Nieuwe bril van Polette

Ik vond het wel weer eens tijd voor een nieuwe bril op mijn snufferd, mijn laatste aankoop dateerde immers alweer van vier jaar geleden.

Ik deed dat niet – zoals gebruikelijk – via een fysieke winkel, nee deze keer bestelde ik mijn bril online via Polette. Via hen kreeg ik de mogelijkheid om hun online concept uit te proberen en aangezien ik al een paar keer van het merk gehoord had, was ik toch wel erg nieuwsgierig geworden.

De aanschaf van een bril is meestal niet goedkoop. Hoewel een deel vaak wel door je verzekering vergoed wordt, is het ongebruikelijk dat je voor, laten we zeggen, onder de €100 een volledig op maat gemaakt exemplaar aanschaft. Sterker nog, mijn laatste bril kostte mij iets meer dan 300 euro. Omdat Polette zonder tussenpartijen werkt kunnen zij de prijzen voor een bril lekker laag houden: tot wel 80% goedkoper dan een bril via een reguliere brillenzaak. De prijzen beginnen al vanaf €6,99 per montuur.

Op de site van Polette is er keuze te over qua monturen. Je kunt ze selecteren op stijl, bijvoorbeeld trendy, klassiek, hout of metaal, maar ook op prijs, montuurgrootte, vorm of kleur. Ik ben voor een medium grootte gegaan en heb daar uiteindelijk de Grazie Mille uitgekozen. Deze heeft ronde glazen en is qua design een combinatie van metaal en handgepolijst acetaat.

Je kunt de modellen ook virtueel passen trouwens, erg handig als je twijfelt of een model jou staat of niet. Ik heb dit zelf niet gedaan en heb gewoon op de bonnefooi eentje uitgezocht die ik mooi vond en waarvan ik dacht dat hij wel bij mijn gezicht zou passen. Het was gelukkig een schot in de roos! (al zeg ik het zelf haha).

Mijn bril kostte inclusief verzenden €55,97. HALLOOHOOOOOO! Hoe goedkoop wil je het hebben?!

Bij het bestellen moet je een aantal belangrijke zaken aangeven zoals je sterkte, je cilinder en je pupilafstand. Ook kun je je recept uploaden van de opticien als je dat makkelijker vindt. Je kunt verder nog aangeven of je normale glazen wilt, multifocale glazen of zelfs meekleurende glazen. Indien je van het model een zonnebril op sterkte wilt dan kan dit ook, dit is eveneens een optie die je bij het samenstellen kunt aanvinken. Het wijst zich vanzelf als je eenmaal op de site bent!

Betalen kan via Paypal, Creditcard of IDEAL. Na het bestellen duurt het ongeveer 12 werkdagen vanaf de dag van de verzending voordat je je bril binnen hebt. Je wordt van het hele verzendproces keurig op de hoogte gehouden middels een track & tracecode.

Ik ben zo blij als een klein kind met mijn nieuwe bril, zeker omdat ik tot nu toe nog niet echt tevreden ben over mijn lenzen. Ik schaf binnenkort vast en zeker nog een ander exemplaar aan!

Wat vinden jullie van mijn nieuwe aanwinst?


Dit product is ter beschikking gesteld door Polette

Dit vind je misschien ook leuk

11 reacties

 • Reageren
  Frank
  06/06/2017

  Mooie bril ?! Het staat je heel goed.
  Frank onlangs geplaatst…Opa verteltMy Profile

 • Reageren
  Yvonne
  06/06/2017

  Staat je echt goed!
  Knap hoor, dat je dat zo kan. Ik kan in een brillenwinkel 100 brillen passen en dan ben ik nog niet tevreden/weet ik het nog niet. Sowieso heb ik een moeilijke sterkte dus ben ik al een paar honderd euro aan de glazen kwijt dus ik zou nooit een bril op de bonnefooi op internet durven bestellen.

 • Reageren
  Marloes
  06/06/2017

  Hij staat heel mooi! Ik vind het concept geel leuk, al blijf ik voor dit soort aankopen toch liever naar een fysieke winkel gaan!
  Marloes onlangs geplaatst…Vaderdag cadeautipsMy Profile

 • Reageren
  Joyce
  06/06/2017

  Staat je goed knappert!

 • Reageren
  Lindsey Beljaars
  06/06/2017

  Oeh staat je heel erg goed!
  Lindsey Beljaars onlangs geplaatst…OOTD Let the summer begin!My Profile

 • Reageren
  Yvonne
  06/06/2017

  Gaaf montuur! Ik ben altijd wat bang voor rond; op de een of andere manier ga ik vaak voor vierkante modellen. Ik heb ook twee brillen via internet. Ideaal, want veel goedkoper en ik kijk er net zo goed mee als mijn vorige bril via de optiek. Ik gebruik gewoon mijn huidige oogmetinggegevens. (Ik zal geen reclame maken door die site hier te noemen). 😉
  Yvonne onlangs geplaatst…Nee, het is niet de schuld van de mobieltjes!My Profile

 • Reageren
  Bertine
  06/06/2017

  hij staat je echt geweldig! maar volgens mij staat jou alles goed:P

 • Reageren
  Jodi - lief thuis
  06/06/2017

  Wooooow dit wil ik ook, al lijkt het uitkiezen van een goed montuur mij wel lastig. Maar hoe groot is je miskoop voor 55 euro??? Dan kun je nog eens een bril voor erbij nemen.
  Jodi – lief thuis onlangs geplaatst…PLOG Life of Lief thuis Mei: Buks schieten, gaaf verhaal, klussen en heel veel zon…My Profile

 • Reageren
  lieke
  06/06/2017

  Hey sanne, even iets wat eigenlijk niks met je geweldig leuke bril te maken heeft maar ik toch graag wil vragen. Ik heb vandaag besloten aan de lenzen te gaan en nu lees ik dus dat jij er niet happy mee bent, mag ik vragen waarom ? x

 • Reageren
  Anneleen
  07/06/2017

  Staat je echt heel leuk, Sanne!
  Anneleen onlangs geplaatst…Uit mijn winterslaapMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.