NYX HD Concealer

DSC_1768

Laatst telde ik de under eye concealers in mijn stash en het zijn er inmiddels meer dan 13.. Ik vind dit een van de leukste producten om te kopen en ik vind het eigenlijk ook een van de meest onmisbare make-up producten (want: moeder). Vandaag laat ik jullie kennismaken met een gele concealer, NYX HD in 10 Yellow.

Ik zag deze concealer vaak voorbij komen bij grote Youtubers dus toen ik hem bij Douglas zag liggen, nam ik ‘m meteen mee. Er was een grote range aan kleuren en ik twijfelde of ik de lichtste variant of de gele variant zou meenemen, maar aangezien ik al zoveel lichte kleuren concealer in mijn stash heb, nam ik de gele mee. Volgens mij een perfecte kleur om grijze tonen onder je oog te neutraliseren.

DSC_1771

Hij is écht geel zoals je kunt zien. Eerst schrok ik hier een beetje van want ik dacht dat dit niet een kleur zou zijn die je enkel onder je oog kunt dragen. Waarschijnlijk is dit een concealer die het beste met een andere concealer gemengd kan worden. Het applicatortje vind ik heel fijn, wel heb ik al gemerkt dat er niet zo heel veel product uit het potje komt. Ik moet er echt een paar keer in en uit. Jammer, want ik houd wel van concealers die meteen een goede hoeveelheid op de applicator hebben.

DSC_1773

Ook op mijn arm zie je weer hoe geel de concealer is. De textuur is heel erg licht, dus ik ben benieuwd hoe goed hij dekt. Ik vind de lichte textuur wel fijn trouwens, hier kun je over het algemeen goed mee opbouwen zonder dat het er cakey uitziet.

DSC_0195

Dit is mijn oog zonder concealer. Ik heb de laatste tijd niet heel erg last meer van grijze kringen onder mijn ogen, maar het is wel wat erger dan het op de foto lijkt. Je zie hier trouwens goed hoeveel rimpeltjes ik onder mijn ogen heb, bah, ik haat het!

DSC_0199

Dit is mijn oog met enkel de gele concealer. Ik vind echt dat ‘ie heel mooi de kleur onder mijn ogen corrigeert. Het ziet er alleen niet echt natuurlijk uit dus ik besloot er nog met een andere concealer overheen te gaan om precies de juiste kleur te krijgen.

DSC_0201

Et voila, dit is het resultaat! Ik vind het echt super mooi. Het is natuurlijk en je ziet niks meer van een wal/kring onder mijn oog. Ik heb mijn ideale concealercombo gevonden! Wauw, ik ben echt heel erg te spreken over deze HD concealer. Tot slot nog even een vergelijking:

PicMonkey Collage
Hij trekt vrijwel niet in de lijntjes en ik vind ook de houdbaarheid nog best lang. Wel is dit een kleur die je moeten combineren met een andere kleur omdat het er anders een beetje onnatuurlijk uitziet. Er zijn 11 kleuren beschikbaar dus er zit vast wel iets voor je bij. De gele kleur is trouwens ook goed te gebruiken om rode vlekjes weg te werken. Je kunt op de foto’s zien dat de bovenkant van mijn wang best rood is van zichzelf, maar dat dit met de gele concealer heel mooi geneutraliseerd wordt.

De concealer kost €6,99 en is te koop in de webshop van Douglas.

Dit vind je misschien ook leuk

11 reacties

 • Reageren
  Liset - Beautydagboek
  15/06/2015

  Het resultaat mag er zeker zijn nadat je de juiste kleur er overheen aangebracht hebt, maar ik moet zeggen dat ik daar in de morgen weinig zin in heb om nog een stap aan te brengen, haha. Maar als je de juiste kleur te pakken hebt, denk ik dat het een fijne concealer is!
  Liset – Beautydagboek onlangs geplaatst…De nieuwe Essie Surf’s Up nagellakcollectieMy Profile

 • Reageren
  Carlijn | Copy & Beauty
  15/06/2015

  Ziet er inderdaad goed uit. Jammer alleen dat je nog op zoek moet naar een matchende concealer omdat het geel op zich te geel en onnatuurlijk is. Heb liever één product dat gelijk goed is.
  Carlijn | Copy & Beauty onlangs geplaatst…Een tweeling: wat je allemaal dubbel nodig hebtMy Profile

 • Reageren
  me
  15/06/2015

  Probeer eens de Deep fill van filorga. Te koop bij ici Paris.
  Je zal geen lijntjes meer zien onder je ogen. Top spul!

 • Reageren
  Laura
  15/06/2015

  Wow, echt geel inderdaad! Wel lijkt de substantie me heel erg fijn. In mijn routine gebruik ik vaak concealer pas ná foundation. Deze zou ik eerder voor de aanbrenging van foundation gebruiken.
  Laura onlangs geplaatst…Essence 03 Come Naturally Nude lipstickMy Profile

 • Reageren
  Angela | Great Body & Skin
  15/06/2015

  Haha, herkenbaar, ik ben ook altijd op zoek naar de beste, want ik slaap nu wat minder (pfff, begint nu al) en heb van nature gewoon een dunne huid onder m’n ogen. Tja, dat is dan een beetje blauwig. Weleens wat ingespoten gehad zelfs, maar ik weiger daar nog langer mee door te gaan. Een fijn concealertje vind ik wel genoeg. Ik blijf wel zweren bij die van Estee Lauder hoor! Daarnaast de yellow en peach (gemengd) van Inglot (een crèmeachtige substantie) en die under eye cream van Inglot (een vloeibare substantie). Deze zijn allemaal mooi dun op te brengen en geven op foto’s ook niet zo’n rare matte waas als je flitst (zoals je nu bij mijn laatste Instagramfoto ziet, omg).

  Deze van Nyx klinkt ook wel heel goed om eens uit te proberen trouwens. Inderdaad fijn geel (super voor blauwe kringen) en mooi licht van textuur, plus een mooi prijsje. Fijne tip! xx
  Angela | Great Body & Skin onlangs geplaatst…Marianne over Stress om Bikinibody: “Ik Walgde van Mezelf”My Profile

 • Reageren
  Nesrin
  15/06/2015

  Ik vind het resultaat top. Voor dit prijskaartje wil ik best een beetje mixen en matchen totdat het resultaat goed is.
  Nesrin onlangs geplaatst…Photodiary Keeping up with NesrinMy Profile

 • Reageren
  Marlies
  15/06/2015

  Wow hij is geel! Gelukkig dat de kleur wel mooi is als je h’m combineert!

 • Reageren
  Lifesabout
  15/06/2015

  Heel mooi resultaat met de gele ondertoon! Ik kan ook niet meer zonder en gebruik de age rewind.
  Lifesabout onlangs geplaatst…Mijn tweede levenMy Profile

 • Reageren
  Japke Janneke
  15/06/2015

  Wauw ziet er mooi uit. Het wordt tijd dat ik dit ook ga aanschaffen. Bedankt voor de review!
  Japke Janneke onlangs geplaatst…Trainen voor een halve marathonMy Profile

 • Reageren
  Shiralee
  20/06/2015

  Wat grappig, ik had nog nooit van een gele concealer gehoord. Combineren moet je het sowieso maar het resultaat mag er ook zeker wezen. Ziet er goed uit zeg! Oh en de concealer is ook nog budget te noemen!
  Shiralee onlangs geplaatst…Mijn dagelijkse zomermake-up routine!My Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.