MUA Luxe Velvet Matte Lip Lacquer Fall/Winter

De velvet lip lacquers van MUA zijn echt de pareltjes onder de budget matte lip creams wat mij betreft. Ik heb drie nieuwe kleuren getest!

16

Op de beautyspeeddate van afgelopen week (die zie je binnenkort in mijn Picture Palette) heb ik met de dames van MUA cosmetics om de tafel mogen zitten. Ik kreeg alvast een sneak peek van de producten die er straks voor Kerst aan komen én ik werd geënthousiasmeerd over de nieuwste lip lacquers die over twee weken aan het huidige assortiment worden toegevoegd.  In totaal wordt het assortiment met vijf tinten uitgebreid. Ik test daar drie van. Dit zijn van boven naar beneden de kleuren Halcyon – Unity – Dash. 

15

Ik vind de hulzen opzich mooi, ware het niet dat ze erg gevoelig zijn voor krasjes en beschadigingen. Zeker als je de lip lacquer in je tas gooit zal deze niet krasvrij blijven.

17

De lip lacquers zijn intens gepigmenteerd en hebben een zeer aangename matte finish. Het zijn een van de weinig lip lacquers die bij mij mooi blijven zitten zonder korrelig te worden of mijn lippen een droge uitstraling te geven. Unity (de rechter) lijkt van dit rijtje het minst dekkend.

9

De kleur Halcyon neigt naar perziknude. Hij dekt ontzettend goed.

11

Unity is een hele bijzondere kleur die mij helaas niet direct flatteert. Deze was net zoals de swatch, het minst dekkend.

13

Dash is mijn absolute favoriet. Hij laat mijn lippen zelfs iets voller lijken.

De velvet lip lacquers drogen super mat op maar zullen nooit op een vervelende manier in je lijntjes trekken. Het voelt wel wat droog aan op je lippen maar dat is in principe met alle matte lip lacquers zo, anders krijg je ook nooit dat extreem matte effect. Ik vind het echt verbazingwekkend hoe goed de kwaliteit van deze producten is voor wat je ervoor betaalt. Zo willen we het zien!

De MUA Luxe Velvet Lip Lacquers kosten €4,99 en zijn vanaf 12 oktober te koop bij Kruidvat. In totaal zullen er straks 10 kleuren te koop zijn.

Dit vind je misschien ook leuk

6 reacties

 • Reageren
  Sharon
  30/09/2016

  Wat een heerlijk luxe verpakking hebben de producten van MUA! De eerste kleur is een mooie neutrale kleur, de tweede tja slaat een beetje de plank mis naar mijn mening. Maar die 3e is gaaf! Zeker voor de herfst/winter.(Maar stiekem draag ik deze kleuren het hele jaar door) Hoop dat deze bij alle Kruidvat winkels verkocht gaan worden, want hier in Roermond word helaas geen MUA make-up verkocht!

 • Reageren
  Sandra
  30/09/2016

  Dash, WAUW! Die vind ik ontzettend mooi. Prachtige kleur! Staat jou ook heel gaaf trouwens. Ben nu ook wel benieuwd naar de andere 7 kleuren. 🙂 Denk dat ik op 10 oktober gelijk Dash ga halen, haha!
  Sandra onlangs geplaatst…5x Leuke blogs om te volgen #18My Profile

 • Reageren
  Bertine
  30/09/2016

  Dash is echt heel mooi! De rest vind ik wat minder. Ik ben benieuwd naar de andere nieuwe kleuren…
  Bertine onlangs geplaatst…Trend: biker bootsMy Profile

 • Reageren
  Angela - Mama met passie
  30/09/2016

  Dash, wow! Die vind ik echt heel erg mooi. Ik denk dat ik nodig moet shoppen op 10 oktober haha. Heel benieuwd naar de andere kleuren, want de eerste twee vind ik niet heel erg mooi.
  Angela – Mama met passie onlangs geplaatst…Honeymoon Zuid-Afrika: Vliegreis, gamedrive, PanoramarouteMy Profile

 • Reageren
  Nynke
  30/09/2016

  Dash is inderdaad erg nice!

 • Reageren
  Lotje
  03/10/2016

  Wauw! Ik vind Dash ook het mooist! <3
  Lotje onlangs geplaatst…Kylie Cosmetics Lipkit in Posie KMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.