Nieuw: S. Oliver DENIM

s.Oliver DENIM women_058

Soms komt een bedrijf met een persbericht dat me gelijk heel enthousiast maakt. Deze keer was het S. Oliver die een nieuw sublabel introduceert genaamd S. Oliver DENIM. Op het event een paar weken geleden heb ik al even kennis mogen maken met deze allernieuwste, trendy jeanslijn.

In de pop-up store in de Hartenstraat in Amsterdam heb ik kennis mogen maken met S. Oliver DENIM, het nieuwste jeanslabel van het merk. Ik heb heerlijk rondgesnuffeld in de zaak en uitgebreid de hele collectie bekeken. Van boyfriend, tot skinny, van jumpsuits tot rokjes, van ripped jeans tot nette denims, er was keuze te over. Ook van de prijzen was ik behoorlijk gecharmeerd. De meeste jeans waren rond de 80 euro.

s.Oliver DENIM_096

Ik ben een echt spijkerbroekenmeisje. Vroeger droeg ik vooral skinny jeans maar de laatste tijd kan ik een goede boyfriend- of ripped denim ook zeker waarderen. In de zomer ga ik het liefst over op korte spijkershorts en zie ik zelfs een spijkerjumpsuit wel zitten!

s.Oliver-DENIM-women_059

Het voordeel van de spijkerbroeken van S. Oliver vind ik dat ze redelijk smal zijn bij de heupen. Ook zijn de lage broeken echt laag. Voor mij is dit heel belangrijk aangezien low waist broeken bij mij al heel snel hoog zitten. Het stukje navel-bikinilijn is bij mij vrij kort zeg maar. Maar niet getreurd als het bij jou juist andersom is, want ze hebben ook genoeg varianten die weer wat hoger in de taille zitten.

Tot slot nog wat mooie kiekjes van de campagne!

s.Oliver-DENIM_056

s.Oliver-DENIM_057

s.Oliver-DENIM-men_062

s.Oliver-DENIM_064
Ken jij het merk S. Oliver?

 

Dit vind je misschien ook leuk

4 reacties

 • Reageren
  Nesrin
  18/03/2015

  Zijn dat bloemen op haar jeans? Ik herhaal zijn dat bloemen? Heel gaaf!

  Mooie jeans, zien er goed uit. Ik heb nog nooit een broek van dit merk geprobeerd. Die bloemen!!!
  Nesrin onlangs geplaatst…Gesprek met mijn vader a.k.a Bruce LeeMy Profile

 • Reageren
  Suze
  18/03/2015

  Prachtige foto’s zeg! Ik ken het merk, maar heb er eigenlijk nog nooit wat gekocht. Ik ga een kijkje nemen op de site 🙂 X

 • Reageren
  Diede
  18/03/2015

  Ik ken het merk zeker! Ik heb er vaak met plezier geshopt en leuke shirtjes en goed passende broeken gevonden. Ik heb zelf erg vaak last van dat broeken bij mij bij mijn rug veel te ver naar achter uitstaan, omdat mijn taille veel smaller is dan mijn heupen, bij sommige broeken van S Oliver helemaal geen last van, ideaal dus!

 • Reageren
  Liset - Beautydagboek
  19/03/2015

  Dat zijn mooie foto’s! Ik ken het merk zeker nog van vroeger, maar toen was het vrij degelijk. Nu vind ik de jeans er heel goed uitzien!
  Liset – Beautydagboek onlangs geplaatst…Winne 2 jaar vandaag en hoe gaat het met woordjes leren?My Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.