New in: Havaianas Espadrilles

havaianas 4

De espadrilles zijn weer terug van weggeweest! Deze ultieme zomerschoen zit heerlijk comfy en het is ook nog eens hartstikke leuk te combineren met een jeans of een maxi rok. Ik bestelde onlangs een nieuw paar online.

Hoewel ik het heerlijk vind om op hakken te lopen, kan ik ook echt genieten van een paar lekker lopende, platte schoenen. Helemaal wanneer het zomer is en je gemakkelijk zweetvoeten krijgt, zijn luchtige schoenen soms een uitkomst. Ik was op internet wat aan het rondsnuffelen en kwam toen dit schattige paar van slippermerk Havaiana tegen.

havaianas 7

Espadrilles zijn sandalen die oorspronkelijk uit de Pyreneën komen. Ze worden gemaakt van canvas of katoen en de zool wordt vaak gemaakt van touw, al dan niet met nog extra rubber eronder. De ‘touwen’ zool is het meest kenmerkend van een espadrille schoen. Je ziet ze tegenwoordig ook veel met een sleehak en een sandaal-achtig uiterlijk.

havaianas 6

havaianas 1

Het leuke van deze espadrilles is dat de zool gemaakt is van hetzelfde materiaal als de echte Havaiana slipper, een stevige rubbersoort. Dit rubber loopt heerlijk en slijt absoluut niet. Ik kan het weten, want ik draag al jaren niets anders dan Havaianas en ik heb nog nooit een paar hoeven weggooien.

havaianas 2

Kenmerkend voor espadrilles is dat ze van stof zijn en dat de voorkant zichtbaar gestikt is. Hoewel de onderkant van deze Havaianas dus van rubber is, is wel het touwige gedeelte aan de voorkant nagemaakt.

havaianas 5

Deze espadrilles van Havaianas waren €35,95.

Ik zal binnenkort een outfitpost maken waarin ik laat zien hoe ik de espadrilles combineer. Om jullie toch alvast wat inspiratie te geven, heb ik wat plaatjes opgezocht van bloggers die ze heel fashionable weten te dragen.

espadrilles

Bron

espadrilles 2

Bron

espadrilles 3

Bron

espadrilles 5

Bron

Hebben jullie al een paar espadrilles in je kast? Wat vind je van dit model schoen?

Dit vind je misschien ook leuk

4 reacties

 • Reageren
  Malou
  25/06/2014

  Leuk hoor! Mijn vriend kocht ze twee jaar geleden in Spanje ook van Havainas! Ben benieuwd hoe ze je staan! Ik ga binnenkort denk ik voor een paar TOMS!

 • Reageren
  Beautydagboek
  25/06/2014

  Ik vind ze heel erg leuk! Bijzonder dat de zool van hetzelfde materiaal is gemaakt als de slipper zelf. De outfitfoto’s zijn ook hele inspirerend, ik vind de Chanel look-a-likes met witte neus super :).
  Beautydagboek onlangs geplaatst…Never stop dreaming…make a wish!My Profile

 • Reageren
  Oum Feerozah
  25/06/2014

  Wauw, ik ben al lang op zoek naar de perfecte Espadrilles , maar deze zijn wel heeeel mooi!
  Oum Feerozah onlangs geplaatst…Etat Pur Baby sensitive – Derma hydraterende melkMy Profile

 • Reageren
  Marloes
  25/06/2014

  Wat zijn ze tof zeg! Lijken me heerlijk lopen!
  Marloes onlangs geplaatst…Treatwell Behandeling bij Toni&GuyMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.