hangen die een bepaald soort rust zouden uitstralen, het is tenslotte de slaapkamer. Uiteindelijk zijn we tot dit drietal gekomen. De eerste is een prachtige beeld van een paardenbloem in de wind. Deze vulden we aan met de ‘Hide’ poster van het meisje. Mijn favoriet is de rechter van de drie, het silhouette. De opvliegende vogels op deze poster vormen weer een mooi geheel met de vliegende pluisjes van de paardenbloem.

Het koffiehoekje. Het kon niet anders dan dat we in dit hoekje een aantal posters zouden hangen die met koffie te maken hebben. Vandaar ook de coffee guide, de foto van de maalmachine en een foto van een vrouwelijke barista. We hebben dit hoekje daarnaast nog opgeleukt met wat foto’s van de kinderen én met een schets van het patent op lipstick. Deze laatste vonden we vooral heel passend omdat A). Ik lipstickjunkie ben en B). Mijn vriend in de merkenrechtbusiness zit.

Ben je enthousiast geworden over bovenstaande posters? Vergeet dan zeker niet mijn kortingscode te verzilveren. Met de code “LAVIESANNE” krijg je 25% korting op posters, van 6 t/m 9 juli. De code geldt niet voor lijsten of voor posters uit de “handpicked” en “collaboration” collecties. Volg @desenio voor meer inspiratie.

Samenwerking

Dit vind je misschien ook leuk

5 reacties

 • Reageren
  Eke
  06/07/2018

  Ik vind het altijd zo knap als je van die combinaties kunt maken! Fijn dat ze daar tips voor geven.
  Eke onlangs geplaatst…Babyupdate: de kraamweek, drinken, slapen en Max als grote broerMy Profile

 • Reageren
  Kirsten
  06/07/2018

  Oeh, Wat een gave posters. Wij hebben ook drie posters van deze webshop in de woonkamer en voor de toekomstige babykamer wil ik ook graag posters ophangen. ? Misschien komt de code nog wel van pas!

 • Reageren
  Liset
  06/07/2018

  Jee, wat is die kinderwereldkaart leuk zeg! Ik ben ook met Winne zijn kamertje bezig en dit zou een erg leuk toevoeging zijn.
  Liset onlangs geplaatst…Hair Fashion | Hoe draag je een scrunchie?My Profile

 • Reageren
  Larissa
  06/07/2018

  Wat een mooie posters heb je uitgezocht! Ik zoek er ook nog een paar voor in mijn nieuwe huis, maar mijn vriend en ik komen er gewoon niet uit. Kwestie van verschillende smaken denk ik 😉
  Larissa onlangs geplaatst…I said YES to my dressMy Profile

 • Reageren
  Marjoleine
  07/07/2018

  Wat mooi geworden! Vooral fan van de posters in jullie koffiehoekje 🙂
  Marjoleine onlangs geplaatst…Over je zeker voelen in bikini (+ leuke bikini’s!)My Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.