Nieuwe Therme producten

Cover 2

Laatst werd ik verblijd met een behoorlijke Therme familie! Ik laat je kennismaken met de allernieuwste lijn Saigon Pink Lotus en daarnaast komen ook Bulgarian Rose en Zen White Lotus aan bod.

Therme is een van mijn favo merken als het gaat om doucheproducten. Lomi Lomi is staat hier al tijden standaard in de douche en ook Bali Flower heb ik al meerdere keren opnieuw gekocht.

Omdat het erg veel producten zijn zal ik per product niet een dieptereview geven, maar meer een eerste indruk zodat je weet wat je van de producten kunt verwachten.

Bulgarian Rose

BG 1

“In het hart van Bulgarije ligt de rozenvallei, die tot de vruchtbaarste gebieden van het land behoort. De roos  is de bloem van de liefde met een ultiem verleidelijke geur en staat voor schoonheid, perfectie en zuiverheid.” Ik ontving een Shower Scrub, een Shower Satin en een Dry Oil Spray.

BG 3

De geur van deze producten is waanzinnig lekker. Overigens niet het type rozengeur dat je misschien in je hoofd hebt, het is een stuk frisser. Er zitten naast rozen- ook cranberryextracten in.

shower satin

BG 2

DSC_0068

De douchegel is een vrij dunne substantie, je ziet dat het product gemakkelijk uit de verpakking loopt. Ik breng het product het liefst aan op een douchepuf en wrijf dan mijn lichaam ermee in, zo heb je het meeste plezier van het product omdat het dan het meeste schuimt.

scrubje

DSC_0054

Hierboven zie je de scrub. Deze bevat hele kleine scrubdeeltjes die ik bijna niet op de foto kreeg. Ik vind die fijne scrubdeeltjes juist wel prettig, dat werkt net iets zachter dan zo’n grove suikerachtige scrub.

BG 5

BG 6

Een bodyspray verkies ik zelf boven een bodylotion, omdat het voor mijn gevoel altijd net iets sneller intrekt. De Bulgarian Rose lijn bevat een Dry Oil Spray. Over de bodyoil van Dove was ik een tijdje geleden ook al erg te spreken, en deze doet daar niks voor onder. Het fijne van deze variant is dat het in een spuitverpakking zit en dit werkt net even wat sneller.

DSC_0065

DSC_0066

Ik heb het goedje hier op mijn hand gespoten en daarna uitgewreven over mijn arm. Zoals je ziet laat het inderdaad een ‘droog’ effect achter. Fijn, want zo kun je snel weer in je kleding schieten!

Saigon Pink Lotus

SP 1

“De roze lotus is de goddelijke lotus van Boeddha. In het boeddhisme staat deze heilige bloem symbool voor vitaliteit en puurheid.” Saigon Pink Lotus is de allernieuwste lijn van ThermeIk ontving hiervan een shower scrub, een hand cream en een shower satin. De geur bevat aroma’s van roze lotus, amber, vanille en sandelhout.

handcreme

SP 2

Als eerste probeerde ik de handcrème (€5,95). Mega fijn om nu te hebben, want ik merk al nu ik een paar keer de kachel heb aan gehad dat mijn handen heel snel droog worden. Het fijnst vind ik om een handcrème naast de handzeep te hebben, zodat ik elke keer nadat ik mijn handen heb gewassen ze meteen in kan smeren.

douchegel

SP 3

Deze douchegel heeft dezelfde substantie als de vorige, maar een heel andere geur. Deze geur zou ik classificeren als iets mannelijker en zoeter. Ik vind het zelf erg lekker, maar geuren zijn natuurlijk heel erg persoonlijk dus snuffel zeker zelf even om er zeker van te zijn dat dit iets voor jou is (€4,57).

scrub

DSC_0076

Als je goed kijkt kun je in deze scrub de scrubdeeltjes zien zitten. Ze zijn lichtroze. Ook deze werkt weer heerlijk om je huid te ontdoen van dode huidcellen (€8,63).

SP 5

De Saigon Pink Lotus collectie bevat ook nog een bodymist. Dit moet je eigenlijk zien als een hele lichte parfum. Ik vind dit zo’n product dat je lekker in de zomer kunt dragen, maar ook als je een dagje alleen thuis bent en het niet nodig is om je vol te sprayen  met parfum (€7,07).

Sp 6

SP 7

Wat was ik ontzettend blij toen ik zag dat er ook een bodybutter in het pakket zat! Deze vind ik altijd zo rijk en voedend. Dik, lobbig, mega verzorgend en het product smeert heel goed uit. Daarnaast, en dat is ook niet onbelangrijk, trekt dit goedje lekker snel in (€9,10).

geurstokjes

Iets wat ik nog helemaal niet van Therme kende waren de geurstokjes. Zelf ben ik niet een überfan van dit soort stokjes, omdat de geur al gauw te overheersend is. Toch wilde ik deze stokjes wel een kans geven en heb ik ze een tijdje op mijn dressoirkast neergezet.

geurstokjes 2

Inmiddels heb ik de stokjes verplaatst naar de badkamer, hier kwam de geur toch iets beter tot zijn recht.

handzeep deo

Alsof al het bovenstaande nog niet genoeg was wil ik jullie nog kort twee producten laten zien uit de Pure Zen lijn en dat zijn de deodorant en de handzeep. De deodorant zit in een handige verpakking van 50ml, heeft een duurzaam spuitsysteem (waardoor de bus echt helemaal leeg gaat), én laat geen witte strepen achter. Het spuitsysteem daar moest ik even aan wennen want het werkt meer als een soort parfum, de spray is vrij nat. Daardoor loopt het ook iets sneller uit onder je oksel. De geur is wederom heerlijk! De Zen White Lotus handzeep bevat Zijde- en Soja-extracten en is daarom extra zacht voor de huid. Ik heb toch iets liever zeep uit een pompflacon maar zo’n handzeepje voelt wel weer iets ‘puurder’ ofzo.

rondje

Al met al ben ik behoorlijk te spreken over deze producten van Therme. De nieuwe Saigon Pink Lotus is een mooie toevoeging aan het assortiment en ik ben blij dat ik producten uit de Bulgarian Rose lijn en uit de Pure Zen lijn heb ontdekt. Toen ik het persbericht doorlas zag ik verder dat Therme nog 11 (!) andere lijnen in het assortiment heeft. 14 in totaal. Het assortiment is dus nog veel groter dan ik had verwacht! De de website van Therme vind je alle andere lijnen.

Gebruik jij wel eens Therme-producten?

Dit vind je misschien ook leuk

11 reacties

 • Reageren
  Nesrin
  12/10/2015

  Fijne review en zo lekker uitgebreid. Ik heb nog nooit een product van Therme geprobeerd. Het hele pakket ziet er wel heerlijk uit en ze hebben een aardig groot assortiment.

  Ik vind geustokjes juist heerlijk (vooral van Rituals) en ik ben benieuwd naar de geurstokjes van Therme.
  Nesrin onlangs geplaatst…Keeping up with Nesrin photo diaryMy Profile

  • Reageren
   La VieSagista
   12/10/2015

   Nog nooit geprobeerd?! Gauw gaan doen dan:D Tis echt heerlijk spul.

 • Reageren
  Tamara
  12/10/2015

  Wauw wat een mooi en lekker pakket zegg!! Heerlijk!
  Tamara onlangs geplaatst…Loopt hij nou nog niet?My Profile

 • Reageren
  Carlijn
  12/10/2015

  Zo, wat veel verschillende lijnen en producten hebben ze! Ik ken helemaal niks van Therme, zal toch eens verandering in moeten komen als ik dit zo lees. De geurstokjes spreken me ook wel aan, fijn voor het najaar in huis.
  Carlijn onlangs geplaatst…5 dingen die ik nooit achter mezelf als moeder had gezochtMy Profile

  • Reageren
   La VieSagista
   12/10/2015

   De geurstokjes zijn zeker fijn, ze ruiken alleen best wel sterk en mijn woonkamer is niet zo groot dus ik heb ze even in de badkamer gezet tot de wat minder ruiken en dan zet ik ze weer terug.

 • Reageren
  Liset - Beautydagboek
  12/10/2015

  Ik gebruik zelf niks van Therme (en ook nog nooit geprobeerd trouwens), maar de lijnen klinken erg lekker. Vooral de dry oil en bodybutter zouden wat voor me kunnen zijn. Leuk dat je zoveel uit hebt kunnen proberen!
  Liset – Beautydagboek onlangs geplaatst…Pupa Milano Christmas Edition workshopMy Profile

 • Reageren
  Lifesabout
  12/10/2015

  Die sprays lijken mij zo fijn. En ik ben blij met de geurstokjes! Die maken een spa moment compleet in je badkamer!
  Lifesabout onlangs geplaatst…Opzoek naar een oven #1 – Zijn we compleet of niet?My Profile

  • Reageren
   La VieSagista
   12/10/2015

   Die sprays zijn inderdaad top! Zo’n dry body oil is ideaal voor moeders zoals wij die wat minder tijd hebben om in de ochtend ons hele lichaam in te smeren met bodylotion.

 • Reageren
  Marije
  12/10/2015

  Sodeju, dat was een flink werkje om allemaal te testen haha! Ik heb een aantal producten van Therme in huis en ben altijd wel tevreden. Ik vind de producten eerlijk gezegd niet heel bijzonder ofzo, maar ze stellen me ook weer niet teleur. Jij kan nu weer een poosje vooruit haha 😉
  Marije onlangs geplaatst…Ontwerp je eigen sweater + WINACTIE!My Profile

 • Reageren
  Lillyshuid
  13/10/2015

  Het ziet er allemaal heerlijk uit!
  Lillyshuid onlangs geplaatst…Zarqa Skin Serum & Zarqa Sensitive Cleansing LotionMy Profile

 • Reageren
  Mo
  16/10/2015

  Ben fan van therme. Alleen super jammer dat de jojoba/almond lijn er helemaal uit is. Deze was namelijk zeepvrij en heerlijk zacht voor de huid. En hoewel de lavendel ook zeepvrij zou zij krijg ik hier toch uitslag van. Dus ik baal ?,

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.