Musthave voor poezelige voetjes: Scholl Wet & Dry

Toen ik op een mooie zonnige dag mijn slippers aan wilde doen werd ik niet zo blij van de aanblik van mijn slordige voetjes.

Met slordig bedoel ik: geen nagellak, eeltplekjes, droogteplekjes en verdwaalde velletjes. Not so charming. Toen bedacht ik me dat ik de Scholl Wet & Dry nog had liggen om te testen. Hier zou ik mijn winterse voetjes eens even goed sandaaltjesproof mee maken.

1

De Scholl Wet & Dry is een elektronische voetvijl die je in een handomdraai zijdezachte voeten geeft. Hij is met zijn waterdichte design uitstekend onder te douche of in bad te gebruiken, lekker efficiënt en zo heb je ook geen last van de stofresten die normaal vrijkomen bij het vijlen van je voeten. Deze elektrische voetvijl bevat twee snelheden. Hij is verder oplaadbaar en draadloos.

In de verpakking vind je:

 • De voetvijl
 • Opladerstation en kabeltje
 • Stopcontactplug

6

7

Ik vind dat de Scholl Wet & Dry een mooi design heeft en dat ‘ie lekker in de hand ligt. Hij voelt stevig aan.

8

Het opladen gaat zeer gemakkelijk met het bijgeleverde station. Je hoeft de vijl er alleen maar op te leggen en het opladen begin.

4

Zoals je ziet heb ik niet heel veel eelt op mijn voeten, maar in tegenstelling tot wat de foto misschien doet vermoeden, zitten er vrij veel harde en droge plekken verspreid over mijn hakken. Tijdens het vijlen vlogen de stofresten in het rond, het was maar goed dat ik er een handdoek onder had gelegd. Maar resultaat mocht er wezen, ongelofelijk zachte en gladde voeten en als die eeltplekjes eenmaal weg zijn dan krijgen ze zowaar een schone en frisse uitstraling. Zo fijn om dit even te doen voordat je in een mooi sandaaltje of slippertje gaat!

Het werkt super gemakkelijk en vooral: heel snel. Zelfs mijn vriend liet het toestaan dat ik zijn voeten even onder handen nam en ook hij was verbaasd over de resultaten.

5

De vijl maak je binnen een handomdraai schoon door hem even onder de kraan te houden. Dit hoeft natuurlijk niet als je de vijl onder de douche gebruikt. Zelf gebruik ik ‘m het liefst bij goed licht zodat ik kan zien wat ik aan het doen ben en dus gebruik ik ‘m gewoon in de woonkamer. Wel aan te raden om er dan een handdoekje onder te leggen 😉

Het roterende vijlgedeelte is te vervangen trouwens, je kunt hiervoor een navulverpakking kopen.

De Scholl Wet & Dry is te koop voor €59,99.

Dit vind je misschien ook leuk

9 reacties

 • Reageren
  Mama Lifestyle Blog
  10/06/2016

  Ik heb ook een electrische voetvijl van Scholl. Echt ideaal. Alleen die van mij gaat op batterijen . Veel beter dan het gepruts met een ouderwetse eeltvijl.
  Mama Lifestyle Blog onlangs geplaatst…Je kind te gast bij een nudist/naturist. Zou jij hier moeite mee hebben?My Profile

 • Reageren
  Elisabeth
  10/06/2016

  Ik heb m ook! Echt ideaal. Ik gebruik m buiten. Hoef ik ook nietvop te passen met n doekje er onder enzo.
  Elisabeth onlangs geplaatst…Aanrader: Veilig bevallen van Beatrijs SmuldersMy Profile

 • Reageren
  Carlijn
  10/06/2016

  Huh is zo’n ding zo duur? Ik dacht altijd dat dit 20 euro kost ofzo haha. Was helemaal verbaasd. Het lijkt me overigens wel ideaal, ook mijn voetjes winnen geen schoonheidsprijs. Grappig dat je vriend zelfs toestond er mee behandeld te worden. Dan is-ie 60 euro misschien wel waard, sla ik twee vliegen in een klap als de mijne daar ook akkoord mee gaat 😉
  Carlijn onlangs geplaatst…Twins Thursday: op zonvakantie met een tweelingMy Profile

 • Reageren
  Kelly Caresse
  10/06/2016

  Klinkt als een heel handig product, niets is zo lelijk als hele ruwe voeten, maar ik vind ‘m wel vrij prijzig, al heb je dat er zo uit als je anders naar een pedicure zou gaan
  Kelly Caresse onlangs geplaatst…MAMA Morning Routine met 2 kinderenMy Profile

 • Reageren
  Nesrin
  10/06/2016

  Klopt de prijs wel? Net as Carlijn was ik altijd in de veronderstelling dat zulke apparaten niet zo duur zijn.

  Anyhow, fijne review. Het ziet er zo vriendelijk en zacht uit 😉
  Nesrin onlangs geplaatst…Mijn kapsels door de jaren heenMy Profile

 • Reageren
  Tamara
  10/06/2016

  Ohhh ik wist helemaal niet dat dat ding zo duur is! Hii ziet er wel heel handig uit! Misschien toch maar eens overwegen
  Tamara onlangs geplaatst…Kijkje in onze nieuwe babykamer!My Profile

 • Reageren
  Nicole
  10/06/2016

  Klinkt heel handig! Ik heb altijd veel eelt op mijn hielen. Ben benieuwd of dit daar echt tegen helpt. Wel belachelijk duur trouwens zo’n ding.
  Nicole onlangs geplaatst…Waarom kamperen voor mij de hel isMy Profile

 • Reageren
  Leonie
  10/06/2016

  Ik heb laatst staan twijfelen of ik deze mee nam.. Maar vanwege de prijs toch maar laten hangen..
  Leonie onlangs geplaatst…Mamashowt: De groeiende zwangere buik #2My Profile

 • Reageren
  Ineke
  10/06/2016

  Ik heb hem ook. En doet goed zijn werk.
  Ineke onlangs geplaatst…Wat willen geeky vaders voor vaderdag?My Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.