MUA Velvet Lip Lacquer Funk

Cover foto

Nog niet eerder had ik kennis gemaakt met de Velvet lip lacquers van MUA, terwijl ik er toch al behoorlijk wat enthousiaste reviews over heb gelezen. Dit super gepigmenteerde lipproduct moet wel iets voor mij zijn! Ik review vandaag de variant ‘Funk’.

In maar weinig Kruidvatfilialen verkopen ze MUA, daarom ben ik altijd extra blij als ik het merk in een Kruidvat schap zie liggen. Toch spraken deze keer niet heel veel producten me aan. Waar mijn oog wel op viel waren de velvet lip lacquers. Er was nog maar een enkele kleur beschikbaar, dus die nam ik mee. Ik heb het over de felroze Funk.

DSC_0046

DSC_0050

De huls op zichzelf vind ik al prachtig. Mat glas zie je niet vaak. De huls is ook nog eens super stevig, echt top! Verder weinig poespas aan de buitenkant. Gouden letters die het chique nogmaals benadrukken. Aan de onderkant vind je een klein zwart stickertje met de naam van de kleur.

DSC_0051

De substantie van de lip lacquer zit tussen een lipstick en een gloss in. Eigenlijk ‘best of both worlds’ als je het mij vraagt: het product heeft de aanbrengapplicator en het gebruiksgemak van een gloss, maar het romige en het gepigmenteerde van een lipstick.

DSC_0068

DSC_0083

Wat komt er een fantastische, matte en dekkende kleur vanaf. Het brengt super gemakkelijk aan en droogt snel in je lippen (zonder een trekkerig gevoel te geven) zodat je voor de rest van de dag niet meer hoeft bij te werken of bang hoeft te zijn dat je lippen afgeven.

Ik ben echt onder de indruk van deze lip lacquers en ik kan nu al niet wachten om meer kleurtjes aan te schaffen. De MUA Velvet Lip Lacquers zijn voor 4,99,- te koop bij enkele Kruidvatfilialen en in de webshop van Kruidvat.

Dit vind je misschien ook leuk

6 reacties

 • Reageren
  Tamara
  27/08/2015

  Wauw wat een gave kleur! Ik kende dit merk niet! Volgens nij verkooen ze het hier ook niet bij de kruidvat helaas.
  Tamara onlangs geplaatst…19 en gepland zwanger.My Profile

 • Reageren
  Malou
  27/08/2015

  Wauw, deze is echt heel mooi!
  Malou onlangs geplaatst…JE KIND VERGELIJKEN MET ANDERE KINDERENMy Profile

 • Reageren
  Beautydiarynl
  27/08/2015

  Ik zag het al op je instagram voorbijkomen en was meteen verliefd om de kleur. Eindelijk weet ik welke het is. Erg mooi!
  Beautydiarynl onlangs geplaatst…Back To School 2015-2016 // OutfitMy Profile

 • Reageren
  Iris
  27/08/2015

  Hey Sanne,
  Super leuk artikel! Ik was jouw stukje ”over mij” aan het lezen. En ik zag dat jij dit had geschreven:
  Mijn jeugd bracht ik door in Heerenveen, in het hartje van het groene en waterrijke Friesland, waar de weilanden tot de horizon reiken, de meren talrijk zijn, EN waar een taaltje wordt gesproken waar de rest van Nederland geen touw aan vast kan knopen.
  Klopt het dat ,en ineens wel mag?? Of..

  • Reageren
   La VieSagista
   27/08/2015

   Haha thanks voor je reactie! Ja het mag tegenwoordig gewoon, een komma voor EN. Zie onzetaal.nl 🙂

 • Reageren
  Kirsten
  29/08/2015

  Ohhh. In eerste instantie dacht ik meteen: oef, nee, ik houd niet van lipgloss. Toen ik het applicatortje zag dacht ik nog steeds: nooo, geen lipgloss voor mij. Maar toen ik de full-face foto’s zag was ik toch wel om. Hoe cool dat een het er gewoon uitziet en voelt als een normale lipstick. En nog mat ook! Ik wil ‘m!!
  Kirsten onlangs geplaatst…VIDEO OOGSCHADUWSTASHMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.