Online tv-kijken: mijn tips!

Netflix is bijna niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven, maar ik moet toegeven dat de selectie films op deze streamingdienst niet zo uitgebreid is als ik soms zou wensen.

Ken je dat gevoel, dat je eindeloos zit te scrollen en maar niet op een geschikte film kunt komen? Gelukkig zijn er behalve Netflix ook nog andere manieren om online tv te kijken. Zo zijn er verschillende providers die speciale zenderpakketten aanbieden. Deze zitten vaak boordevol nieuwe films.

Zeker in het winterseizoen doe ik niets liever dan onder een kleedje wegkruipen, een zak drop leegeten (o nee, goede voornemens..) en een film aanzetten. Maar ik móet wat te kiezen hebben. Digitale tv van KPN biedt daarbij uitkomst. Wat kun je zoal verwachten van deze dienst?

– Voor de filmfreaks in ons is Film 1 echt heerlijk om te hebben. Iedere week vind je hier premières van de nieuwste blockbusters, maar ook een groot aantal filmhuis-films. Je kunt genieten van 4 unieke en filmkanalen (die reclamevrij zijn!), inclusief een groeiende catalogus van meer dan 400 on demand titels. Iedere maand worden er nieuwe films toegevoegd. Ik zag nu al Passenger, Trainspotting en The Circle voorbij komen bijvoorbeeld. De perfecte aanvulling op Netflix als je ’t mij vraagt!

– Kinderen kunnen hun lol niet op met het speciale Kidspakket waarbij je steeds de beschikking hebt over leerzame shows en series, eveneens zonder reclame. Bovendien zet je veel programma’s aan wanneer het jou uitkomt, ook op andere devices zoals een tablet.

– Wil manlief alle ontwikkelingen volgen op sportgebied? Dan zal hij zeker in zijn element zijn met een speciaal sportpakket zoals Fox Sports of Live voetbal. Zo hoeft ‘ie nooit meer iets te missen en kan ‘ie eindeloos kijken naar live sportwedstrijden het gekwebbel van Jan Joost van Gangelen, Ronald de Boer en Toine van Peperstraten.

Lees hier meer over Digtaal tv kijken van KPN.

Samenwerking

Foto: ©IvanMichaelovich via  Shutterstock

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

 • Reageren
  Angela | Great Body & Mind
  06/01/2018

  Uitzendinggemist, Kijk (o.a. SBS), RTL Gemist, Youtube zijn misschien wat voor de hand liggend, maar wel gratis en met (m.n. in het hoogseizoen) voldoende leuke content voor alle doelgroepen.
  Angela | Great Body & Mind onlangs geplaatst…Hoe Ik Modellenwerk Combineerde Met StudieMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.