New in: Nederlandse sneaker met Italiaanse allure

De warme, hooggesloten laarzen kunnen terug de kast in en de zoektocht naar een mooie sneaker kan weer beginnen. Ik show mijn nieuwste aanwinst, een prachtige Nederlandse sneaker met een vleugje Italiaanse klasse. Ook laat ik je zien hoe ik deze schoenen het liefst combineer.

Net als minimaal één perfecte zittende jeans en een zwart bikerjack is er wat mij betreft nog iets wat absoluut niet in mijn kledingkast mag ontbreken: een paar fantastische sneakers.

Sneakers zijn hipper dan hip en als je het juiste paar koopt dan is het ook nog eens een genot voor je voeten. Zeker met twee kinderen loop ik stad en land af: voor boodschappen, elke dag van en naar school, een rondje wandelen met Isé of James bij een vriendje vandaan halen. Mijn schoenen móeten comfortabel zijn. En trendy, want daar houd ik van. De sneakers die ik je laat zien zijn van het merk VIA VAI, een Nederlands design met Italiaanse allure.

Deze sneakers van VIA VAI hébben het gewoon: de juiste pasvorm, een stijlvol model, interessante details, een makkelijke instap en een stevig design waar je heerlijk op kunt lopen. Deze variant is de Swami Time; hij wordt gekenmerkt door een chunky zool, een sportieve belijning en een edgy touch door de suède details en een stippenpatroon gemaakt van glanzende harsdeeltjes. Dit model is perfect voor degenen die de robuuste sneaker á la Balenciaga wat te gewaagd vinden (en eh te duur), maar wel met de trend van deze tijd willen meegaan.

Het leuke van sneakers vind ik dat je er eindeloos mee kunt combineren. Draag ze onder een rok of jurk, onder een opgerolde jeans, combineer ze met een skinny of juist met een nette pantalon. Durf en experimenteer!

Ik heb ervoor gekozen om ze lekker casual te dragen, onder een gescheurde jeans en met een nette blouse. Dit is een lookje die ik meerdere keren per week draag (als ik zin heb gehad om te strijken moet ik toegeven, anders doe ik er een lekkere trui boven of een simpel colletje). Voor mij zo’n outfit waar ik niet al te lang over na hoef te denken maar waar ik me wel zelfverzekerd in voel.

Mijn nieuwe sneakers, ik kan er geen genoeg van krijgen. Ik vind ze absoluut een toevoeging in mijn schoenenkast. Heb er in mijn hoofd al tientallen combinaties mee gemaakt.

Ik ben benieuwd of jij net zo’n sneakerfan bent als ik. Heb jij ook meerdere paren in je kast liggen?

*Samenwerking

Dit vind je misschien ook leuk

7 reacties

 • Reageren
  Lieke
  08/03/2019

  Ik vind dat Via Vai altijd hele leuke sneakers heeft maar ik vind ze alleen best prijzig.

 • Reageren
  Lindsy
  08/03/2019

  Ja ik ben dol op sneakers
  Alleen vind ik deze van via vai er totaal niet vrouwelijk uitzien helaas.
  En dat vind ik van veel sneakers tegenwoordig. Erg jammer.

 • Reageren
  Jamey
  08/03/2019

  Ze staan je echt zo goed! En eerlijk is eerlijk, ze lijken me ook echt zo enorm fijn lopen.
  Jamey onlangs geplaatst…Je eigen mascara samenstellen bij FRIDAY MascaraMy Profile

 • Reageren
  Laura | I scream beauty
  08/03/2019

  Ik hou hier van!! Ze staan je geweldig en ze zien eruit alsof ze heel erg lekker lopen! Ik draag (vooral van februari tot oktober) voornamelijk sneakers.

  • Reageren
   La Vie Sanne
   11/03/2019

   Leuk om te horen. Ja, ze lopen echt top. Super stevig.

 • Reageren
  Marloes
  11/03/2019

  Ze zijn heel mooi Sanne en staan je ook goed! Leuke foto’s ook!

  • Reageren
   La Vie Sanne
   11/03/2019

   Dankjewel Marloes!

  Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.