NOTD: Essence Circus Confetti

cover nagels

Glitters, ik kan er geen genoeg van krijgen! Vooral op mijn nagels vind ik het soms net die toevoeging die een look één en al glamorous maakt. Ik ontdekte laatst een erg leuke combi die ik graag met jullie wil delen.

De trends zijn gewoonweg niet bij te benen als het om de nagels gaat. We hebben al zoveel voorbij zien komen: feathers, liquid sand, crushed crystals, gellak en ga zo maar even door. Wat mij betreft is er één trend die voor altijd blijft en dat zijn de glitterlakken. Soms kan ik lichtelijk obsessed raken als ik weer eens een mooie glitterlak voorbij zie komen. Al heel lang heb ik Essence Circus Confetti in mijn collectie en ik had zin om hier weer eens mee te experimenteren!

DSC_1384

DSC_1394

Circus Confetti is een lak met vele kleuren glitters. Denk aan rood, blauw, goud, zilver, roze en oranje. Juist door de grote verscheidenheid aan kleuren in deze lak, leent ‘ie zich goed voor bijna alle basiskleuren. Ik besloot voor roze als basiskleur te gaan. Het is heel barbie-achtig maar juist daarom vind ik deze combinatie zo spectaculair. Circus Confetti is een lak die ook super staat op een zwarte basiskleur, maar aangezien de zon nog zo volop schijnt (ehh scheen haha) deze herfst, vond ik een meer zomerse combinatie eigenlijk ook wel leuk.

Wat vinden jullie van deze combinatie?

Dit vind je misschien ook leuk

6 reacties

 • Reageren
  Malou
  21/10/2014

  Ik hou ook zo erg van glitternagellak! Je brengt mij op ideeën, ik ga vanmiddag weer eens een glitter lakje uit de kast halen!
  Malou onlangs geplaatst…Personal: Herfstvakantie & updateMy Profile

 • Reageren
  Kirsten
  21/10/2014

  Heel mooi! Ik vind die roze kleur echt leuk. Alleen het verwijderen van glitternagellak gaat zo moeilijk.. daarom gebruik ik die lakjes weinig.
  Kirsten onlangs geplaatst…Video: Shoplog BeverwijkMy Profile

 • Reageren
  Marloes
  21/10/2014

  Wat een leuke lakjes, mooie combi ook zeg!
  Marloes onlangs geplaatst…In The Picture #31 Madrid, Shoppen & Frozen YoghurtMy Profile

 • Reageren
  beautydiarynl
  21/10/2014

  Wat een toffe combinatie! Mooi hoor!
  beautydiarynl onlangs geplaatst…Inspiratie: Herfst/winterjassenMy Profile

 • Reageren
  Eva | Realitijd
  22/10/2014

  Toffe combo, heel feestelijk en lief!
  Eva | Realitijd onlangs geplaatst…Jonge kunstenaars (halloween special): Vicky DarkoMy Profile

 • Reageren
  Beautydagboek
  23/10/2014

  Ik hou van glitters, dus ik ben hier ook heel enthousiast over! Volgens mij heb ik zelfs deze glittertopcoat ook, haha. Ik weet het niet eens meer. Ik heb zoveel 😉
  Beautydagboek onlangs geplaatst…Sally Hansen Color Frenzy Textured Nail ColorMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.