Nieuw: de scorekaart op La VieSagista

Scorekaart-templateVandaag wordt er een nieuwe feature op La VieSagista geintroduceerd: de scorekaart. Het is een hulpmiddel om in één oogopslag te kunnen zien wat ik van een product vind.

Vaak als ik in de winkel ben en ik sta op het punt om een product aan te schaffen, ga ik snel even naar internet om een review van het betreffende product op te zoeken. Handig, want zo kan ik nog net even beslissen of ik die lipstick of oogschaduw wel echt moet aanschaffen. Rekening houdend met dit soort publiek dat op mijn site komt, en mensen die misschien iets minder tijd hebben om een heel artikel te lezen, leek het me handig om een soort extra item te maken dat mijn artikel ‘samenvat’ als het ware. Toen kwam het idee van de ‘scorekaart’. Op de scorekaart vind je onderaan algemene punten terug die voor ieder product hetzelfde zijn zoals prijs/kwaliteit, design, verkrijgbaarheid of ik het product opnieuw zou kopen. Daarboven staan product-specifieke normen waarop ik beoordeel. Het voorbeeld dat je nu ziet gaat over parfum, maar als ik het over een nagellak zou hebben dan zou een plus/minpunt kunnen zijn: pigmentatie, houdbaarheid, gebruiksgemak, kwastje, etc.

Ik denk dat dit een waardevolle toevoeging is voor de site en dat nu ook de mensen die geen zin hebben om een heel artikel te lezen aan hun trekken komen. De scorekaart zal louter en alleen gebruikt worden voor reviews van producten, dus niet voor producten die behandeld worden in filmpjes, tutorials of face-of-the-days.

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

 • Reageren
  Melissa Charlotte
  06/01/2014

  Ontzettend handig!

 • Reageren
  Kim
  08/01/2014

  Leuk en handig! Mooie toevoeging op je site 🙂

 • Reageren
  Gosse
  25/02/2014

  Leuk gedaan zo Sanne! xxx

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.