NIEUW: Merci Handy hand cleansing gel en face mist

Merci Handy is een vrolijk, fris en handig Frans merk met té leuke en lekkere beautyproducten voor in je handtas. Binnenkort vind je het bij ICI Paris.

Ik maakte twee weken geleden tijdens een heerlijke lunch voor het eerst kennis met dit merk dat ontwikkeld is door twee Fransmannen. Ik had zelfs de eer om even met een van hen, Louis Marty, te spreken. De producten van Merci Handy vallen meteen op doordat ze zo leuk en schattig zijn vormgegeven; mijn aandacht hadden ze al vanaf het eerste begin.

Ik begin met een aantal vrolijke, pocket-size hand cleansing gels. Deze kosten per stuk €2,99 voor 30ml.

1

Handsanitizers zijn bij mij thuis onmisbaar gezien ik een paar keer per dag James’ luier verschoon en het erg belangrijk is om nadien je handen te reinigen. Een handsanitizer is een alternatief voor water en zeep en daardoor ook een stuk praktischer in gebruik. De volgende varianten zijn te krijgen:

– Black Vanilla
– New Wave
– Coco Rico
– Cherie Cherry
– Flower Power
– Lollipop (favoriet!)
– Oh my Melon

2

3

We kennen natuurlijk wel de reguliere desinfecterende handgels die al een tijdje op de markt zijn. Ik heb het over de sterk ruikende gels in een vaak saaie verpakking die nou niet bepaald uitnodigen om ermee gezien te worden. Merci Handy pakt het anders aan. Dit merk wéét wat menig vrouw wil: een leuke verpakking, het liefst niet al te groot – we slepen immers al zoveel mee in onze tas – en daarnaast is de geur ook niet onbelangrijk. Merci Handy has it all.

4

De handsanitizers van Merci Handy ruiken stuk voor stuk heerlijk en reinigen je handen supersnel. Ik had niet verwacht dat ik ooit nog eens verslaafd zou kunnen raken aan de geur van een handgel. Het is een ideaal product om zo even mee te nemen in je handtas. Mijn persoonlijke favoriet is Lollipop.

Maar dit zijn niet de enige lekkere producten van Merci Handy.

9

Deze verfrissende gezichtssprays wil ik ook zeker even behandelen. Deze kosten per stuk €4,75 voor 75ml.

dsc_0902

dsc_0904

Kleine, handzame spuitbusjes die een heerlijke nevel op de huid achterlaten. Ook dit product heeft weer een goddelijke geur. Mijn favoriet is het oranje exemplaar, die heeft iets kokosnootachtigs in zich. Ik gebruik ook dit product inmiddels al meer dan een week regelmatig en ik vind het heerlijk om mijn gezicht en gemoedstoestand een oppepper te geven.

Ik vind het ook fijn om de spray te gebruiken als laatste stap in mijn make-uproutine om het geheel een beetje te setten en de finish minder poederig te maken.

Je merkt het al; ik ben lovend over de producten! Nu jullie nog 😉

Onder andere verkrijgbaar bij Alicejo.com, vanaf 14 november in de webshop van ICI Paris XL en vanaf 12 december in de winkels van ICI PARIS XL.

Dit vind je misschien ook leuk

4 reacties

 • Reageren
  Nicole @ Everyday-Life.nl
  07/10/2016

  Wat een vrolijke handige kleine flesjes! Leuk ook om cadeau te doen.
  Nicole @ Everyday-Life.nl onlangs geplaatst…Your Story – Marleen leeft met de ziekte van LymeMy Profile

 • Reageren
  Lindsey Beljaars
  07/10/2016

  Wwat een schattige vormgeving zeg! Ziet er erg gezellig uit!
  Lindsey Beljaars onlangs geplaatst…Roadtrip door West Amerika Deel 2My Profile

 • Reageren
  Carlijn
  07/10/2016

  Die sprays lijken me wel wat! Vanochtend nog gesprayt met iets waar groene thee inzit, ook heel fris. Dienen die dingen dan ook gelijk als make-upfixer of is dat een brug te ver? Als ze bij ICI liggen, ga ik wel even kijken. Kan vaak wel een oppeppertje gebruiken met die niet-christelijke opsta-tijden hier tegenwoordig. De hand sanitizers zien er schattig uit maar daar heb ik er nog drie van rondslingeren.
  Carlijn onlangs geplaatst…16x nooit meer nu ik dreumesen hebMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.