Nieuw op La VieSagista: vlogs

go pro cover

Binnenkort zal er iets nieuws op La VieSagista geïntroduceerd worden, namelijk vlogs. Aan de mensen die mij op Instagram volgen had ik gevraagd of ze het leuk zouden vinden als ik zou gaan vloggen, oftewel videobloggen, en hier is zo positief op gereageerd dat ik besloten heb het gewoon te gaan doen! Voor degenen die het fenomeen ‘vloggen’ nog niet zo goed kennen, in dit artikel geef ik meer informatie.

Vloggen is simpel gezegd het bloggen op video. Waar ik normaal gesproken alleen video’s maakte waarbij ik een vaste achtergrond had en waarin vooral beautygerelateerde onderwerpen voorkwamen, zal ik in mijn vlogs wat verder gaan dan dat. De vlogs zullen persoonlijker zijn. Ik zal bijvoorbeeld gaan vloggen tijdens een willekeurige dag uit mijn leven, maar ook tijdens een event of misschien zelfs op vakantie.

Daarbij ga ik meteen serieus aan de bak want ik heb gisteren van mijn vriend een Go Pro Hero 4 Silver Edition gekregen. Niet de eerste de beste vlogcamera dus! Sterker nog, het is op dit moment een van de beste ‘action cams’ die er te krijgen is. Hij is waterdicht, heeft een ultrasterkte behuizing en een breed beeldperspectief. Hij zou dus zelfs gebruikt kunnen worden als ik ga zwemmen, skiën, of feesten. Hoe leuk is dat!

Aangezien ik merk dat persoonlijke artikelen het altijd goed doen op mijn blog, probeer ik hiermee tegemoet te komen aan de wensen van mijn bezoekers. Qua frequentie kan ik er nog niet zoveel over zeggen, als ik denk dat ik een interessante dag ga beleven (of misschien juist helemaal niet, want ook dat is deel van mijn leven) dan pak ik mijn camera erbij en ga ik vloggen.

Door middel van dit artikel probeer ik jullie een beetje op de hoogte te brengen van waar ik met mijn site heen wil. Ik snap dat er bezoekers zijn die zich misschien afvragen wat nu precies de ‘identiteit’ van mijn blog is, immers mijn blog pretendeert toch een ‘beautyblog’ te zijn? Dit klopt en een beautyblog zou ik het nog steeds willen noemen, want beauty en make-up hebben nog steeds mijn grote interesse. Toch merk ik dat er nog twee onderwerpen zijn waar ik graag over schrijf en die hebben betrekking op de vlakken personal en mommy. Ik zou mijn blog dus vanaf nu een personal mommy- en beautyblog willen noemen. Wellicht dat ik in de toekomst wat meer structuur in deze onderwerpen zal aanbrengen en bijvoorbeeld op bepaalde dagen over beauty zal bloggen en op de bepaalde dagen over mommy-onderwerpen, zodat jullie afhankelijk van je interesse weten wanneer jullie mijn site moeten bezoeken.

Het is wat random informatie bij elkaar in dit artikel, maar toch hoop ik dat mijn boodschap duidelijk is en natuurlijk dat jullie het vloggen een leuke toevoeging voor mijn website zullen vinden. Laat het vooral weten in de comments!

En psst, ik zou het leuk vinden als je me komt volgen op Instagram!

Dit vind je misschien ook leuk

16 reacties

 • Reageren
  Malou
  16/11/2014

  Goede keuze! Heel erg leuk en ik kijk al uit naar de eerste vlog!
  Malou onlangs geplaatst…Personal: afgestudeerd, en dan?My Profile

 • Reageren
  Dionne
  16/11/2014

  Wauw! Wat super leuk! Vlogs zijn altijd leuk! En ja, die camera is inderdaad een hele goede!
  Dionne onlangs geplaatst…Happy Moments | Dr. Hauschka, Glow Eindhoven & BloggenMy Profile

 • Reageren
  Beautydagboek
  16/11/2014

  Niet erg hoor dat je zoekende bent. Ik snap dat je iets wilt maken waar mensen graag naar kijken, maar ook je eigen gevoel laat spelen. Kijk gewoon welke richting je op wilt gaan en waar jij je goed bij voelt. Dan komt er vanzelf meer structuur en valt alles op z’n plek :).
  Beautydagboek onlangs geplaatst…Smashbox Full Exposure Palette + ooglookMy Profile

 • Reageren
  Eva
  16/11/2014

  Heel leuk!! Kijk er naar uit.

 • Reageren
  Kirsten
  16/11/2014

  Zo’n gave camera!! Lieve vriend heb jij, haha! Ik ben heeeel benieuwd hoe het vloggen je afgaat.
  Kirsten onlangs geplaatst…The Body Shop – Vitamine E – Face Wash & Aqua Boost SorbetMy Profile

 • Reageren
  Marloes
  16/11/2014

  Ah wat ontzettend leuk dat je gaat vloggen. Ik ben benieuwd! Werkt de nieuwe GoPro goed met vloggen? Ik heb zelf de 3+ Hero maar ik merk dat het geluid vaak wegvalt, of niet goed te verstaan wat je zegt!
  Marloes onlangs geplaatst…In The Picture #34My Profile

 • Reageren
  Esther Marieke
  16/11/2014

  Vlogs zijn zo leuk! Ben nu al nieuwsgierig… ook naar de kwaliteit van de Go Pro trouwens!
  Esther Marieke onlangs geplaatst…De me-time tagMy Profile

 • Reageren
  Anneleen
  16/11/2014

  Superleuk! Ik kijk uit naar je vlogs!
  Anneleen onlangs geplaatst…Tag: gewoon BelgischMy Profile

 • Reageren
  Eline
  16/11/2014

  Superleuk!! Dat er van alles voorbij komt op je blog maakt het juist zo leuk. 🙂
  En daarbij heel logisch dat je interesses veranderen en je je blog daarop aanpast.

  Ben heel benieuwd naar je vlogs!

 • Reageren
  Melissa
  16/11/2014

  Leuk!! Kijk nu al uit naar je eerste Vlog 😀
  Supergaaf ding, in real life nog nooit in handen gehad maar het ziet er lekker compact en ligt uit.

 • Reageren
  Jennifer
  16/11/2014

  Leuke plannen met je blog! Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik wel een beetje uitgekeken ben op de echte beautyblogs en dat ik ook voornamelijk de personal lifestyle (en tegenwoordig dus ook mommy) blogs het leukst vind om te lezen! Ben benieuwd naar je vlogs, James in actie .. yes!
  Jennifer onlangs geplaatst…Kijken, niet kopen!My Profile

 • Reageren
  Rowdy Groothedde
  17/11/2014

  Succes met je Vlogs!
  Rowdy Groothedde onlangs geplaatst…E-mailadressen verzamelen in winkels?My Profile

 • Reageren
  Miranda
  17/11/2014

  Leuk! Ik ben benieuwd naar je vlogs en vind het leuk om mommy dingen te lezen. 🙂

 • Reageren
  zara
  17/11/2014

  Leuk hoor, ik kijk er al naar uit. Vind het tof om te zien dat de mommytrend overwaait naar Nederland. Waar je voorheen niet veel ervaringen of informatie kon vinden is er nu gelukkig een hoop meer. Niet dat ik een mommy ben of dat op korte termijn plan te worden, maar toch altijd leuk om mee te lezen.

 • Reageren
  Nadia
  18/11/2014

  Wat leuk! Leuk ook om te zien dat je site zich steeds meer ontwikkelt: eerst alleen beauty, dan meer persoonlijk en ook vlogs, uiteindelijk misschien meer structuur qua vaste dagen en zo word je steeds iets groter en professioneler. 🙂

 • Reageren
  Kim | Kimsbloglife
  20/11/2014

  Superleuk dat er ook vlogs komen vanaf nu! Ik ben niet zo erg into beauty maar zie/lees wel heel graag persoonlijke stukken!
  Kim | Kimsbloglife onlangs geplaatst…Shoplog weekendje: Pieces, New Yorker, Hema & PrimarkMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.