NYC Green Eyes Eyeshadow Palette


PicMonkey green eyes

Ik vind het altijd leuk om paletten en oogschaduws uit te proberen die speciaal gemaakt zijn voor een bepaalde kleur ogen. Toen ik dit palletje met veel paars erin zag liggen en er ook nog eens op stond dat het voor groene ogen was, greep ik mijn kans.

NYC is een heerlijk budget cosmeticamerk dat gemakkelijk te krijgen is bij Kruidvat. Ik ben over het algemeen erg tevreden over hun nagellakjes en oogschaduws, en heb dan ook al meerdere palettes van ze in mijn dagelijkse toilettas gehad.

NYC3

Dit oogschaduwpalette is speciaal voor groene ogen, maar ik denk dat deze kleuren ook zeker geschikt zijn voor blauwe of bruine ogen. Als je van paars houdt tenminste, want niet iedereen is hier dol op. In dit palletje zit tevens een oogschaduwbasis en een highlighter. Het lijkt mij een ideale combinatie voor een uitgaanslook, maar ook denk ik dat je met de juiste aanbrengtechnieken een subtiele look voor overdag kunt creëren.

NYC 2

NYC 5

De swatches vallen me absoluut niet tegen, qua pigmentatie en qua kleur niet. Links op mijn arm zie je een witte kleur met een lichte glans, deze is geschikt voor in je ooghoek en onder je wenkbrauw. De tweede kleur van links is een lilakleur die geschikt is voor op je gehele bewegende ooglid. Vervolgens is de donkerpaarsekleur met een bordeaux-ondertoon bedoeld voor in je crease. De allerdonkerste kleur kun je gebruiken in je buitenste ooghoek. Ik had in het begin mijn twijfels over de tweede kleur van links, was benieuwd hoe hij er op mijn ogen uit zou zien. Het is namelijk niet een kleur die ik zelf snel uit zou kiezen.

NYC green eyes 2

NYC green eyes II

NYC green eyes I

Resultaat: zoals je ziet komen mijn ogen inderdaad knallend naar voren. Ik had niet durven hopen dat de kleuren zo goed uit zouden pakken. De paarse kleuren laten ze enorm spreken, zonder dat het te heftig is. Ik heb de kleuren precies zo aangebracht zoals op het doosje stond, alleen heb ik de twee donkerste kleuren met elkaar gemixt in mijn crease in plaats van apart aan te brengen.

NYC 8

Ik denk dat ik deze look zowel overdag als ’s avonds zou kunnen dragen. Al met al ben ik super blij met mijn aankoop. Dit palletje zal ik nog vaak gaan gebruiken!

NYC is verkrijgbaar bij Kruidvat. Dit palletje kost €4,99. Er zijn ook palettes beschikbaar voor bruine en blauwe ogen.

Dit vind je misschien ook leuk

9 reacties

 • Reageren
  Beautydagboek
  25/08/2014

  Paarse oogschaduw vind ik zelf ook erg mooi! Zeker in combinatie met groene ogen, staat het prachtig. Leuk pallette in ieder geval :).
  Beautydagboek onlangs geplaatst…Max & More lipstick Silk Nude & Hot PinkMy Profile

 • Reageren
  Kirsten
  25/08/2014

  Ik zou een paarse kleur niet snel durven meenemen omdat ik sneller kies voor zachtroze met mijn blauwe ogen. NYC is een merk waar ik ook nog geen uitblinkende producten van ben tegengekomen, maar dit resultaat is prachtig zeg!!

 • Reageren
  Marjolein
  25/08/2014

  Erg mooie palette en wat heb je een mooie look gemaakt. x
  Marjolein onlangs geplaatst…Review | L’Oréal Collection Privée LipstickMy Profile

 • Reageren
  Eva Realitijd
  25/08/2014

  Oh wauw, supermooi. En wat trek je mooie foto’s!
  Eva Realitijd onlangs geplaatst…Natuurlijke ombre: Lush Marilyn haarmaskerMy Profile

  • Reageren
   La VieSagista
   25/08/2014

   Dankjewel! Ik vond het ook erg leuk om dit paletje te fotograferen.

 • Reageren
  Donna Luisa
  25/08/2014

  Heel mooi palette en je hebt er een mooie look mee gemaakt! X

 • Reageren
  Mirjam
  25/08/2014

  Mooi palette, ik heb hem zelf ook!
  Mirjam onlangs geplaatst…Nailart Essie – Wrapped in RubiesMy Profile

 • Reageren
  Esmée
  28/08/2014

  Oh wauw, wat een prachtig palette! Je ooglook is ook echt super mooi aangebracht. Dit palette komt op mijn verlanglijstje, zodat ik mijn groene ogen ook kan laten knallen. x
  Esmée onlangs geplaatst…CapesMy Profile

 • Reageren
  Zondag favorieten #2 - Esmée Lifestyle
  07/09/2014

  […] gewoon een mooie kleur, één wand in mijn kamer is paars. Ik kwam dit palette tegen op de blog van Sanne en ik heb dit product meteen op mijn wishlist gezet. De kleuren van het palette en haar look […]

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.