Nieuwe ontdekkingen: sieradenmerk Anna + Nina en zonnebrillen van Quay

Twee dingen waar mijn hart standaard sneller van gaat kloppen: sieraden en zonnebrillen. Het zijn van die accessoires die een basic outfit ineens een stijlvolle draai kunnen geven. Met een simpel wit t-shirt, een goedzittende jeans, minimalistische ketting en een toffe zonnebril heb je al een hartstikke volwaardige outfit te pakken zonder dat je er al teveel moeite voor hebt hoeven doen. En ook als je wél wilt uitpakken met je outfit dan kun je met een zonnebril en sieraden vele kanten op.

Onlangs ontdekte ik op sieraden- en zonnebrillengebied twee nieuwe merken.

Ten eerste Anna + Nina, een Nederlands sieradenmerk dat sinds 2014 veel succes heeft. De collecties van het Amsterdamse label bestaan uit toffe sieraden die geïnspireerd zijn op de meest essentiële aspecten van het leven: liefde, vriendschap en familie. Dus veel fijne kettingen, ringen en cuffs tot aan oorstekers en creolen.

Ik viel gelijk voor een klein gouden kettinkje met sterretje. Zeker nu het warmer is draag ik vaak shirtjes en jurkjes met een wat bloter decolleté of lage hals. Dat vraagt natuurlijk om wat opvulling in de vorm van één of meerdere kettinkjes. Deze is wat speelser doordat het sterretje iets uit het midden zit.

Dan mijn nieuwe zonnebril. Dit is er eentje van Quay Australia, een merk dat zich met haar zonnebrillen laat inspireren door festivals en artiesten. Ze hebben een vrij hoog fashiongehalte en qua modellen vind ik dat ze zich ook echt onderscheiden van andere merken.

Dit is een lekker oversized exemplaar. Ik heb niet echt een brillenhoofd en vele monturen slaan bij mij echt de plank mis, maar zodra ze wat ronder en wat groter zijn, dan is het vaak wel een match. Ik viel vooral door de fade glazen die overlopen van donkergrijs naar lichtgrijs. Het is een echte statement bril en ik voel me meteen een hele diva als ik deze bril draag 😛 Als ik ‘m in de auto op heb, dan moet er een lekker nummertje van Beyoncé op. Grappig hoe een type zonnebril je ook echt in een bepaalde vibe kan brengen. Het enige kleine minpuntje vind ik het lettertype van het merk dat in het hoekje bovenin staat. Een beetje rechttoe rechtaan als je het mij vraagt. Dan vind ik het lettertype van Ray Ban wat sierlijker. Maar dat is dan ook het enige minpuntje.

Ik ga vast nog lang plezier hebben van mijn nieuwe aanwinsten!

Wat vind jij de ultieme accessoires om een outfit op te leuken?

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.