New in: witte enkellaarsjes met studs

Maak kennis met mijn nieuwste aanwinst op schoenengebied! Ik viel als een blok voor deze witte enkellaarsjes met studs.

In de winter zijn er een aantal fashionitems waar ik eindeloos voor kan shoppen en dat zijn winterjassen en schoenen. Onlangs schafte ik al een paar fijne hoge laarzen aan in zwart en bruin en deze keer viel viel mijn oog op een wel heel leuk paar enkellaarsjes die qua kleur een béétje buiten mijn comfortzone vielen.

Normaalgesproken zou ik op safe spelen en sneller voor bijvoorbeeld zwart kiezen, maar dit keer vond ik het type schoen júist in het wit ontzettend tof (ze zijn ook in het zwart verkrijgbaar). Eigenlijk is het net zo makkelijk te combineren als zwart, alleen een tikkie opvallender. Bij deze laarsjes draag je een strakke cropped jeans, of juist een flared model. Ze zullen het ongetwijfeld ook erg leuk doen onder een stoere rok!

Deze witlederen enkellaarsjes zijn van Sacha en komen uit de Sacha x Fashionchick collectie. Over deze boot wordt gezegd: “De laars heeft het perfecte puntje, en is zowel stoer als vrouwelijk te dragen!” De laarsjes zijn volledig gemaakt van leer en hebben een blokhak van 5 cm hoog. Geef je outfit een boost en combineer je basic outfit met deze stoere witte boots.”

Witte enkellaarsjes schijnen dus helemaal de trend van deze herfst te zijn en ik snap wel waarom. Deze exemplaren zijn echte blikvangers. Ze lopen ook nog eens heerlijk!

Volg me op Instagram om de komende outfitposts met deze boots te zien!

Draag jij wel eens enkellaarsjes?

Dit artikel bevat een gekregen product.

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

 • Reageren
  Bianca Koolen
  15/11/2017

  Wat een lehke, stoere laarsjes! Inderdaad een keer wat anders dan het gebruikelijke zwart en/of bruin! Wel meer poetswerk om schoon te houden 😉
  Even een klein tipje, ze zijn van Sacha in plaats van Sascha. 😉

  • Reageren
   Bianca Koolen
   15/11/2017

   En dan zelf luhke in plaats van leuke schrijven.. top haha! Het is nog vroeg zeggen we dan maar ?

 • Reageren
  Sharon
  15/11/2017

  Jejzus je bent echt de famous Instragram mommy! Te gek die laarsjes, ik zag ze ook staan maar net TE voor mij haha

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.