New in: Lidl sportkleding en buikspiertrainer

Ik liep dus gisteren de Lidl in.. En toen kwam ik naar buiten met, nou ja, sportkleding.

Nu moet ik eerlijk zeggen dat ik de sportkleding initieel niet in mijn mandje had gegooid om er ook echt flinke workouts mee te doen. De achterliggende gedachte bij het aanschaffen van deze items was dat ze prima geschikt zouden zijn voor onze backpackreis naar Vietnam, aangezien we daar flink wat stappen zullen maken (lees: zweten) en dat luchtige kleding dan geen overbodige luxe is. Zeker vanwege het vochtige klimaat daar door het regenseizoen is het verstandig om daarmee rekening te houden in onze kledingkeuze.

De kleding die ik kocht is allemaal van het merk Crivit. Graag laat ik jullie wat foto’s zien van de buit inclusief een paar foto’s van hoe het staat!

1e Collage

Links zie je een sportshirt (maat S). Hij valt ietsje wijder maar dat vind ik opzich niet erg want dat houdt het lekker luchtig en comfortabel. In eerste instantie sprak vooral de kleur mij aan. T-shirtjes kun je wat mij betreft nooit genoeg hebben in de zomer. Prijs: €4,99. Rechts is een sporttop (maat S). Deze sluit nauw aan om het lichaam. Wel vind ik dat deze iets langer had mogen zijn want voor dames met een lang bovenlichaam zoals ik, zal hij al gauw een randje buik tonen als je er niet een ietwat hoge sportbroek bij draagt. Prijs: €4,99.

2e Collage

Ik draag sportbh’s graag onder bepaalde zomershirtjes met een gekruiste rug en natuurlijk om in te sporten. Ik kocht er twee, eentje in het wit en eentje in het zwart (maat 36B). Prijs van de sportbh’s: €5,99. Dan zag ik nog dit fijne sporttruitje in een felle lila kleur (maat S). Deze lijkt mij ideaal als zomertruitje en zeker als trui om in te reizen als we in Vietnam zijn.

IMG_1300

IMG_1303

IMG_1306

IMG_1318

IMG_1310

IMG_1324

De kleding zit echt ontzettend lekker, mijn favoriete items zijn de bh’s en het lilavestje. De grijze tanktop vind ik iets te kort voor mensen met een lang bovenlijf zoals ik. Toch lijkt hij me wel handig voor in de zomer, alleen al om het feit dat zweet in dit materiaal makkelijk verdampt. Het groene shirtje is gewoon makkelijk om te hebben, hij zit lekker los en zacht en dat maakt ‘m erg comfy.

Net toen ik tred naar de kassa wilde zetten viel mijn oog op een abdominal trainer. Zo’n ding gebruikte ik in de sportschool altijd (ja heus, ik heb ooit gesport) om mijn buikspieren mee te trainen. Hup die ging ook mee!

IMG_1362

Toen ik de sportkleding eenmaal aan had begon het ergens toch wel te kriebelen om het sporten weer een beetje op te pakken, ik weet nog niet precies hoe ik het vorm ga geven maar ik denk dat ik het hardlopen wil gaan opbouwen in combinatie met oefeningen thuis. Met mijn nieuwe abdominal trainer kan ik in ieder geval mijn buikspieren doen.

Spreekt de sportkleding van Lidl jou aan? En doe jij aan sport?

Dit vind je misschien ook leuk

17 reacties

 • Reageren
  Elisabeth
  05/05/2016

  Ha lekker oldskool dat buikspierding, van de Tel Sel reclame. Sportkleding ziet er leuk uit. Misschien moet ik toch vaker naar de Lidl…
  Elisabeth onlangs geplaatst…Healthy People Venkelthee & AppelsapMy Profile

 • Reageren
  MamaLifestyleBlog
  05/05/2016

  Leuke sportkleding! Ik zag laatst ook al op een andere site foto’s hiervan voorbijkomen. Ik doe niet aan sport, maar ik wil het na de zomervakantie eindelijk weer gaan oppakken. Ik heb dan 7,5 jaar “stil” gezeten (shame on me?). Dus het wordt wel weer een keer tijd om me flink in het zweet te werken.
  MamaLifestyleBlog onlangs geplaatst…Hoe ver zou jij gaan om je kinderwens in vervulling te laten gaan?My Profile

 • Reageren
  Kelly Caresse
  05/05/2016

  Wat een leuke items heb je gescoord! Lijkt me ook hele fijne kleding voor een backpackreis. Ik heh zelf de sportbh, de top, het blauwe vest, en de schoenen en ik vind de kwaliteit en hoe het er uit ziet heel goed, zeker voor die leuke prijsjes
  Kelly Caresse onlangs geplaatst…KC Photodiary: Kapper, etentje en lekker gek!My Profile

 • Reageren
  Carlijn
  05/05/2016

  Wat een mooie items voor fijne prijsjes! Vind sportkleding vaak onnodig overprized dus dit biedt uitkomst. De sportbh’s zien er stevig uit, dat vind ik altijd nog wel de vraag bij goedkopere bh’s: ondersteunt het wel? Ennn wow jouw buik! Doe mij die ook maar na een zwangerschap. Geen striae te bekennen!
  Carlijn onlangs geplaatst…Het effect van botox zonder botox (maar mét TriPollar en OxyGeneo)My Profile

 • Reageren
  Tamara
  05/05/2016

  Hahaha dat buikspierding heb ik net in het hok gegooid zodat hij naar de stort kan. Krijg er altijd zo’n rugpijn van en hij staat zo in de weg ?
  Tamara onlangs geplaatst…Harddrugs die vroeger als medicijn voor kinderen werden gebruikt.My Profile

 • Reageren
  Josan
  05/05/2016

  Stond ik gisteren in de meest dichtstbijzijnde Lidl. Was alles al uitverkocht! Maar jouw buikspieren doen mij wel beseffen dat ik ook hoognodig iets moet gaan doen.
  Josan onlangs geplaatst…Handige babyspullen: Vtech Magisch DroompopjeMy Profile

 • Reageren
  Channa
  05/05/2016

  Ja, sportkleding van de Lidl is fijn! Al kan ik ook echt niet overweg met zo’n buikspiertrainer.
  Channa onlangs geplaatst…Op zoek naar een nieuwe gastouder. Help!My Profile

 • Reageren
  Nicole
  05/05/2016

  Wat een mooie kleding. En ik zou echt een moord doen om jouw lijf te hebben haha. Wij hebben een crosstrainer thuis. Neemt ook zoveel ruimte in helaas.
  Nicole onlangs geplaatst…Shoplog Action, Kruidvat & LidlMy Profile

 • Reageren
  Kirsten
  05/05/2016

  Oh wauw. Zelfs kleding van de Lidl staat je perfect.. Doe mij ook zo’n lichaam!!

  Die motivatie vanuit sportkleding herken ik als geen ander. Ik heb inmiddels al een hele collectie sportschoenen verzameld, maar eigenlijk nog geen stap gezet.. Woeps.

  You can do it!
  Kirsten onlangs geplaatst…DIY MARMER LOOKMy Profile

 • Reageren
  Leonie
  05/05/2016

  Echt een leuke collectie! De items zien er super mooi uit.. Daar wil je toch gewoon in gaan sporten, haha.
  Leonie onlangs geplaatst…Mamakraamt: Zwangerschapsupdate – Week 26My Profile

 • Reageren
  Susan | susanblogt.nl
  05/05/2016

  Ziet er goe duit! Zelf heb ik sportkleding van Forever21 en wat van H&M. Hoe is de steun van de BH’s? Zouden ze ook kunnen met een grote cup?
  Liefs, Susan

 • Reageren
  Mandy
  05/05/2016

  Oh wat een leuk artikel! De kleding vind ik ook erg leuk en het staat je goed!
  Momenteel kan ik niet sporten omdat ik ziek ben. Eerder sportte ik een paar keer in de week bij de sportschool maar daar ben ik dus nu al 3 maanden niet geweest. Ik mis het wel heel erg dus ik hoop het binnenkort weer op te kunnen pakken. Zelf heb ik sportkleding van Hema maar van de Lidle spreekt mij nu ook erg aan!

 • Reageren
  Sara
  06/05/2016

  Ziet er leuk uit! Ik ga ook eens een kijkje nemen! Hoeveel kost de abdominal trainer? Zie het niet terug in de tekst, maar het is dan ook al laat. Dus ben niet meer zo scherp.
  Je ziet er goed uit! Kan niet geloven dat je een baby hebt gehad. Geeft mij weer hoop en inspiratie om te gaan sporten!

  • Reageren
   La VieSagista
   06/05/2016

   Haha stom die prijs heb ik er niet bij gezet! Maar hij was 12,99. Wat een lief compliment!

 • Reageren
  Angela | Great Body & Skin
  06/05/2016

  Ik doe nu even niks aan sport (net verhuisd en nog op zoek naar een sportschool, thuis trainen vind ik ongezellig en motiveert mij niet plus ik mis de juiste apparatuur). Hoop het fitness en bootcamp/HIIT-achtige trainingen snel weer op te kunnen pakken. De bh’s en de grijze tank zijn leuk! Er zal vast een run op deze serie geweest zijn, dat is vaak met die speciale producten bij Lidl. Slim van ze. M’n moeder tipte me hier ook al over.
  Angela | Great Body & Skin onlangs geplaatst…Model Jacqui werd boeker van modellen: “leer van jezelf te houden”My Profile

 • Reageren
  Anneleen
  06/05/2016

  Lijken me fijne items! 🙂 dat groene shirtje staat je erg leuk!
  Anneleen onlangs geplaatst…Paris, tu es belle!My Profile

 • Reageren
  Kiki
  07/05/2016

  Hee! Leuke sportkleding! Ik hen nog wel een tip om thuis te sporten. Zoek op YouTube Lucy Wyndham-Read een Engelse trainster met ontzettend goeie workouts! Ik sport nu al 3 maanden elke dag??☺️! Liefs

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.