New in: tas van My New Bag

cover II MNB

Ik zal niet onder stoelen of banken steken dat ik een tassentic heb. Als ik weer eens een nieuw exemplaar gescoord heb dan vertel ik dat altijd met het schaamrood op met kaken aan le boyfriend, want die snapt maar niet dat ik nooit eens uitgeshopt ben wat tassen betreft. Sindskort bezit ik een tas die nu al tot mijn favorieten behoort: de Honey Yellow Bag van het merk My New Bag.

De kleur van de tas sprak mij meteen al aan. Het is een niet-alledaagse kleur die op een een of andere manier toch met heel veel andere kleuren te combineren valt. Denk aan cranberryrood, zwart, wit of antraciet. De tas is gemaakt van heerlijk mooi, soepel leer. Stiekem moet ik toegeven dat dit de eerste leren tas in mijn collectie is.

tas 2

Normaliter kies ik algauw voor een grote tas waar ook mijn laptop en toebehoren in passen, maar voor nu wilde ik er eentje die wat compacter was. Deze tas is dat zeker. Hij heeft kleine handvatten waardoor hij perfect geschikt is om losjes in je hand te dragen of juist om je arm voor de trendy look. Je redt het net niet om de tas om je schouder te hangen. Aan de binnenkant zitten lekker veel vakjes waardoor je gemakkelijk je telefoon, sleutels, en in mijn geval spuugdoekjes en spenen van elkaar kunt scheiden. Er zitten zowel vakjes in met rits als zonder rits.

DSC_1792

DSC_1797

DSC_1795

De voorkant bevat een stijlvolle hanger met de letter MNB wat natuurlijk staat voor My New Bag. Ik ben gek op dit soort hangers, het geeft een tas wat meer schwung ofzo. De hanger is ook best zwaar.

DSC_1791

DSC_1775

Ik ben echt verliefd geworden op mijn nieuwe tas. De kwaliteit valt me niet tegen moet ik zeggen en ik denk dat ik met dit model nog heel wat jaren vooruit kan. Je moet van deze aparte kleur houden, maar ik heb hem juist hierop uitgezocht omdat hij zo lekker veel aandacht trekt en een outfit helemaal opfleurt.

My New Bag heeft een ruim assortiment tassen, waaronder Celine en Emma look-a-likes die ik ook ontzettend mooi vind. De moeite waard om even een kijkje te nemen dus! De verzending is gratis trouwens. Deze tas was afgeprijsd van €79,95 nu voor €50,00.

Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf.

Dit vind je misschien ook leuk

9 reacties

 • Reageren
  Annemijn
  28/01/2015

  Mooi zeg! Ik vind de kleur vooral heel erg mooi. En je bent niet de enige met een tassentic hoor! Toevallig heb ik er gisteren 6 met pijn in m’n hart in een kledingcontainer gedaan.
  Annemijn onlangs geplaatst…OOTD: Sweater WeatherMy Profile

 • Reageren
  Kim | Kimsbloglife
  28/01/2015

  Ik zou de tas zelf niet zo snel uitkiezen denk ik, maar ik vind ze wel mooi! De kleur is inderdaad weer eens iets anders en lekker opvallend, en het model is ook heel leuk. Fijn dat ze van echt leer is zeg!
  Kim | Kimsbloglife onlangs geplaatst…OOTD: rood en zwartMy Profile

 • Reageren
  Malou
  28/01/2015

  Leuk hoor! Ik hou helemaal niet van geel, maar bij jou staat ie leuk!
  Malou onlangs geplaatst…Things I love #3My Profile

 • Reageren
  Kirsten
  28/01/2015

  Hier nog een tassenverslaafde.. Heb ik een tas in het roze moet ik hem alsnog in het zwart hebben of groen of blauw. Net een maatje groter of kleiner. De kleur geel is de enige kleur die ik nog niet heb. De kleur spreekt mij persoonlijk ook niet zo aan. In combinatie met grijs/ zwart vind ik het wel mooi staan bij je.
  Kirsten onlangs geplaatst…Rituals – Indian Rose – Handzeep en HandlotionMy Profile

 • Reageren
  Nesrin Daily Cup of Bla Bla Bla
  28/01/2015

  Dit is en blijft een klassiek model die zeker nog jaren mee gaat. Ik vind de kleur erg mooi.
  Nesrin Daily Cup of Bla Bla Bla onlangs geplaatst…Hi mijn naam is Nesrin en ik ben een RamMy Profile

 • Reageren
  inge
  28/01/2015

  Ik ben verliefd op die kleur. Ik heb ook tevens wat kleren in die kleur. Helemaal m’n ding. Ik ben zelf aan het twijfelen over een Longchamps tas in die kleur!

 • Reageren
  Milou
  28/01/2015

  Leuk hoor! Hij stond ook heel mooi bij die strandoutfit. Een tas met vakjes lijkt me zeker heel handig. Nu ligt alles altijd zo rommelig in mijn tas!
  Milou onlangs geplaatst…De verbouwing #10: roomtour eerste verdieping (vlog!)My Profile

 • Reageren
  Dionne
  28/01/2015

  Wat een mooie tas! Leuk die kleur, is weer eens iets anders!
  Dionne onlangs geplaatst…Outfit of the day | Winter WonderlandMy Profile

 • Reageren
  Nadia
  01/02/2015

  Oh, ik vind hem mooi! Ik heb een paar maanden geleden ook voor het eerst een leren tas gekocht, hopelijk gaan die toch wat langer mee!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.