New in: schoolagenda Hema

collage agenda

Had jij dat ook, dat je altijd zo blij was wanneer de nieuwe agenda’s weer in de winkel lagen en je er eentje uit mocht kiezen? Ik heb dat stiekem nog steeds. Ik kan heel blij worden van een lege, mooie agenda met allerlei vrolijke plaatjes binnenin. Hema heeft een erg leuk assortiment agenda’s en ik laat jullie zien welke ik gekocht heb.

Het zou goed kunnen dat een groot deel van jullie allang geen papieren agenda meer heeft. In dit digitale tijdperk wordt meestal de mobiel gebruikt om afspraken in op te slaan en deadlines te noteren. Ik ben nog niet overstag! Doe mij maar gewoon een fysiek exemplaar waar ik lekker in kan krassen en tekenen.

agenda 7

agenda 8

Ringband agenda’s vind ik over het algemeen het prettigst. Ik sleur ze overal mee naartoe en agenda’s met een harde kaft overleven dat vaak niet bij een jaar gebruik. Bovendien kun je ringbanden ook makkelijk omklappen en op deze bladzijde laten liggen.

agenda 2

agenda 4

Zeker met mijn website houd ik tig lijstjes bij en ik vind het fijn om deze dan in mijn agenda te stoppen. Dit exemplaar heeft speciale vakjes waarin je papierwerk op kunt bergen. Handig voor post dat je netjes mee wilt nemen of andere losse blaadjes die je graag gesorteerd wilt hebben. Verder zitten er doorzichtige insteekhoesjes in voor foto’s of plaatjes.

agenda 6

agenda 5

agenda 9

De agenda bevat een handige legger waarmee je precies kunt aangeven waar je gebleven bent. En verder issie gewoon heel vrolijk van binnen met veel bloemetjes in de kleuren blauw, pastelgroen, zalmroze en pastelroze. De agenda kost €6,95.

Deze week kan ik voor het eerst in mijn nieuwe aanwinst schrijven; hij begint op 14 juli. Gebruik jij nog fysieke agenda’s of alleen je mobiele telefoon? En wat voor agenda’s vind jij leuk? Ik hoor het graag in de comments!

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

 • Reageren
  esmee
  17/07/2014

  Wat is deze agenda super leuk.
  ook ik ben nog niet overstag en blijf nog lekker bij de papieren agenda’s. ik moet er ook nog 1 scoren misschien ga ik deze wel halen. zijn helemaal mijn kleurtje en ziet er handig uit.

 • Reageren
  Esra
  18/07/2014

  Ziet er mooi uit! X
  Esra onlangs geplaatst…NIEUW || Etos vernieuwde haarkleuringMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.