MUA Undress your skin baked bronze

bronzer 6

Een witte huid in de winter is natuurlijk helemaal niet erg, maar ik vind het toch altijd wel fijn om mijn gezicht iets meer kleur te geven door middel van zelfbruiner of een bronzer. De laatste tijd kan ik shimmer steeds meer waarderen en daarom leek deze baked bronzer van MUA me prima geschikt!

Baked bronzers zijn over het algemeen beter als blush te gebruik dan om te shapen, puur om het feit dat er (zeker in deze van MUA) behoor wat glans zit. Het is natuurlijk een tikkeltje gewaagd om in de winterperiode los te gaan met een glanzende bronzer, maar hee, nu de dagen steeds langer worden heb ik alweer een beetje de lente in mijn bol. Ik vind het kunnen!

bronzer 4

bronzer 5

Het structuurtje van deze bronzer ziet er prachtig uit. Er zitten witte, gouden en allerlei soorten bruintinten in het patroontje verwerkt. Voor een prijs van €4,99 krijgt je 10 gram product, dit is best veel.

Bronzer 1

bronzer 2

Op mijn gezicht zie je hoe shimmery de bronzer is. In het begin moest ik hier wel even aan wennen. Zeker door de flits valt het extra op. Ik heb hem expres met flits gefotografeerd, omdat je zo mooi de details van de bronzer kunt zien. Omdat de bronzer enorm warm van kleur en ondertoon is, zou ik je ook aanraden om er een warme ooglook bij te dragen. Denk hierbij aan aardetinten.

Ik moet zeggen dat ik zeker niet ontevreden ben over dit product. Van mij hadden de shimmers wel iets subtieler gemogen, maar voor bijvoorbeeld video’s is het weer de perfecte hoeveelheid. Overdag zou ik het product echt heel lichtjes aandeppen op mijn wangen met een stippling brush. Zo krijg je een mooi gedoseerde hoeveelheid op je wangen. Voor in de avond of voor naar een feestje kun je de bronzer wel iets meer aanzetten.

De MUA Undress your skin Baked Bronzer is te verkrijgen bij geselecteerde Kruidvat filialen voor €4,99.

Do you like it?

Dit vind je misschien ook leuk

11 reacties

 • Reageren
  Liset
  13/01/2015

  Ik vind hem geslaagd hoor! Hij is inderdaad niet geschikt om mee te shapen, maar als blush vind ik dit soort bronzers geweldig! Prachtige glans en een warme gloed. Love it!
  Liset onlangs geplaatst…ARTDECO Art couture nail lacquer 797My Profile

 • Reageren
  Annemijn
  13/01/2015

  Heel mooi! En voor een leuk prijsje. Alleen de kennis over make up ontbreekt bij mij nog :p
  Annemijn onlangs geplaatst…PLOG: Hoogtepuntjes van de week #9 Hapjes, drankjes en feestjes!My Profile

 • Reageren
  Amy
  13/01/2015

  Ik vind het echt een pachtig product! Inderdaad erg shimmery maar dat mag al eens 😀 dit lijkt me wel ideaal voor in de zomer dus ik denk dat ik hem ook ga aanschaffen
  Amy onlangs geplaatst…Battle of the topcoatsMy Profile

 • Reageren
  Dionne
  13/01/2015

  Zelf houd ik wel van zon shimmer erin, zeker voor naar een feestje!
  Dionne onlangs geplaatst…New glasses | Black x Michael KorsMy Profile

 • Reageren
  Kirsten
  13/01/2015

  Staat toch wel erg natuurlijk! Ik gebruik zelf altijd de ‘Sun Glow’ van Catrice. Die is mat en ook erg fijn. Dus ik houd deze even in mn gedachte voor als hij op is! Fijn review!
  Kirsten onlangs geplaatst…Chloé Signature Eau de ParfumMy Profile

 • Reageren
  LISKALIFE
  13/01/2015

  Ik hou er ook van!
  LISKALIFE onlangs geplaatst…UpdateMy Profile

 • Reageren
  Ltbam
  13/01/2015

  Echt wauw. Ik hou ervan. Het staat je ook erg mooi en natuurlijk.

 • Reageren
  Nesrin Daily Cup of Bla Bla Bla
  13/01/2015

  Kick ass foto! Love it.

  Ziet er mooi uit en je kan het hebben. Snap wat je bedoelt met iets te veel shimmer en sparkle maar het is niet too much vind ik.
  Nesrin Daily Cup of Bla Bla Bla onlangs geplaatst…Wat ik altijd al heb willen weten…My Profile

 • Reageren
  Aniek
  13/01/2015

  Hoi Sanne, wat heb je een leuke site! Ik heb m gisteren ontdekt en volgens mij echt al de helft van je artikelen gelezen :p. Je hebt echt een geweldige schrijfstijl en volgens mij zit je echt vol zelfspot. Je komt echt heel authentiek over! Wat ik me afvroeg: heb je nog tips voor een geweldige studententijd? Als ik jou zo hoor was die van jou echt geweldig namelijk, haha.

 • Reageren
  Mandy
  13/01/2015

  Ik zou m alleen al kopen om hoe deze bronzen eruit ziet. Hartstikke mooi! Die slimmer is op een ‘gewone dag’ niet wat voor mij maar voor een feestje zou ik m zeker kunnen dragen. Helaas is er bij mij geen Kruidvat in de buurt waar ze dat merk verkopen 🙁

 • Reageren
  Marloes
  14/01/2015

  Ziet er goed uit! Ik denk dat dit een hele mooie bronzer voor in de zomer maanden is!
  Marloes onlangs geplaatst…Sale Shoplog Mango, Zara en H&M!My Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.