New in: Guess telefoonhoesje

hoesje cover

Ik houd van mijn Iphone 5s en ik ben er dan ook erg zuinig mee. Helaas is een tijdje terug mijn Diesel-cover stuk gegaan (er was een stukje van de zijkant afgebroken waardoor er een paar scherpe puntjes aanzaten) en dus werd het tijd om op zoek te gaan naar een nieuwe. Ik heb gekozen voor een stijlvol telefoonhoesje van Guess.

Dit hoesje bestelde ik op smartphonehoesjes.nl, waar je werkelijk de wereld aan telefoonhoesjes kunt vinden. Lang hoefde ik niet te zoeken, want ik wist meteen al dat ik eentje van Guess wilde omdat deze hoesjes behalve een chique uitstraling, ook gewoon erg goed zijn. Met goed bedoel ik dat ze niet snel kapotgaan en dat je bereik ook niet minder wordt, een probleem waar ik vaak tegenaan loop met goedkopere hoesjes van bijvoorbeeld de H&M.

hoesje 1

Dit hoesje heeft een slangenlederen uitstraling en op de achterkant staat met zilveren letters het merk Guess. Gelukkig staat het er niet te groot, maar gewoon mooi subtiel. Het hoesje is makkelijk om te klikken en er ook gemakkelijk weer af te halen. Dit Guess-hoesje was er ook nog in een donkergrijze kleur, maar mijn aandacht werd toch iets meer getrokken naar de lichtgrijze variant.

DSC_1138

Ik heb hem nu alweer drie weekjes om mijn telefoon en ben nog steeds tevreden. Hij houdt lekker vast, en qua kleur vind ik m ook bij veel outfits passen. Mijn mobiel laat ik geregeld op de grond kletteren, maar het Guess hoesje beschermt goed genoeg dat ik me geen zorgen hoef te maken om beschadigingen op mijn telefoon.

Het hoesje kostte €29,95.

*Deze review bevat een of meer producten die door een bedrijf ter beschikking zijn gesteld.

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

 • Reageren
  Angela
  08/01/2015

  Echt een super leuk hoesje! 🙂
  Angela onlangs geplaatst…Youtube Favorites DecemberMy Profile

 • Reageren
  Anneleen
  08/01/2015

  Een mooi hoesje! Ik heb gisteren een telefoonhoesje voor mijn iphone 5 gekocht in de media markt, van het merk Elle, een zwart met witte hartjes, heel mooi vind ik! Deze koste 15 euro. Misschien een aanrader voor anderen 😉
  Anneleen onlangs geplaatst…Babbelmomentje: mijn wensen voor jou! #5My Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.