Must-try beautyproducten

Eigenlijk een verkapte vorm van mijn favorieten.. Hier komen enkele beautyproducten die ik fantastisch vind voor komend seizoen.

Lancaster In Shower Self Tan (€25,50)

collage

Ik was meteen enthousiast toen ik het persbericht las over dit product. Een zelfbruiner voor onder de douche, hoe fijn is dat?! Dat kan behoorlijk wat tijd schelen. Toch was ik ook benieuwd naar de substantie, de vraag of je niet mega uitglijdt in de douche wanneer je het afwast, en natuurlijk hoe snel het werkt. Nou ik kan je vertellen, ik ben echt onder de indruk! De substantie voelt als een combinatie van crème met een heel klein beetje olie. Het is de bedoeling dat je je eerst gewoon doucht, jezelf wast, eventueel nog scrubt zodat je huid optimaal geprepareerd is en vervolgens kun je gewoon op je natte lichaam deze self tan aanbrengen. Deze spoel je er vervolgens af net zoals dat je met je douchegel doet. Daarna droog je je zoals gebruikelijk met een handdoek af, alleen moet je wel deppen om de zelfbruiner in tact te houden, dus niet te hard over te lichaam wrijven.

resultaat
Bij mij begon er na twee dagen een mooi bruin kleurtje te ontstaan. Heel natuurlijk en heel subtiel. Het is écht makkelijk aan te brengen en je bent sneller klaar dan met een reguliere zelfbruiner omdat je het product dus onder de douche kunt gebruiken. Het is absoluut niet oranjebruin, maar een heldere en natuurlijke kleur. Bij dit product is het echt essentieel om je handen goed te wassen nadien, want ik was dit vergeten en had flink wat bruine vlekken tussen  mijn vingers.

Jill Sander Sun Shake (€35,00 voor 100ml)

1

Een geurtje dat ik vrijwel meteen lekker vond nadat ik het voor het eerst rook. En dat niet alleen, ik vind het twee lagensysteem  dat zorgt voor een mooie cocktail van kleuren ook nog eens ontzettend leuk. Het is de bedoeling dat je de fles voor gebruik schudt, zodat de twee lagen kunnen mengen. Wat je krijgt is een zoete, zwoele, aangename geur die uitermate geschikt is voor een romantische, warme zomeravond.

2

Noten:

♦ Top: Heldere citrusaccenten. Bergamot en mandarijn ‘vangen’ de zonnestralen. Citroenschil voegt energie en een stralende aantrekkingskracht toe.
♦ Hart: Roze grapefruitschil. Een sensuele cocktail van de rode frangipanibloem. Exotische lotusbloemen laten het bloemige hart sneller kloppen.
♦ Basis: Als een ondergaande zon. De zonnige heliotroopbloem, kostbare houtsoorten en weelderige muskus sluiten het nieuwe vrijgebonden zomermanifest af.

Het grappige is dat ik de citrusaccenten er niet heel duidelijk in terugvind. Wat vooral blijft hangen is de muskus die het een hele warme geur maakt. Ik ben verkocht!

Bourjois City Radiance foundation (€15,49)

bourjois Collage

Bourjois vind ik een heel fijn drogisterijmerk. De meeste foundations (zoals de 1,2,3 Perfect en de Healthy Mix) die ik van het merk getest heb geven een dewy finish. Deze nieuwste foundation geeft een iets mattere dekking, maar nog steeds wel met een gezonde glans. Deze is ook wat dikker van structuur. Desondanks blendt hij heel fijn met de huid en bedekt ‘ie mijn oneffenheden prachtig. Ik heb deze foundation nu al drie weken non-stop achter elkaar gebruikt en ik blijf een fan. Geschikt voor jou als je houdt van een wat vollere dekking en een gehydrateerd gevoel op je huid.

Vichy Ideal Soleil (€17,95)

1

Dit is een getinte zonverzorging met factor 50. Ideaal als je toch nog een beetje dekking wilt, maar tegelijkertijd de optimale effecten van een zonbescherming. Ik had er ooit eerder eentje getest van Ambre Solaire, maar dat was een regelrechte ramp. Ik noem: vlekkerig, veel te oranje en gewoonweg een slordige dekking.

vichy Collage

Deze variant van Vichy daarentegen, brengt mooi egaal aan en voelt prettig aan op de huid. Uiteraard kun je over dit product gewoon poeder aanbrengen, maar in principe is het niet per se nodig. Hij geeft gezonde dekking, mijns inziens perfect voor in de zomer. Goed uitsmeren is een must. Ik raad je wel aan dit product aan te brengen met een spiegeltje zodat je de substantie goed kunt verdelen. Het leuke van dit product is dat je echt niet ziet dat je een ‘dekking’ draagt. Na verloop van tijd zou deze zonnebescherming zelfs pigmentvlekken verminderen. Om dat effect te bemerken zou ik hem wat langer moeten testen.

MUA undress your skin highlighter (€5,99)

collage 2

Voor goede budgethighlighters mag je mij bij wijze van spreken wakker maken ’s nachts, ik ben er dol op. Toen ik dit exemplaar zag liggen deed hij me meteen denken aan Nars Albatross, een highlighter van meer dan 30 euro waar ik bloedje zuinig mee ben. Nu moet ik zeggen dat deze MUA highlighter qua structuur wel heel anders en een stuk goedkoper aanvoelt dan die van Nars, maar toch geeft hij een mooie, warme glans die helemaal niet zo gek anders is.

Trend it up nagellak (€2,25)

nagellak

In Duitsland liep ik tegen dit voor mij onbekende merk aan, ik heb het over Trend It Up. Maar sinds ik een aantal nagellakjes getest heb ben ik om! Wat een waanzinnig goede dekking en wat blijft deze goed zitten. Ook het kwastje is heel prettig. Dit crèmekleurtje is nummer 380. Een enorme favoriet. Je ziet niet vaak goedkope nagellakken die zoveel dekking geven in een lichte kleur. Als ik jou was zou ik hier zeker wat van inslaan als je in Duitsland bent en je hebt een DM in de buurt.

Welke producten spreken jullie het meeste aan? En wat vonden jullie van zo’n artikel met korte reviews van verschillende producten? Voor herhaling vatbaar? Ik hoor het graag!

Dit vind je misschien ook leuk

24 reacties

 • Reageren
  Elisabeth
  29/04/2016

  Echte zonnige producten. Laat de zomer maar komen!
  Elisabeth onlangs geplaatst…Wij adopteerden een Griekse straatkatMy Profile

 • Reageren
  MamaLifestyleBlog
  29/04/2016

  De zelfbruiner en de nagellak. Ik zou eigenlijk wel eens zelfbruiner op mijn benen willen proberen, maar durven die ik het nog niet echt. Ik ben zo bang voor vlekken. En mijn nagellak is altijd binnen een paar dagen al aan diggelen.
  MamaLifestyleBlog onlangs geplaatst…Koningsdag, “mijn” evenement: een impressie & een dag met fatale afloopMy Profile

 • Reageren
  Kelly Caresse
  29/04/2016

  De Mua hightlighter heb ik ook, echt een topper is dat, zeker voor de ‘on fleek’ look haha. Ben benieuwd maar Jill Sander Sun shake aangezien ik de normale sun ook heerlijk vind
  Kelly Caresse onlangs geplaatst…Sportoutfit : Crivit Lidl SportMy Profile

 • Reageren
  Carlijn
  29/04/2016

  Wow die zelfbruiner! Doet het goed! Ik heb ook een aantal zelfbruiners van Lancaster en die zijn allemaal top. Geur van Lancaster lijkt me ook heel erg lekker, klinkt echt als een geur die ik zou dragen deze zomer. Komt veel moois uit de koker van Coty zo te lezen 😉

 • Reageren
  Leonie
  29/04/2016

  Leuk, zo’n artikel! Fijn om een aantal toppers bij elkaar te zien.
  Ik ben benieuwd naar de geur! De normale ‘Sun’ staat hier al, maar deze lijkt me nog veel lekkerder!
  Leonie onlangs geplaatst…Mamashowt: Checklist tijdens en na de zwangerschapMy Profile

 • Reageren
  Nicole
  29/04/2016

  Bedankt voor de tips!!!
  Nicole onlangs geplaatst…Shoplog – Koopjes scoren op vrijmarkten tijdens KoningsdagMy Profile

 • Reageren
  Nicole
  29/04/2016

  Oeh die zelf bruiner voor onder de douche vind ik wel wat.. Maar ook de bourjois foundation die zoek ik nog een fijne!
  Nicole onlangs geplaatst…Tips om meer te bewegenMy Profile

 • Reageren
  Nesrin
  29/04/2016

  De shower tan van Lancaster is zeker een must try, dit lijkt mijn IDEAAL!

  De geurtjes van Jill kan ik wel waarderen in de zomer en ik ben benieuwd naar dit geurtje.
  Nesrin onlangs geplaatst…Makkelijk geld sparenMy Profile

 • Reageren
  Liset - Beautydagboek
  29/04/2016

  De Lancaster zelfbruiner klinkt top! Wat een mooie voor- en nafoto’s. Prachtig effect geeft het. Jil Sander is volgens mij echt zo’n musthave zomergeurtje. Ik hoor er altijd veel mensen over.
  Liset – Beautydagboek onlangs geplaatst…Mijn nieuwe sieraden van LucardiMy Profile

 • Reageren
  Kelly
  29/04/2016

  Laat die zomer maar komen!!!! Vooral die zelfbruiner!! Mijn melkflessen hebben echt een kleurtje nodig en de zon blijft nog even weg dus ik ga dit product inalaan
  Kelly onlangs geplaatst…Mijn uiting aan het woordje trotsMy Profile

 • Reageren
  Tamara
  29/04/2016

  Ohhhh die zelfbruiner lijkt me ideaal! Ik gebruik in de zomer vaak zelfbruiners ( ik heb van die gekke benen die niet bruin worden) en erger me er altijd aan dat ik dan zo lang moet wachten. Die highlighter is ook erg mooi! Alleen verkoopt onze kruidvat geen mua helaas.
  Tamara onlangs geplaatst…Ik voelde mijn baby niet meer.My Profile

 • Reageren
  Lisanne
  29/04/2016

  Oehh die zelfbruiner voor onder de douche móet ik proberen!!

 • Reageren
  Channah
  29/04/2016

  Ik heb laatst dus voor het eerst selftan gebruikt en het resultsaat was helaas niet erg denderemd (ik ben echt een kneus met dit soort dingen), dus een product voor onder de douche komt echt als geroepen!?
  Channah onlangs geplaatst…REVIEW: Polar activiteiten trackerMy Profile

 • Reageren
  Bibian
  29/04/2016

  Die zelfbruiner schreeuwt serieus keihard mijn naam. Ik ben een onwijze bleekscheet, maar toch bang om zoiets te gebruiken vanwege toch de vlekken. Vorig jaar heb ik een keer een spray tan gedaan, dat stond echt onwijs mooi. Liefs
  Bibian onlangs geplaatst…Weight Watchers update #17 – EensgezindMy Profile

 • Reageren
  Stephanie
  29/04/2016

  Die zelfbruiner klinkt ideaal! Hoe zit het met witte tegels in de douche en je handdoeken… Wordt het niet 1 klieder bende… Heb een beetje “snog marry avoid” in mijn achterhoofd, met alllleessss onder de zelfbruiner ?

  • Reageren
   La VieSagista
   29/04/2016

   Haha ja hij geeft wel wat af op je handdoek. Maar dat is geloof ik niet te vermijden met zelfbruiner 😛

 • Reageren
  Nynke
  29/04/2016

  Ontzettend leuk artikel! Ik zag de highlighter al op je snapchat voorbij komen, daarna heb ik hem meteen gekocht: ik ben helemaal fan!

 • Reageren
  Marjoleine
  29/04/2016

  Leuk artikel! De lancaster zelfbruiner zou ik wel willen proberen, worden mijn benen misschien wat sneller bruin..
  Marjoleine onlangs geplaatst…Best of.. #3 AprilMy Profile

 • Reageren
  martina
  29/04/2016

  die zelfbruinen voor onder de douche klinkt briljant! mooi resultaat ook. zelf gebruik ik nu een zelfbruinen van marc inbane, maar zodra je het goed uit moet smeren gaat het bij mij mis. deze zelfbruinen kan ik over mn gezicht sprayen dus dat is redelijk fool-proof
  martina onlangs geplaatst…14 April 2016 – Keep calm and dress the babyMy Profile

 • Reageren
  Nicky
  30/04/2016

  Leuk artikel! De zelfbruiner lijkt me wel wat en de foundation ook! Ik ga eens even nadenken of ik ze ga aanschaffen 😉

 • Reageren
  Ilse
  30/04/2016

  Ik vind het heel leuk, zo’n artikel, heel leesbaar en ik ga een aantal dingen zeker uitproberen. Kun je die zelfbruiner ook op je gezicht gebruiken? Of heb je een andere goede tip voor een zelfbruiner voor je gezicht?

  • Reageren
   La VieSagista
   30/04/2016

   Ik zou het niet aanraden deze zelfbruiner ook op je gezicht te smeren. L’Oréal sublime bronze is een goed alternatief voor je gezicht 🙂

  Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.