4x nieuwe E.L.F. producten

I love budget beauty! En daarvoor zijn we bij E.L.F. gelukkig aan het juiste adres. Ik review vier nieuwe producten.

Mijn aandacht werd het meest getrokken door het Illuminating Palette (€8). Wanneer er wat te ‘illuminaten’ valt dan ben ik er als de kippen bij, want ik ben niet vies van een beetje glans.

3

Dit palette bestaat uit vier verschillende kleuren met een lichte shimmer. In het stevige doosje vind je ook nog een grote spiegel.

Eerlijk gezegd wist ik eerst niet zo goed hoe en waar ik de kleuren precies diende te gebruiken. Sommige kleuren leken mij niet geschikt voor highlighter en ook als blush stonden de tinten mij niet echt aan. Ik ben dus maar een beetje gaat kijken hoe de verschillende tinten op mijn huid het mooist tot zijn recht kwamen. Ik kwam tot de volgende conclusie:

4

 • De lichtgele tint linksboven werkt prettig voor onder de ogen. Zo licht je dit gebied mooi op en set je je concealer. De shimmers vallen helemaal niet op en maken de huid onder je ogen juist erg healthy looking.
 • De tint rechtsboven is te gebruiken als subtiele highlighter. Maar dan ook wel heel subtiel, want je moet echt goed in het licht staat wil je er nog iets van terugzien. Zelf grijp ik liever naar een iets opvallender variant.
 • De kleur linksonder is wat meer huidskleurig en gebruik ik dan ook om de rest van mijn gezicht af te poederen.
 • De terracottakleur rechtsonder werkt eigenlijk heel prettig als blush. Niet teveel pigment maar ook niet te weinig.

5

6

De poeders voelen ultrazacht aan en zijn gemakkelijk te blenden. Voorzichtigheid met je kwast is gebaat omdat er anders teveel product vanaf komt.

17

Zo zien de poeders er op mijn gezicht uit. Ik vind de terracottakleur erg mooi en subtiel op mijn wangen. Ook onder mijn ogen ziet de lichte kleur er fris uit. Wat je trouwens ook kunt doen is alle poeders een beetje mengen (dus met je kwast over alle kleuren gaan) en het zo als finishing powder aanbrengen op je gezicht. Hierdoor krijg je een zachte en subtiele glans op je gezicht met een klein beetje kleur.

9

Als tweede product ontving ik een heel schattig (klein maar fijn!) oogschaduwdoosje genaamd Smoked To Perfection (kleur 81924, €8) met maar liefst vijf kleuren oogschaduw. Niet prettig open te maken voor de lange nagels onder ons trouwens, je moet best veel kracht zetten om het doosje open te krijgen.

11

Als ‘ie echter eenmaal open is dan vind je wel een aantal heel erg leuke en prettig op elkaar afgestemde kleurtjes. Linksboven zie je paars met shimmer, rechtsboven matzwart, linksonder grijs/paars met shimmer, rechtsonder paars matte en onderaan vind je een witte shimmer kleur. Net als bij het Illuminating palette zit ook in deze rakker een flinke spiegel.

15

Ik ben erg tevreden over de look die ik ermee maakte, al had er wel een tikkeltje meer pigment vanaf mogen komen. Ik gebruikte de twee paarse tinten op mijn bewegend ooglid en in de crease en op mijn onderste wimperrand koos ik voor grijs. Mijn ooghoekjes lichtte ik een beetje op met de witte kleur. Als je een wat donkerdere smokey eye wilt maken dan kun je nog zwart toevoegen in je arcadeboog bijvoorbeeld.

13

Dit is een Lock on liner and Brow Cream (kleur light brown, €6) die te gebruiken is als eyeliner en als browgel. Hij ziet er vrij gelig bruin uit qua kleur. Voor mijn wenkbrauwen was een meer assige kleur wat beter geweest maar ik denk wel dat dit voor de meeste blondjes met iets lichtere wenkbrauwen dan ik een hele goede match is. Niet te ‘hard’ in ieder geval.

14

Het potje is van stevig plastic materiaal. Leuk dat ze het design doorzichtig hebben gehouden.

16

Op deze foto heb ik de gel gebruikt voor mijn wenkbrauwen. Ik ben opzich nog best te spreken over de kleur, hij lijkt redelijk te matchen. Gedurende de dag blijft het product goed zitten. Wel merk ik dat de gel in het potje heel geleidelijk iets droger wordt. Je moet het potje dus goed afsluiten en niet te lang open laten staan.

7

Tot slot kreeg ik ook nog een make-upkwast binnen genaamd Selfie Ready Powder Brush (€8). Deze jongen ziet er meteen al errug goed en stevig uit. Veel haren, zachte haren, en ook nog eens haren die vrij dicht op elkaar staan. Deze kwast leek mij ideaal voor het aanbrengen van foundation en dat is ‘ie ook kan ik je alvast vertellen.

8

Vooral voor foundations die een lichte tot medium dekking hebben vind ik deze kwast zeer fijn. Elke keer als ik ‘m gebruik dan moet ik zelfs denken aan de foundationkwast van Real Techniques en dat zegt wat!

Leuke, nieuwe producten dus die toegevoegd zijn aan het assortiment van E.L.F. Hier en daar heb ik wel wat aan te merken maar de lage prijs maakt compenseert dat weer. E.LF. is te koop in de webshop.

Dit vind je misschien ook leuk

8 reacties

 • Reageren
  Carlijn
  09/04/2016

  Mijn oog wordt de hele tijd getrokken naar die geweldige strakke en mooie eyeliner die je hebt gezet! Wow! Zat door te scrollen om te kijken of die aan bod zou komen maar da’s niet een van de vier producten haha. Vind dit wel erg mooie items verder, heb vooral wel oren naar de wenkbrauwgel. Hou zelf heel erg van dit soort wenkbrauwproducten.
  Carlijn onlangs geplaatst…Review: Estée Lauder New DimensionMy Profile

 • Reageren
  Nesrin
  09/04/2016

  De browgel spreekt mij aan aangezien ik dezelfde wenkbrauwen als Bert heb (die van Ernie ;-)).

  Ik heb nog altijd nooit een ELF product gebruikt maar het merk en haar producten vind ik er elke keer weer goed uitzien.
  Nesrin onlangs geplaatst…Let’s talk about 20 kilometer hardlopenMy Profile

 • Reageren
  Lindsey Beljaars
  09/04/2016

  Wat een leuke producten! Vooral de wenkbrauwgel zit er erg goed uit!
  Lindsey Beljaars onlangs geplaatst…NYX Soft Matte Lip CreamsMy Profile

 • Reageren
  Leonie
  09/04/2016

  Leuke producten! Jij maakt toch elk make up product interessant met die mega mooie looks die je kan maken.. Haha.
  Leonie onlangs geplaatst…Mamashowt: Project Babykamer #2My Profile

 • Reageren
  Jana
  09/04/2016

  Vooral de kwast en de browgel lijken me heel erg fijne producten!
  Jana onlangs geplaatst…10 favoriete drugstore productenMy Profile

 • Reageren
  Myrthe | ConLamore.nl
  09/04/2016

  Wat een leuke producten! De gel ziet er erg goed uit; is hij ook in meerdere kleuren te verkrijgen? Mooie look ook met het Smokey Eye palette!
  Myrthe | ConLamore.nl onlangs geplaatst…Freedom Make-up London Pro 12 Audacious Mattes + swatchesMy Profile

 • Reageren
  priscilla
  09/04/2016

  Ik had stiekem toch iets meer van het highlighter palette verwacht. De rest van de producten vind ik erg mooi.
  priscilla onlangs geplaatst…Dove Regenerate Repair shampoo & conditionerMy Profile

 • Reageren
  Mandy
  09/04/2016

  Wauw wat een mooie producten! Ik heb nog nooit iets van E.L.F. geprobeerd maar ik word wel erg nieuwsgierig. Vooral de wenkbrauwgel lijkt me erg fijn en mooi!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.