New in: Burkely handtas

Ik moet toegeven dat ik – net als menig vrouw overigens – een tassentic heb. Ik móet bij iedere outfit een passend exemplaar kunnen dragen.

Waar ik vroeger dol was op kleine, elegante handtassen waar enkel mijn portemonnee, telefoon en een zootje make-up in hoefde, ga ik tegenwoordig graag voor de grotere formaten waar naast mijn Macbook ook nog een hoop andere ‘moedermeuk’ in past.

Bij het uitzoeken van een tas heb ik dus een aantal criteria: hij moet stevig, ruim, overzichtelijk en praktisch zijn, en daarnaast vind ik het natuurlijk belangrijk dat ‘ie er ook nog een beetje trendy en leuk uitziet.

Op de site van Tassenwinkel, waar ik de mogelijkheid kreeg een nieuw exemplaar uit te zoeken, kwam ik al snel uit bij Burkely. Mijn oog viel op een donkerbruin, leren laptopmodel waarvan ik al gauw kon zien dat deze aan mijn geschetste profiel voldeed; een tas met een elegante uitstraling en vele opbergmogelijkheden. Hij beschikt over mooie ruime handvatten waarmee de tas met gemak over mijn schouder kan en is tevens voorzien van een lang hengsel.

Op de voorkant van de tas zitten 2 grote ritsvakken. Op de achterkant van de tas zit een groot ritsvak over de gehele breedte van de tas. De binnenkant heeft een stoffen voering en een groot ritsvak en tevens een aantal steekvakken. Daarnaast heeft de tas een gewatteerd laptopvak tot 15,6 inch.

Zonder ballast is de tas niet heel erg licht, maar dat is met een lederen variant bijna niet te vermijden. Ik ben vooral blij dat al mijn belangrijke zaken (en meer) erin passen en dat het een solide model is dat tegen een stootje kan. Het leuk van leer is ook dat het naar verloop van tijd alleen maar mooier wordt. Ik beschikte nog niet over een donkerbruine handtas van dit formaat dus het was een zeer welkome aanvulling op mijn collectie!

Bij zo’n tas is het wel handig om ‘m van te voren even in te sprayen zodat ‘ie nog beter bestand is tegen water en vuil. Het model dat ik heb, de Burkely Laptoptas in Antique Avery Bruin vind je hier (klik).

Van wat voor soort tassen houd jij?


Deze tas is ter beschikking gesteld door een merk of bedrijf

Dit vind je misschien ook leuk

4 reacties

 • Reageren
  Lindsey Beljaars
  29/06/2017

  Wauw, hele gave tas!!
  Lindsey Beljaars onlangs geplaatst…Lovea Zuiverend Gezichtsmasker Roze en Groene KleiMy Profile

 • Reageren
  Marjoleine
  29/06/2017

  Mooie tas! Ik heb ook een tas van Burkely, vind het hele mooie tassen voor fijne prijzen! Voor bijv een cowboysbag betaal je toch al snel een stuk meer..
  Marjoleine onlangs geplaatst…DIARY week 25 I Zomer en een grote beslissingMy Profile

 • Reageren
  Anneleen
  29/06/2017

  Wat een mooie handtas! 🙂
  Anneleen onlangs geplaatst…Uit mijn winterslaapMy Profile

 • Reageren
  Bertine
  30/06/2017

  Mooi ding! Heel handig ook!
  Bertine onlangs geplaatst…Bunny sneakersMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.