Onze kinderwagen: de Mutsy Igo Pure Fog (+ winactie)

Mijn vriend en ik zijn sindskort de trotse eigenaar van de Mutsy Igo Pure Fog, een prachtige kinderwagen met een doordacht ontwerp en een zeer stijlvolle, moderne uitstraling.

Ik kan natuurlijk pas uitgebreid over mijn ervaringen schrijven als ik ‘m daadwerkelijk straks ga gebruiken dus een review houden jullie nog te goed, maar het leek me leuk om alvast een eerste indruk te geven van de wagen en de belangrijkste opties even uiteen te zetten.

Is het geen plaatje?

Het was liefde op het eerste gezicht bij de Igo. Zowel qua ergonomie als qua design is het alles wat we wensten voor een wagen en ook de vele extra opties en items maken het een ware musthave op wielen.

Kenmerken van de Mutsy Igo:

• Zeer snel en compact in te klappen, ook met zitje
• Hij weegt slechts 8,4 kilogram
• Makkelijk en snel om te bouwen van kinderwagen naar wandelwagen
• In hoogte verstelbare duwstang (ideaal voor langere mensen)
• Verstelbaar in meerdere standen en een vlakke ergonomisch verantwoorde slaapstand
• Omkeerbaar zitje (de slaapstand is ook in beide richtingen instelbaar)
• De voorwielen kunnen 360° zwenken voor een optimale wendbaarheid
• De reiswieg is ultralicht en weegt slechts 3,4 kg
• Extra laag uit mosquitonet, voorzien onder de kap, om goede ventilatie te verzekeren op warme dagen + vering in onderstel en voorwielen om het comfort van je kind te garanderen op een ruwe ondergrond
• Zacht PAKs-vrij matrasje met ademende meshlaag

Wat ik zelf een enorm pluspunt van de wagen vind is de makkelijk verstelbare duwstang. Ik ben de kleinste niet (1.76) en dan is het toch wel prettig dat de duwstang met een simpele klik in hoogte te verstellen is. Lange mensen herkennen het vast wel; kinderwagens waarbij je tegen de onderkant schopt tijdens het lopen omdat je er net te groot voor bent. Dat probleem zal je met de Igo dus zeker niet hebben.

Een ander leuk kenmerk van deze Igo Pure is de buitenstof die gemaakt is van 100% gerecycled PET-materiaal. Helemaal goed voor het milieu dus!

Als je een kleinere kofferbak hebt (of altijd veel spul te vervoeren) dan biedt de Igo nog het voordeel dat ook de wielen eraf te klikken zijn waardoor je er altijd een passend pakketje van kunt maken.

WINACTIE

Last but nog least: je kunt nu een Mutsy Nexo buggy winnen! Deze heeft het comfort van een kinderwagen, maar de compactheid van een buggy. De Nexo is te gebruiken vanaf 0 maanden tot 15 kg. Wil je kans maken, schrijf je dan via deze link in. Belangrijk daarbij is dat je onder dit artikel even een reactie achterlaat met welke kleur jouw voorkeur heeft. Vergeet niet de Mutsy configurator te raadplegen om jouw favoriete kleuren te bekijken.

Heel veel succes en breng uiteraard ook je (zwangere) vriendinnen, zussen en collega’s op de hoogte van deze gave winactie!


Samenwerking

Dit vind je misschien ook leuk

132 reacties

 • Reageren
  Elisabeth
  05/07/2017

  Heel mooie wagen, inderdaad!! Wij gaan gewoon onze oude weer gebruiken. Maar héél veel succes aan iedereen die meedoet aan de winactie!
  Elisabeth onlangs geplaatst…Zwangerschapsupdate week 33 & 34My Profile

  • Reageren
   Renata
   05/07/2017

   Prachtige kinderwagen! Ik doe graag mee aan de winactie en ga dan voor de lichtgrijze buggy voor mijn 3e beeb (verwacht in september).

  • Reageren
   Maaike
   07/07/2017

   Heeel graag voor ons eerste meisje? De mooie lichtgrijze kleur met silver/cognac beugel.

  • Reageren
   Dhemy v Amelsfort
   08/07/2017

   Ik zou graag de Mutsy Nexo ash melange winnen. Wat een prachtige kleur en lekker compact

  • Reageren
   Jiska Verheul
   12/07/2017

   Wij doen heel graag mee voor de denim kleur! Nu dochter nummer 3 gebruik maakt van de wagen zijn we bang dat er toch een nieuwe moet gaan komen binnenkort… hij begeeft het bijna! :O

  • Reageren
   Hester
   17/07/2017

   De lichtgrijze is erg mooi!

 • Reageren
  Nelleke Gouw
  05/07/2017

  Wauw, wij dingen graag mee naar deze fantastische prijs, de silver cognac vinden wij prachtig. Heel wat anders dan ons oude verkleurde gammele buggietje.

 • Reageren
  Jasmijn
  05/07/2017

  Joe! Ik doe graag mee met de winactie voor de Nexo in Ash melange. Mooi!

 • Reageren
  Renata
  05/07/2017

  Prachtige kinderwagen! Ik doe graag mee aan de winactie en ga dan voor de lichtgrijze buggy voor mijn 3e beeb (verwacht in september).

 • Reageren
  Tamara
  05/07/2017

  Super actie! Volg je al een tijdje en vind je artikelen leuk om te lezen! En vooral herkenbaar…… succes met je zwangerschap! Mocht ik winnen, super graag de mist melange!

 • Reageren
  Melissa
  05/07/2017

  Wat een leuke winactie zeg! Ik zou graag de blue melange winnen voor ons zoontje die in november geboren wordt!

 • Reageren
  Karlijn
  05/07/2017

  Geweldige actie! Mijn zus, moeder en ik doen graag mee aangezien mijn zus net bevallen is, die van mij over 15 weken zich aandient en mijn moeder druk zal zijn oppas oma te zijn!

  Wij vinden de jeans blauwe stof met silverkleurig frame érg mooi!!

 • Reageren
  Olduz
  05/07/2017

  Wat leuk! ?
  Ik heb het net ingevuld. De donker blauwe vind ik wel erg mooi ????

 • Reageren
  Nicole
  05/07/2017

  Wauw wat een gaaf ding! Ik vind de lichtgrijze erg mooi met de donkergrijze en cognac kleurige afwerking.

 • Reageren
  Manon
  05/07/2017

  De lichtgrijze met zwart frame vind ik echt heel erg mooi! Duimen maar!

 • Reageren
  Laura
  05/07/2017

  Wauw ze zijn allemaal prachtig!! Vooral de lichtgrijze, maar de donkerblauwe is ook wel erg mooi haha!

 • Reageren
  Marlieke van Gool
  05/07/2017

  Goedemorgen, ons kleine meisje is vandaag 3 weken en 2 dagen oud. Dus ik doe hele graag mee!! Ik zat te kijken naar de kleuren en een volledig zwarte wagen lijkt me ook heel gaaf en chic!!

  Nu duimen geblazen!!!

  Liefs Marlieke

 • Reageren
  Melissa
  05/07/2017

  Jaaa ik doe graag mee voor een lichtgrijze mutsy! ik ben zelf ongeveer net zo ver zwanger als jij bent Sanne, paar weekjes verder. Ook van de tweede en ook is het deze keer een meisje nadat we al een prachtige zoon hebben mogen verwelkomen 2,5 jaar geleden.. hij zou hier dus meer als welkom zijn aangezien we al zoveel opnieuw aan kunnen schaffen ?

 • Reageren
  Coralie
  05/07/2017

  Oooh ja die wil ik heel graag winnen! Onze eigen buggy blijkt toch niet heel comfortabel en daardoor moet ik altijd de wandelwagen overal mee naartoe nemen. Met 2 kindjes toch best een gesleep.. de donkerblauwe met cognackleurige details is helemaal mijn stijl ❤

 • Reageren
  Marian B
  05/07/2017

  Tjonge deze prijs is niet mis! Ik ben nog op zoek naar een praktische en mooie buggy dus deze kans laat ik niet schieten! De Nexo Mist Melange net als het voorbeeld heeft mijn voorkeur. Dan blijft duimen over…

 • Reageren
  Nathalie
  05/07/2017

  Wat een mooie wagen heb je gekozen!!

  Wij hadden zelf ook een mutsy en wat beviel die goed. Helaas is die gesloten en wat was ik daar verdrietig van. Ik gaf wat baby spullen weg via de plaatselijke fb pagina en toen hebben ze niet aangebeld maar alles meegenomen inclusief spullen van buren die in het portiek van de flat stonden. Doe je een goede daad wordt je zo gestraft.

  Ik zou dus super graag zon’n mooie mutsy nexo winnen in de kleur ash melange. Prachtig!

 • Reageren
  Debbie van den Ende
  05/07/2017

  Ik doe graag mee met de win-actie! Ons zoontje is op het moment 8 maanden oud, en wij hebben nu een (tweedehands) Joolz Day kinderwagen. Helaas is deze súper onhandig met in- en uitklappen. Laatst zijn ik en mijn vriend bij de Prénatal gaan kijken voor een buggy, en toen kwamen wij uit bij de Mutsy Nexo in de kleur Ash Melange. Het is écht een hele fijne buggy, maar wij hebben ervoor gekozen hem niet te kopen omdat de prijs ons een beetje in de weg zat.

  Daarom hoop ik zó erg dat wij deze gaan winnen voor onze kleine Javèn. Zou super zijn! ❤️

  Ik ga heel hard duimen voor ons. ☘️

 • Reageren
  Demi
  05/07/2017

  Leuke winactie! Graag loot ik mee voor de Mutsy Nexo Grey Melange ? voor ons kleintje dat in oktober geworden wordt ❤️?.

 • Reageren
  kim
  05/07/2017

  Ik doe graag mee en vind de dark grey met de black cognac afwerking een hele mooie combi!

 • Reageren
  Renske
  05/07/2017

  Wauw!! Ik doe zeker mee. Vooral de Heritage DAWN met zilveren frame is favoriet hier 🙂

 • Reageren
  Lieke
  05/07/2017

  Wat een prachtige wagen. Vooral met dat blauw.
  Lieke onlangs geplaatst…Wat heb ik gekregen voor echte post is cool 4.0 ?My Profile

 • Reageren
  Stephanie
  05/07/2017

  Gaaf! Ik doe graag mee, aangezien onze grote kinderwagen niet in de auto past, en ik naast mijn kinderwagen waar ik mee werk als Gastouder ook wel eens privé buiten de deur kom. Ik vind de Farmer gaaf voor ons zoontje dat deze maand geboren word. allemaal zijn ze gaaf trouwens.

 • Reageren
  Joyce
  05/07/2017

  Ik doe graag mee aan deze winactie! Begin februari worden mijn vriend en ik voor het eerst ouders, beide zijn we bij de geboorte van ons kindje 22 jaar. Door deze winactie is het voor ons mogelijk om zo’n mooie kinderwagen in gebruik te kunnen nemen, ik vind de kinderwagen in dark grey met cognac details het mooiste. Fingers crossed!

 • Reageren
  Bibian
  05/07/2017

  Super leuk! Wat een toffe actie!
  Wij doen ook graag mee voor ons eerste kindje, we mogen ons kleintje verwachten in december en kijken hier enorm naar uit. Wij vinden beiden de lichtgrijze met donkergrijze wagen het mooist.

  Liefs

 • Reageren
  Michelle
  05/07/2017

  Leuk!!!! De blauwe ?

 • Reageren
  Angela Postma
  05/07/2017

  Super leuk! Mist melange voor onze oppas en onze Beppe. Voor als de kindjes er zijn.

 • Reageren
  Kim
  06/07/2017

  Grijs met een zwart frame. Dat zou geweldig zijn voor ons 3e meisjes. Heeft ze ook een nieuwe buggy ipv alles van haar zussen

 • Reageren
  Melanie
  06/07/2017

  Wat een leuke winactie! Ik doe graag mee. Farmer mist met zwart frame vind ik heel mooi!

 • Reageren
  Lisa Bennink
  06/07/2017

  Prachtige kinderwagen!! Ik doe graag mee voor mijn beste vriendin die nu 16 weken zwanger is. Ze vind hem zelf geweldig in het licht en donker grijs! ?

 • Reageren
  Christine
  06/07/2017

  Wat een te gekke winactie, Sanne!
  Bij mijn dochtertje had ik een fel rode Quinny van een collega overgenomen. Mijn neefje ligt er nu in, dus wij moesten sowieso een nieuwe voor numero twee uitzoeken.. ik ben als een blok gevallen voor de Mutsy Igo Pure Fog Dark Grey Frame.. Natuurlijk heb ik me direct ingeschreven via de link en nu maar heel hard duimen!!

 • Reageren
  Renate
  06/07/2017

  Gave winactie! Ik zou de lichtgrijze buggy graag winnen, het is volgens mij een mooie aanvulling op de Mutsy Igo die we al hebben. En die overigens erg goed bevalt!

 • Reageren
  Hannah
  07/07/2017

  Wat een super winactie! Dit is echt mijn droom kinderwagen. Ik doe mee voor de donkergrijze met zwarte stang ?

 • Reageren
  Sharleen
  07/07/2017

  Leuke winactie! Ik zou graag de grijze buggy winnen met een zwart frame.

 • Reageren
  Lea
  07/07/2017

  Super mooie wagen! Ik doe een poging en ga dan voor de grijze met zwarte frame. Helemaal leuk!! Fingers crossed!

 • Reageren
  Marije
  07/07/2017

  Oh ja! Kan onze verlepte 6ehands die we nu hebben naar zolder. Ik vind de combinatie met grijs en een cognac kleurig handvat echt prachtig!

 • Reageren
  Desirée
  07/07/2017

  O zo leuk,zou geweldig zijn voor mijn oppas kindjes kan ok lekker veel met ze gaan wandelen

 • Reageren
  Lieke Verhoef
  07/07/2017

  Ik doe graag mee met deze winactie. In december verwachten wij ons eerste kindje en hebben nog geen kinderwagen. Hoe leuk zou het dan zijn om er een te winnen?! Wij vinden de licht grijze erg mooi!?

 • Reageren
  Anna
  07/07/2017

  Na een mooie 20 w echo gaan we dit weekend voor een mutsy kinderwagen op pad. Daarbij zou een buggy wel super handig zijn dus doe graag mee met deze actie. De licht grijze vind ik erg mooi ! ♡

 • Reageren
  Liz
  07/07/2017

  Ik heb meegedaan voor mijn schoonzus en haar mooie zoontje ??

 • Reageren
  Renske
  07/07/2017

  Wat een gave winactie. Ik doe graag mee met de kleur Ash melange.
  Groetjes 🙂

 • Reageren
  Milou
  07/07/2017

  Wauw toffe actief voor deze mooie wagen, helemaal perfect voor ons 2e wondertje! Ik doe graag een poging voor de donkergrijze met zwart!

  • Reageren
   Milou
   07/07/2017

   Toffe actie bedoel ik natuurlijk?

 • Reageren
  Eefje
  07/07/2017

  Lichtgrijs ?

 • Reageren
  Melanie van der Aa
  07/07/2017

  Wauw! Wat een super mooie wagen!
  Ik zou graag mee willen doen aan deze actie voor ons eerst kindje die in september wordt verwacht ❤️!
  Ik zou dan graag voor de Ash Melange willen gaan!

  Veel liefs Melanie van der Aa

 • Reageren
  Marcella
  07/07/2017

  Wow wat een onwijs gave winactie zeg! Ik ga dus zeker weten een poging wagen! Hoe leuk zou het zijn om ons prinsesje straks in stijl rond te rijden 😉 en dan super graag de ash melange !

 • Reageren
  Madelon
  07/07/2017

  Super leuke actie! Ik doe graag mee voor mijn lieve zoon Gijs. Ik vind de kleur blue melange heel gaaf.

 • Reageren
  Michelle
  07/07/2017

  Wat een gave kinderwagen! Jullie gaan er vast veel plezier van beleven met jullie kleine meid 🙂 ik zou uiteraard graag meedingen voor deze prijs. Ik zou graag de farmer versie willen hebben (in de 4e kleur, weet niet hoe deze heet ? ik kan de namen namelijk niet vinden). Ik denk dat het lichtgrijs/blauw is. De duwer graag in silver brown. Het zou zo gaaf zijn om dit te winnen! Veel succes nog met de rest van je zwangerschap ?

  • Reageren
   Michelle
   07/07/2017

   Oh oepsie poepsie, ik kwam bij de Igo uit met de configurator ? ik bedoel natuurlijk de donkergrijze Nexo met silver dark brown duwer ? sorry!

 • Reageren
  Sylvia Hoots
  07/07/2017

  Ohhh fantastisch !! Ik heb de blauwe Mutsy Nomad en wil graag voor mijn bengel nu de Nexo , t liefst een grijze met zwart frame❤️

 • Reageren
  Talitha
  07/07/2017

  Ik sta altijd enorm weg te kwijlen bij de wagens van Mutsy. De buggy in de kleur mist melange (de andere kleuren ook hoor ;-)) vind ik echt prachtig! Doe dus zeker mee! Dat worden als we winnen héél veel mooie wandel uurtjes met onze vent. We hebben ook niet zo’n grote auto dus dat hij zo compact is, is echt ideaal. En jij hebt ook een mooie wagen zeg! Zag hem al een keer voorbij komen op instagram.

 • Reageren
  Chelsea
  07/07/2017

  Wauw! Wat zou ik deze wagen van Mutsy graag willen winnen, en dan het liefst in de kleur Blue Melange ?. Vooral omdat het als 20-jarige alleenstaande mama al duur en druk genoeg word allemaal, neemt niet weg dat ik er extreem veel zin in heb en ik kan niet wachten om in december mijn zoontje te verwelkomen!

 • Reageren
  Wilma
  07/07/2017

  Ik doe mee voor donker grijze! Wij hebben onze kinderwagen 2dehands gekocht omdat een nieuwe gewoon weg te duur was voor ons. Lijkt me erg fijn om deze te winnen voor als onze meid (nu 4 maand)kan ze hier straks lekker in zitten ?

 • Reageren
  monique
  07/07/2017

  Ik doe heeeeeeel graag mee ♡♡ Alle kleuren zijn mooi maar wij duimen heel hard voor de mist melange (licht grijs)
  liefs Monique

 • Reageren
  Maxime Broekhuis
  07/07/2017

  Wauw! De Pure + Dark Grey Cognac is prachtig! En nadat de auto al drie maanden bij de garage staat en de fiets is gestolen heeft vanochtend óók nog eens onze kinderwagen het begeven. Dus een nieuwe is zeer zeker welkom voor onze Lex (oktober 2016).

 • Reageren
  Jolien
  07/07/2017

  Gaaf! Die komt goed van pas. De blue melange vind ik geweldig.

 • Reageren
  Gwen
  07/07/2017

  Omg ik heb echt een lichtgrijze Nexo nodig voor ons meisje. Simpelweg omdat als ze straks uit de bak gegroeid is, ik met een mooie comfortabele buggy na 5 jaar eindelijk weer ruimte in mijn gang kan creëren. Want altijd een wagen daar gehad met al die kinderen haha.

 • Reageren
  Tessa
  07/07/2017

  Nou Sanne, dat ziet er sjiek uit! Ik zou graag de dark grey cognac willen winnen. Duimen…

 • Reageren
  Katja
  07/07/2017

  Wat een super toffe wagen hebben jullie uitgekozen!
  Ik doe graag mee met de winactie voor een super mooie buggy voor onze tweede baby die in aantocht is!
  Wat ik een prachtige kleur vind is de Fishbone blue sky met een deep blue brown frame (echt wauw haha)… Nu duimen 🙂

 • Reageren
  Natalka
  07/07/2017

  Erg mooie buggy. Doe graag mee voor de kleur Mist Melange

 • Reageren
  Maud van Geffen
  07/07/2017

  Zon gave buggy! Wij hebben de mutsy evo, hele fijne wagen, toch toe aan een buggy voor uitstapjes en vakanties, onlangs 1 gekocht en dit is een ontzettende miskoop geweest, baal er zo hard van! Mijn zoontje (16mnd) kan er niet normaal rechtop in zitten en hij rijd alles behalve fijn! Deze zou zooooo goed uitkomen nu. Ik ga voor de zwart (frame) met grijs, zo gaaf!

 • Reageren
  Eva
  07/07/2017

  Oh wat een goede actie! Die stond nog op mijn verlanglijstje voor onze septemberbaby. Lastige keus maar ik zou gaan voor de mutsy nexo mist melange. Ik krijg geen genoeg van die mooie cognac kleur.

 • Reageren
  DAGMAR
  07/07/2017

  Super win actie, hier zou ik graag aan mee willen doen. Alle 11 kleuren zijn prachtig, maar de “Igo NOMAD white&blue” steekt er met kop en schouders boven uit. Zó praktisch en stylish deze kinderwagen, hier zie ik ons wel achter flaneren!

 • Reageren
  Valerie
  07/07/2017

  Alsof ik met zo’n gave winactie nog een voorkeur ga aangeven voor een kleur. Any colour will do! 🙂

 • Reageren
  Lin
  07/07/2017

  Wauw!!! Lijkt me fantastisch om volgend jaar met onze kleine uk in de Grey Melange of Mist Melange te lopen! Prachtige buggy!

 • Reageren
  Lisa
  07/07/2017

  Lichtgrijs met zwart frame denk ik… allemaal mooi! Wat een toffe winactie! Deze wil ik wel winnen hoor!!

 • Reageren
  Fatima
  07/07/2017

  Ik doe graag mee met de winactie voor mijn kleindochter die elke keer uit de Joolz kinderwagen zakt. Hoop dat ze hierin lekker blijft zitten en meer van de wandelingen kunnen genieten. Ik zou graag de donker grijs willen winnen prachtige bugy’s zijn het ook.

 • Reageren
  Fenna
  07/07/2017

  Wij doen mee! ? momenteel zijn we op zoek naar een mooie buggy en de Nexo lijkt me super! Het liefst in de kleur Ash Melange 🙂
  Fenna onlangs geplaatst…Foodie Friday | KokosbollenMy Profile

 • Reageren
  Patricia
  07/07/2017

  Fingers crossed ! Licht grijze is wel heel mooi ! Verwacht de kleine begin oktober ??

 • Reageren
  Milou
  07/07/2017

  Ik doe mee voor mij lief petekind die nu een rot kinderwagen heeft! De donker grijzen is heel mooi, maar welke kleur dan ook is super welcome!

 • Reageren
  Lydia van loon
  07/07/2017

  DEFINITELY de donker grijze! Kan mijn lieve neefje ook bij zijn tante en oma een heerlijke wandeling maken en genieten van de natuur en vogeltjes om zich heen (en auto’s en brommers…;-)

 • Reageren
  Laura
  08/07/2017

  Hoi!
  Wij doen ook mee, onze voorkeur qua kleur gaat uit naar de light silver, hoewel alle kleuren leuk zijn voor zowel een jongen als een meisje!

 • Reageren
  Melanie
  08/07/2017

  Mooie wagen heb je! Wij doen ook graag mee met de winactie voor de nexo in de kleur Grey Melange. Onze dochter groeit uit de wiegbak. En met een klein huis en kleine auto is een compactere buggy wel heel fijn!

 • Reageren
  Maud
  08/07/2017

  Wauw! Wij zouden graag de blauwe met cognac willen winnen.. matcht dan weer mooi met de kinderwagen ?.

 • Reageren
  Laura
  08/07/2017

  Super leuke actie ik doe graag mee. Ben verliefd op de dark gray congaq met zwarte stof ♡ Zou super zijn voor onze eerste die nu onderweg is

 • Reageren
  Megga
  08/07/2017

  Oehhh de jeansblauwe is echt te Tof! IdeaaI nu onze grote kinderwagen niet meer nodig is!

 • Reageren
  Sandra
  08/07/2017

  Wat een geweldige winactie! Nu ik zwanger ben van ons 2de zoontje zal er maar 1,5 jaar verschil tussen beide zitten dus een extra compacte kinderwagen is zeker welkom! We gebruiken nu al 1 jaar met plezier de Mutsy Igo en hebben er al veel fijne uitstapjes mee beleefd ?. Mocht ik winnen dan zou ik voor de blue melange kiezen, ideaal voor onze 2 zoontjes!

 • Reageren
  Mandy
  08/07/2017

  Super gave winactie!?Ik doe graag mee voor de kleur dark Grey brown.Al maakt mij het helemaal niks uit welke kleur zou het al onwijs tof vinden om überhaupt een kinderwagen te mogen winnen voor mijn zoontje.??

 • Reageren
  Gerdi
  08/07/2017

  Wat een gave winactie! Ik doe graag mee.. een buggy is net wat gemakkelijker mee te nemen. Als we winnen kiezen we de blue melange

 • Reageren
  Laura Heeling
  08/07/2017

  Prachtige wagen! ? Ik doe een poging mee voor de winactie en dan voor de grey melange. ?

 • Reageren
  Mandy
  08/07/2017

  Ik zou heel graag het model PURE willen winnen, met de bruinige bekleding (bij dat model kon je uit bruin en grijze bekleding kiezen) en het frame van silver cognac. Lijkt me zo prachtig! Kunnen mijn lieve vrouw en ik erg goed gebruiken als we straks, na het hele klinische traject, de kleine in onze armen kunnen houden!

 • Reageren
  Joyce de with
  08/07/2017

  Ik doe mee voor de mist melange ?

 • Reageren
  Daphne
  08/07/2017

  Ik doe mee voor mijn lieve vriendinnetje. De kleur igo pure sand met zwart frame en cognac kleur handvat. ☺ ?

 • Reageren
  Rowan
  08/07/2017

  Te gekke winactie! Ik ben nu in blijde verwachting van ons eerste kindje dus een mooie chique kinderwagen komt sowieso van pas, ik doe graag mee! De kleur blue grey brown met de donkerste blauwe bak met donderblauwe stof vind ik supermooi!

 • Reageren
  Casper
  08/07/2017

  Wauw wat een super mooie winactie ik doe graag mee voor onze dochter en zou dan de blue melange willen winnen

 • Reageren
  Esther
  08/07/2017

  Wat een mooie wagen! Ik zou zelf voor de donkergrijze nexo gaan voor Ella! X

 • Reageren
  Kirsten
  08/07/2017

  Wow wat een super winactie! Ik doe heel graag mee en dan voor de lichtgrijze variant!

 • Reageren
  Naomi Yarzagaray
  09/07/2017

  Wauw! Super leuke winactie! Wij doen heel graag mee voor de Ash Melange! Goede verhalen over deze Mutsy dus dit willen wij heel erg graag proberen!

 • Reageren
  Colleen
  10/07/2017

  Wat een onwijs mooie kinderwagen! Als ik er zelf één zou aanschaffen of winnen ga ik voor de grijze kleur.

 • Reageren
  Rosalie
  10/07/2017

  Graag wil ik deelnemen aan deze super gave winactie. Ik ben 12 juli (op m’n verjaardag) uitgerekend! Spannende tijd…Deze kinderwagen als cadeau voor zowel mij als de baby zou geweldig zijn!

  Wat betreft de kleur… wij laten ons verassen.

 • Reageren
  Mirte
  10/07/2017

  Hele mooie kinderwagen en buggy! Ik doe graag mee met de winactie en zou dan kiezen voor de lichtgrijze met matzwart frame. Mijn man en ik zijn allebei ook lang, maar de opa’s en oma kleiner, dus dan is zo’n simpel verstelbare duwstang ideaal!

 • Reageren
  Victoria
  10/07/2017

  Leuke actie! “Nog” niet bekend met Mutsy, wel veel goede ervaringen over gehoord. Zo ook weer hierboven jou duidelijke en enthousiaste review! Ik ga binnenkort op vakantie naar Italië met 3 kleine kinderen, 2 baby’s en één peuter. Deze Mutsy nexo buggy zou geweldig van pas komen, zowel daar als de reis er naar toe!

  – Grey melange, zou mijn voorkeur hebben!

  Ik hoop dat wij deze Mutsy Nexo buggy mogen winnen zou geweldig zijn, wacht het in spanning af!

 • Reageren
  yvonne
  10/07/2017

  Ik doe heel graag mee. Vind het zo ideaal dat deze zo klein kan worden opgevouwen. Ik ga voor de kleur Ash Grey.

 • Reageren
  Mendy
  10/07/2017

  Voor mijn tweede zoon die vast heerlijk er in kan liggen. De black cognac is dan toch de mooustr

 • Reageren
  Joyce
  11/07/2017

  Echt een hele gave wagen! Wij kunnen nog wel een goede buggy gebruiken. En ik zou gaan voor een grijze met een zwart frame.
  Joyce onlangs geplaatst…Het enige boek in je kofferMy Profile

 • Reageren
  Femke
  11/07/2017

  Oh wat een toffe prijs! Ik zou graag de lichtgrijze met een donker grijze afwerking winnen! Ben benieuwd!!

 • Reageren
  Ashley
  11/07/2017

  Doe graag mee voor mijn collega! De kleur maakt totaal niet uit want ze zijn allemaal mooi dus is lastig kiezen:)

 • Reageren
  Sjoukje
  12/07/2017

  Prachtig! En dan vooral de Grey melange, wat een chique wagen!

 • Reageren
  Lindsay Reemer
  12/07/2017

  Ik ga voor de grijze! Wat een geweldige en mooie kinderwagen en dan vooral in die kleur! Past zowel bij een meisje als jonge !?

 • Reageren
  Mariella
  12/07/2017

  Graag zou ik de Mutsy Nexo Ash Melange winnen! Mooi design en compact om mee te nemen. Dat lijkt me ideaal!

  Het lijkt me wel eens leuk om met iets nieuws rond te rijden ipv met allemaal tweede en derdehandse spullen. Ben zeer blij met die spullen, begrijp me niet verkeerd, maar ik zou vol trots mijn kleine jongen rond willen rijden in deze gloednieuwe poepieluxe uitziende buggy.

 • Reageren
  Anita Tops
  12/07/2017

  Mijn dochter en kleinzoon hebben unaniem deze buggy verdiend. Alle kleuren en modellen zijn mooi, maar als oma mag kiezen dan rijdt haar kleine pruts in de Mutsy Nexo Grey Melange rond. Zo een mooi ontwerp en kleurschakering, daar komt mijn knappe kleinzoon het beste in uit als hij daarin zit. En zulke buggy’s kosten wel wat maar zijn toch ergonomisch beter voor zijn houding en ruggetje. Alleen het beste voor oma’s lieverd!

  Een mooier en nuttiger cadeau kan een oma en mens zich niet wensen.

 • Reageren
  Brenda
  12/07/2017

  De grijze zou fantastisch zijn voor ons meisje die in november geboren word.
  Ik ga niet hele verhalen schrijven waarom, Ik vind hem gewoon mooi en zou het leuk vinden om te winnen :)♡♡

 • Reageren
  Linda
  12/07/2017

  Zou ontzettend graag de licht grijze willen winnen! Zo mooi! En zo welkom!
  Mag mijn ruim 9 jaar oude quinny wel vervangen:)

 • Reageren
  Isabel
  12/07/2017

  Zou het heel gaaf vinden om deze te winnen voor mijn dochter! De licht grijze is er erg mooi!

 • Reageren
  Lianne Dijkstra
  13/07/2017

  Wauw, ik zou echt heel graag willen winnen. Wij verwachten in januari ons eerste kindje. De lichtgrijze versie met zwarte handgreep vind ik het mooist!

 • Reageren
  Anne van Hout
  15/07/2017

  De mooiste buggy die ik ooit heb gezien! Ideaal voor strakjes op vakantie (met het vliegtuig!) om een kleinere en lichtere kinderwagen te hebben. Aangezien je deze vanaf de geboorte kunt gebruiken, lijkt ie ons perfect voor onze Sophie! (en krijg ik ‘m vast een stuk beter de smalle steile trap bij ons op dan de gewone kinderwagen haha) De mist melange vind ik een beauty!

 • Reageren
  Jeroen Pas
  15/07/2017

  Waarschijnlijk de enige man hier 😉 maar ik waag toch een kansje! Ons zou je meer dan dolblij maken met een kinderwagen/buggy die mee het vliegtuig in kan/mag, die op onze Amsterdamse 30m2 woning past en die vanaf de geboorte kan worden gebruik. Pracht ding! Ik zou voor degene met zwart frame gaan, maar ik denk dat m’n vriendin voor de blue melange gaat 😉

 • Reageren
  Willemijn
  17/07/2017

  Grey Melange

 • Reageren
  Karlijn Saas
  17/07/2017

  Wauw de spijkerblauwe kleur vind ik heel erg gaaf. Zou heel leuk zijn om te winnen voor een vriendin die heel binnenkort onverwachts gaaf bevallen van een zoontje.

 • Reageren
  Samantha
  17/07/2017

  Wat een mooie wagen ?
  Ik vind zelf de darm grey congag een onwijs gave kleur en wagen. Maar ik ben zelf niet zwanger dus ik doe graag mee voor iemand van school. Ik ga flink duimen en hopen dat ik hem win voor haar. Echt prachtig

 • Reageren
  Mariette
  17/07/2017

  Wauw, ik doe heel graag mee voor de grijze! Wij hebben een kinderwagen van onze oudste dochter nog, maar na 4 jaar wil je weleens wat hippers ?

 • Reageren
  Brenda
  17/07/2017

  Suuuuper graag? ? een nieuwe wagen zou nooit verkeerd zijn (net zwanger) dus komt perfect uit!
  De kleur donkergrijs met silver/cognac onderframe ?

 • Reageren
  Robin
  17/07/2017

  Jaaa wij zijn helemaal verliefd op onze nexo ? Ik doe daarom graag mee voor mijn lieve schoonzusje en mijn neefje die nu 3maanden is. De kleur donkergrijs met cognac is hier favourite!

 • Reageren
  Marlissa
  17/07/2017

  Graag de donkergrijze !! Heb een zoontje van 10 maand en ben 21 weken zwanger. We gaan in augustus op vakantie en daarbij zou deze geweldige buggy goed van pas komen ????

 • Reageren
  Debbie
  17/07/2017

  Oooohhh zou geweldig zijn. We gebruiken onze mutsy inmiddels al dik 3 jaar en momenteel voor onze dreumes van 1 jaar… onze kinderwagen is bijna aan vervanging toe dus dit zou dé perfecte timing zijn. Kleurtje laat ik je vrij in… ik vind ze allemaal mooi!! En nu duimen draaien ☺️

 • Reageren
  Tamara de Jong
  17/07/2017

  Ik doe heel graag mee met de Winactie. Wij hebben de mutsy evo urban Nomad destijds gekocht voor onze eerste zoon en altijd heel veel plezier van gehad! Nu ligt onze tweede zoon van 2 maandjes in deze kinderwagen en kunnen we eigenlijk wel een buggy gebruiken voor onze oudste zoon die wel kan lopen maar bij lange afstanden nog wel te ver vind?. Net zoals op de kermis afgelopen weekend dan wilt ie eigenlijk nog blijven maar dan struikelt ie over zijn eigen beentjes omdat ie zo moe is van het lopen ?. Ik zou dan graag de kleur mist melange willen zodat we gematcht rond kunnen lopen tijdens het shoppen

 • Reageren
  Kiki
  17/07/2017

  Wat een geweldige winactie! Ik doe graag mee. Vind zelf de donkergrijs met cognac echt een prachtige combi! ?

  Kijk ook uit naar je nieuwe ‘mama blogs’ als je 2e kindje is geboren. Heb zo genoten van al je artikelen met James toen. Nog een fijne zwangerschap! X

 • Reageren
  Petra
  17/07/2017

  Over 3 weekjes de uitgerekende datum ? dus k doe graag mee voor de lichtgrijze buggy want hij is zo ontzettend mooi!! ?

 • Reageren
  Janey
  17/07/2017

  ?! Hoe toffe winactie! De blue melange graag ?. Ik ga duimen.. !

 • Reageren
  Karin Verweij
  17/07/2017

  Met deze prachtwagen zou deze trotse kersverse oma haar dochter en schoonzoon reuze blij maken! Kleindochter is nog net te jong/klein voor de buggy en ze hadden problemen met de reiswieg mee het vliegtuig innemen. Zou een enorm grote verrassing zijn (en natuurlijk ook een beetje een financiële meevaller, aangezien ze de Nexo op het oog hadden ;))!

  Ik vind zelf de blue melange erg mooi, maar mijn dochter kennende zou ze voor de mist melange gaan!

 • Reageren
  Linda van Ooschot
  17/07/2017

  Gaaf voor mijn beste vriendinnetje die 4 maanden geleden haar eerste kindje heeft gekregen! Valt niet mee om elke dag (als vriendlief aan ’t werk is) in haar eentje de zware kinderwagen in 2 delen naar beneden te moeten tillen, dus wat zal ze hier blij mee zijn! Ze wees me laatst in de winkel de Nexo aan (ik geloof dat dat de blue melange was) ?

 • Reageren
  Kelsey
  17/07/2017

  Zou super zijn om z’n mooie wagen te winnen. Onze is helaas kapot gegaan dus en nieuwe zou zeker heel erg welkom zijn. Ik vind ze eigenlijk allemaal super mooi totaal geen voorkeur

 • Reageren
  Carolien
  17/07/2017

  Oeh, wat een stoere winactie! Zelf heb ik 2 kinderen die al uit de kinderwagen zijn; maar ik zou hem heel erg gunnen aan een lief vriendinnetje die op dit moment zwanger is, alleen wij weten dit nog (bevoorrecht), het zou haar enorm opvrolijken in deze vervelende periode die in haar privésfeer afspeelt. Ik ga heel hard duimen!!! Gezien zij het geslacht nog niet weten, zou ik kiezen voor een lichtgrijze bak en een stoer zwart frame 🙂

 • Reageren
  Sandra
  17/07/2017

  Mist melange voor mijn schoonzus, of hopelijk snel voor mezelf.

 • Reageren
  Charlotte
  17/07/2017

  Ik zou heel graag de licht-grijze willen winnen ?!

 • Reageren
  Jessica Walda
  17/07/2017

  Na lang twijfelen waag ik toch een gokje! Hele mooie kinderwagen!! Ik ga voor de kleur Ash Melange! 🙂

 • Reageren
  Fleur Lumens
  19/07/2017

  Hoi Sanne,

  Wat een geweldige buggy! Onze kinderwagen is van de week kapot gegaan, dus deze buggy zou nu erg van pas komen. De kleur blue melange vinden we het mooist voor ons dochtertje.

 • Reageren
  AlishaSmall
  20/11/2017

  I have checked your blog and i have found some duplicate content, that’s why you don’t rank high in google, but there is a tool that can help you to create 100% unique content, search for; Boorfe’s
  tips unlimited content
  AlishaSmall onlangs geplaatst…AlishaSmallMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.