New in: UGGS Chestnut Metallic Patent

DSC_1130

Sinds er UGGS op de markt zijn, heb ik altijd een paar in mijn bezit gehad. Ik kan niet zonder deze heerlijke warme laarzen in de winter. Alsof het zo moest zijn, kwam er ineens een advertentie tevoorschijn waarop stond dat er bij de webshop Assem 50% korting was op UGGS. Ik keek mijn moeder lief aan en vroeg heel brutaal of ik deze snoetjes alvast voor mijn verjaardag mocht.

Toegegeven, het zijn het niet de allermooiste schoenen die er zijn, maar ik heb in de winter nu eenmaal altijd koude voeten en dan zijn UGGS dé oplossing. Een zwart paar had ik al, evenals een lichtgrijs paar. Het leuke aan deze UGGS vind ik het metallic label aan de achterkant. Net even wat stoerder dan het gewone label.

DSC_1129Ik heb ze in W7 besteld, dat is in Nederland gelijk aan maat 38. De binnenkant van UGGS zijn altijd heerlijk zacht gevoerd met schapenwol. Dit houdt je voeten super warm en het voelt echt aan als een soort ‘bedje’ van binnen.

DSC_1141
DSC_1143Ook fijn dat er een echtheidscertificaat bij zit, zo weet je tenminste zeker dat je te maken hebt met echte UGGS. Niet dat je het risico loopt op een neppe variant bij Van Den Assem hoor, maar als je bijvoorbeeld van een particulier koopt, is dit het bewijs dat ze echt zijn.

DSC_1137Zoals je ziet is de kleur van de UGGS een beetje lichtbruin. Dit vind ik altijd wel makkelijk te combineren. Ik draag mijn UGGS graag met een oversized trui, een grote sjaal en een skinny jeans. Lekker comfy en casual.

DSC_1134Nog even een foto van bovenaf. Vinden jullie het leuk als ik binnenkort een outiftfoto maak waarbij in mijn UGGS draag? Er was nu niemand in de buurt die mij kon fotograferen, vandaar dat ik even zo een foto heb gemaakt.

DSC_1146Als het goed is loopt de UGGS sale nog bij Assem. Ze hadden dit paar ook nog in een soort witte metallic kleur, maar dat was niet helemaal mijn stijl. Als je nu bestelt heb je ze al voor €99,95 excl. verzenden in huis!

Dit vind je misschien ook leuk

4 reacties

 • Reageren
  kim
  05/02/2014

  Leuk! Ben wel benieuwd naar je outfit 🙂

 • Reageren
  Bertine
  05/02/2014

  jaaa ze zijn geweldig<3

 • Reageren
  Esra
  06/02/2014

  Ze zijn leuk! Ik volg je trouwens op bloglovin’ X

 • Reageren
  Margo
  06/02/2014

  Ohhhhh alleen maar liefde!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.