Obsessed with pastel pink hair

collageHet is dé nieuwe trend voor komende zomer, niet alleen op kleding- maar ook op haargebied. En het is mijn nieuwe obsessie… Pastel pink hair! De ombre trend is steeds meer aan het verdwijnen en daarvoor in de plaats gaan gaat we haar in allerlei soorten pasteltinten zien.. Ik ben helemaal voor! Mijn favoriet is pastelroze. Kijk mee naar de mooiste looks.

Iedere keer wanneer ik een modetijdschrift opensla dan kom ik weer een andere celebrity tegen die heeft gekozen voor een pastelkleurige coupe. In eerste instantie wist ik niet zo goed wat ik ervan moest denken.. Ik bedoel, is het niet een beetje kinderachtig om je haar in zo’n onnatuurlijke speelse kleur te verven? Het antwoord is nee. Pastelkleuren in je haar zijn hipper dan hip en als je een beetje een kleur neemt die bij je past dan ziet het er bjoetiful uit.

collage 2Ik kan spontaan verliefd worden op deze meisjes bij wie de coupe fantastisch staat. Ik vind dat de haarkleur een hele zachte uitstraling geeft. De bruine ogen van het linkermeisje matchen perfect met de suikerspinroze kleur.

collage 3

Wat een krachtige blik heeft Cara Delevinge toch! Ook haar staat de kleur erg goed. Roze is er natuurlijk is allerlei soorten gradaties, hierboven zie je enkele varianten van het pastelroze.

collage 4

Ook bij Lindsay Lohan vind ik de roze kleur heel goed passen. En ik moet zeggen dat ik ook wel een lichte girl crush heb op de zusjes Olsen..

Mocht je je haar in een pastelkleur willen verven, kun je dat natuurlijk bij de kapper laten doen, maar je kunt er ook voor kiezen om het zelf te doen. Op deze website kun je verschillende pastelkleuren voor je haar bestellen.

Wat vinden jullie van pastelroze haar?

Bron foto’s: Pinterest.

 

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

 • Reageren
  Yvet
  01/05/2014

  Vind het ook zooo mooi!! En lila ook!

 • Reageren
  Beautydagboek
  01/05/2014

  Ik vind het erg mooi! Zelf zou ik pastelpaars ombre haar wel mooi vinden bij mijn bruine haar 🙂 Bedankt voor de webshop tip, ik was nl al op zoek naar een shop waar ik het kan kopen.

 • Reageren
  Fatma
  01/05/2014

  Ziet er zooo mooi uit! Zou het zelf alleen in de puntjes durven..

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.