Voor Moederdag naar Parijs met L’Oreal

Afgelopen vrijdag was het zover: ik zette koers naar Parijs samen met mijn schoonmoeder. We verbleven daar een weekendje dankzij L’Oreal, in het kader van Moederdag.

Ik sprong een gat in de lucht toen ik uitgenodigd werd voor deze bijzondere perstrip. Al jaren ben ik groot fan van L’Oreal en hoe cool is het dan om dankzij dit merk twee dagen in Parijs te vertoeven samen met mijn schoonmoeder?! We hebben een heerlijk weekend gehad met veel zon, heerlijk eten natuurlijk de gebruikelijke shopsessies. Kijk je mee?

IMG_1601

Het hotel waar we verbleven was het Mama Shelter Hotel, een klein half uurtje verwijderd van hartje centrum. Het was een heel modern en knus hotel met ontzettend aardig personeel en een heerlijk restaurant.

IMG_1411

Kleine impressie van de kamer. Niet groot, maar wel heel fijn en handig ingedeeld. (Ja die lampenkap heeft de vorm van een hondenkop).

IMG_1418

Op vrijdagavond kwamen we om half 7 in Parijs aan. We dronken nog een borreltje ergens in de buurt en schoven daarna bij het diner aan in ons hotel. Ik nam een verrukkelijke tartaar.

IMG_1429

Ik kon het niet laten alvast een beetje te spelen met mijn L’Oreal make-upjes de volgende morgen. Goed geslapen trouwens!

IMG_1436

Ik kan ontzettend genieten van hotelontbijtjes. Ik naam gewoon alles wat ik lekker vond. Chocoladebroodjes zijn tha bomb.

IMG_1443

Deze ananas was ook al zo lekker!

IMG_1444

Grappig olijfflesje…

IMG_1445

…met op de achterkant een paar blote billen.

IMG_1450

Oja en toen dacht ik dus van ik neem een lekker gekookt eitje. Niet wetende dat je deze nog in een hete pan moest gooien… Zo tikte ik dus een rauw ei kapot.

IMG_1464

Met de metro naar het centrum.

IMG_1465

De eerste stop was Galeries Lafayette.

IMG_1471

Rondstruinen tussen alle mooie make-upmerken.

IMG_1473

Even me verlekkeren bij Tiffany.. Wat een prijzen he. Ik heb deze foto ter inspiratie aan vriendlief doorgestuurd voor als hij me ooit wil vragen 😉

IMG_1497

Na de shopsessie was het tijd voor koffie met uitzicht op het Operagebouw.

IMG_1500

Schitterend, zo met de gouden beelden bovenop.

IMG_1502

Een foto van deze roze “Nijn” gemaakt voor James in warenhuis Le Printemps.

IMG_1512

Door naar de Champs-Elysees. Ik deed daar wat aankoopjes bij Sephora en NAF NAF. Die laat ik je aan het einde van het artikel zien.

IMG_1536

Na 20.000 stappen vonden we het tijd voor een wijntje.

IMG_1553

Ik friste me even op en trok mijn hakken en jurkje aan want er stond een diner op de planning met de andere bloggers (Girlscene, Ze.nl en Beautyscene), hun moeders, een fotografe en de PR-assistent van L’Oreal.

IMG_1555

Très chique!

IMG_1557

Als amuse kregen we tonijn. Normaal eet ik geen vis, maar deze keer maakte ik een uitzondering. Daar heb ik geen spijt van gehad!

IMG_1559

Vooraf nam ik ganzenlever. Dat was eh, even wennen maar opzich best lekker.

IMG_1562

Een minder fotogeniek gerecht maar daarom zeker niet minder lekker: biefstuk met aardappelpuree.

IMG_1567

Eigenlijk zat ik tot aan mijn oren toe vol maar ik kon het niet laten om deze citroencake met witte chocolademousse te nemen. Het was een ongelofelijk gezellige avond en we hebben veel gelachen. Om 00.30 waren we weer in het hotel.

IMG_1573

De volgende ochtend stond er al vroeg een fotoshoot op het programma.

IMG_1578

Mijn schoonmoeder werd hier nog even opgemaakt.

Processed with VSCO with m5 preset

De uiteindelijke foto krijg ik binnenkort toegestuurd. Deze foto maakten we nog even snel bij het kerkje waar ook de shoot plaatsvond.

IMG_1591

We hadden nog helemaal niet ontbeten dus dat gingen we eerst maar eens even doen. Nog een laatste keer genieten van alle lekkere versnaperingen!

IMG_1597

Na het ontbijt bezochten we nog een kerkje en toen was het alweer tijd om te vertrekken.

IMG_1615

Bij een tussenstop nog even chillen in de zon. Uiteindelijk kwamen we ’s avonds rond 20.00 weer aan in NL.

FullSizeRender

Dit waren uiteindelijk mijn aankoopjes. Het Too Faced Sweet Peach Palette zal je binnenkort in een uitgebreide review zien!  Het andere paletje is van Sephora. Ik vond ‘m wel schattig. Mijn geliefde Embryolisse Lait-Creme Concentré kocht ik in de aanbieding, twee stukjes voor €23,95 terwijl ik dat in Nederland ongeveer voor 1 verpakking betaal.

IMG_1638

Ook kocht ik nog een jurkje bij NAF NAF. De perfecte little black dress!

IMG_1641

Het detail rondom de taille en het stofje maakt ‘m net even anders dan anders.

Ik hoop dat ik jullie een goede impressie van het weekend heb kunnen geven. Mijn schoonmoeder en ik hebben het ontzettend leuk gehad en we zijn enorm verwend door L’Oréal. Het hotel was super, het eten was heerlijk en het weertje was gewoon TOP!


Deze trip is mogelijk gemaakt door L’Oréal en Peugeot

Dit vind je misschien ook leuk

21 reacties

 • Reageren
  Channa
  10/05/2016

  Wat een ontzettend toffe trip! En helemaal leuk dat je dat met schoonmoeders mocht doen zeg 🙂
  Channa onlangs geplaatst…100% suikervrij voor kinderen + WINACTIEMy Profile

 • Reageren
  Mama Lifestyle Blog
  10/05/2016

  Wat ontzettend gaaf. Ik zou zo graag een keer naar Parijs gaan. Ik zeg het al jaren, maar het komt er nooit van. Super leuk dat je met je schoonmoeder bent gegaan. En wat een leuk jurkje heb je gescoord! Ik wist niet eens dat NAF NAF nog bestond.
  Mama Lifestyle Blog onlangs geplaatst…Shoplog zomerse meisjes kinderkleding HemaMy Profile

 • Reageren
  Elisabeth
  10/05/2016

  Het ziet er uit als n heel gezellig tripje. Wat leuk dat je het zo goed kan vinden met je schoonmoeder. Het zwarte jurkje is echt superleuk trouwens!
  Elisabeth onlangs geplaatst…De Mommy Wars TagMy Profile

 • Reageren
  Kelly Caresse
  10/05/2016

  Wat een geweldige foto’s! Dat ziet er zeer goed verzorgd uit. Ik baal nog dat ik de uitnodiging niet kon aannemen, Parijs is een geweldige stad en L’oreal een heel mooi merk. Leuk om mee te genieten via je verslag
  Kelly Caresse onlangs geplaatst…10 Ikea Hacks voor in je interieurMy Profile

 • Reageren
  Martina
  10/05/2016

  Mmmm dat diner ziet er goed uit, mooie reis! Vind je nieuwe jurkje ook erg mooi! En dat ei, ik zou er ook van uitgaan dat het klaar was hoor haha
  Martina onlangs geplaatst…9 Mei 2016 – 9 Mei 2015, alles andersMy Profile

 • Reageren
  Nicole
  10/05/2016

  Wat gaaf zeg! Parijs is mooi! Miste je wel op snapchat trouwens haha
  Nicole onlangs geplaatst…Op vakantie zonder kind? Niets voor mij!My Profile

  • Reageren
   Indian
   16/11/2016

   Well, we already talked about this, but I think it’s fascinating! I’m sure most everyone has a hallucination experience but they are hesitant to talk about them. But when they involve 8-point bucks, it’s no wo;dhr&#8211nea!

 • Reageren
  Josan
  10/05/2016

  Wauw je at vis! Wat ziet het er allemaal geweldig uit. Super leuk voor je dat je deze kans kreeg. Ben benieuwd naar je looks met het too faced palette.
  Josan onlangs geplaatst…Mommy Monday winactie: My JewelleryMy Profile

 • Reageren
  Tamara
  10/05/2016

  Zie er echt uit als een heeeerlijk weekend! Genieten hoor! En ook superleuk dat je je schoonmoeder mee mocht nemen!
  Tamara onlangs geplaatst…Het ideale leeftijdsverschil tussen kinderen.My Profile

 • Reageren
  Leonie
  10/05/2016

  Wat een toffe ervaring moet dat zijn geweest! Leuk dat je ons een beetje mee neemt dmv deze foto’s!
  Leonie onlangs geplaatst…Mamakraamt: Relaxen tijdens je zwangerschapMy Profile

 • Reageren
  Carlijn
  10/05/2016

  Wat superleuk voor jullie Sanne!! Te gek dat je dit met je schoonmams mocht doen op uitnodiging van L’Oréal. Ziet eruit alsof jullie genoten hebben. Dat eten ook echt… jammie. Je LBD is heel erg mooi, goede aankoop!
  Carlijn onlangs geplaatst…Twins Tuesday: op vakantie met een (baby)tweeling, wat neem je mee?My Profile

 • Reageren
  Annemijn
  10/05/2016

  Wat een leuk weekend en een fijne perstrip! Lief dat je je schoonmoeder meenam!
  Annemijn onlangs geplaatst…Vloggen met mijn vriend: #1 Vakantie in Oostenrijk + WatervallenMy Profile

 • Reageren
  Sandra
  10/05/2016

  Super leuk!!!

 • Reageren
  Nesrin
  10/05/2016

  Zo cool dat je in Parijs bent geweest voor zo een gaaf perstrip. Oeh la la Tiffany…on my bucketlist: Breakfast at Tiffany’s 😉
  Nesrin onlangs geplaatst…Koolhydraatarm rabarberyoghurtijs (suikervrij)My Profile

 • Reageren
  Lindsey Beljaars
  10/05/2016

  Wauw, wat superleuk!!
  Lindsey Beljaars onlangs geplaatst…Mijn vakantie in CastellaneMy Profile

 • Reageren
  Monica
  10/05/2016

  Wat leuk dat je met je schoonmoeder naar Parijs was. Hele leuke foto’s ook. Dat jurkje staat je ook erg goed.

  • Reageren
   Ally
   16/11/2016

   At last! Someone who unsnastredd! Thanks for posting!

  • Reageren
   megapolis hack for iphone
   14/02/2017

   "[Nietzsche] was capable of touching off manias by exciting himself with some new, even more unbalanced vista. He could elate himself at the expense of a balanced future for the rest of mankind."This is a big part of how the world got so messed up."Are you saying 20th-century history was significantly affected by Nietzsche failing to control his mood swings? Or are you saying that this susceptibility to unbalanced elation has had political and historical consequences because it's a widespread phenomenon, and Nietzsche just illustrates it?

  • Reageren
   http://www./
   01/03/2017

   I’m impressed! You’ve managed the almost impossible.

 • Reageren
  Sophie
  10/05/2016

  Ah wauw, ik snap dat je er ongelofelijk blij mee was! Ben benieuwd naar de foto!
  Sophie onlangs geplaatst…Lief dagboek #42 – Een week vrij met een gouden randje!My Profile

 • Reageren
  Kim
  10/05/2016

  Zooo wat leuk zeg!! Denk dat mijn moeder ook heel graag mee zou gaan.

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.