MUA lipstick trio Siren en Temptress

mua 1

Mijn liefde voor lipstick is misschien wel net zo groot als mijn liefde voor oogschaduw. Alweer een tijdje geleden kocht ik wat producten van MUA, waaronder twee schattige lipsticktrio’s in de kleuren ‘Siren’ en ‘Temptress’. Ik laat jullie in een uitgebreide review weten wat mijn mening over deze twee palletjes is.

Eerlijk is eerlijk, op de foto lijken de palletjes heel wat. Maar laat je daardoor niet misleiden, want ze voelen nogal wat krakkemikkig aan. Een beetje een domper als je het mij vraagt. Toch zegt dit nog niks over de kwaliteit van de lipsticks zelf.

mua 4

Het ‘Temptress’-palletje wordt gedomineerd door rood-tinten. Je vindt er een felrode kleur in terug, een donkerrode kleur en een donkerrode kleur met een shimmertje erin. Helemaal een palletje voor mij want ik vind rood een geweldige kleur om te dragen. Het is chique, sexy, classy en vrouwelijk. Er zitten geen matte kleuren in, enkel glanzende.

mua 11

De kleuren zijn op mijn arm niet zo goed te onderscheiden, maar je kunt alvast wel een beetje de dekking waarnemen. Deze vind ik prima.

mua 12

Hierboven zie je de swatch van de felrode kleur. Sorry dat mijn lippen niet perfect gestift zijn, dat was erg moeilijk met het bijgeleverde applicatortje. Ik zou je dus wel aanraden een lippenkwastje te gebruiken!

mua 13

De swatch van de donkerrode kleur; ook hier weer moeilijk te onderscheiden van de felrode kleur, maar wel erg mooi.

mua 14

Tot slot de rode kleur met glittertjes. Deze heeft me positief verrast. Ik was bang dat de glittertjes too much zouden zijn, maar dat is helemaal niet zo. Al met al vind ik alle rode kleurtjes erg geslaagd. Goed dekkend en mooi van kleur. Jammer alleen van het applicatortje.

mua 5

Door met het volgende palletje genaamd ‘Siren’. Je vindt hierin een paarsachtige kleur, een lichte nude kleur en een wat donkerdere nudekleur.

mua 7

Wederom lijken er twee kleuren erg op elkaar: de twee nudekleuren zijn moeilijk te onderscheiden. De dekking van de tweede kleur is iets beter zoals je ziet.

mua 8

Dit is de lichte nude kleur. Ik had het van te voren kunnen weten, deze tint is niet voor mij weggelegd. Hij benadrukt de velletjes en laat mijn lippen er een beetje messy uitzien. Als ‘ie dekkender was geweest dat had ik dit probleem misschien niet gehad.

mua 9

Over deze kleur ben ik dan weer erg verbaasd! Waar de lichte nude kleur echt wat dekking miste, maakt deze alles goed. Hij is toch duidelijk anders met zijn meer peachy ondertoon. Love it!

mua 10

Ook van de paarse kleur ben ik best gecharmeerd. Het is een prachtige kersenrode tint. Sorry voor de weer wat slordig gestifte lip, maar je moet me geloven als ik zeg dat ik mijn best heb gedaan om er met het applicatortje wat van te maken.

mua 2

Ik moet zeggen dat ik toch wel erg blij ben dat ik deze palletjes aan mijn collectie heb toegevoegd. Het is sowieso fijn om altijd meerdere kleuren bij de hand te hebben, en daarnaast dekken ze gewoon hartstikke goed. Ik ben alleen een beetje teleurgesteld door de lichte nude kleur, maar dat heeft ook meer te maken met het feit dat mijn lippen gewoon te donker zijn om mooi uit te komen bij zo’n lichte, doorzichtige tint.

mua 15

Dit blijft het meest een Sanne-kleur, gewoon lekker fel en rood! Dit is de donkerrode kleur met glittertjes uit het Siren palletje.

MUA is te verkrijgen bij een aantal Kruidvat-filialen. Deze palletjes zijn €2,99.

Ik hoop dat jullie de review duidelijk vonden! Zou je zelf zo’n palletje willen aanschaffen?

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

 • Reageren
  Kirsten
  22/08/2014

  Ik heb zelf eigenlijk nog nooit lipstick gebruikt uit een palette. Ik krijg dan altijd een flashback naar mijn jeugd, waarbij ik een opmaakpop voorzag van dat soort lipstick. Haha. Toch vind ik het wel fijn dat je dan voor drie euro gelijk drie dekkende lipsticks hebt. Misschien moet ik er toch maar eens over nadenken.. 🙂

 • Reageren
  Donna Luisa
  22/08/2014

  Mooie kleurtjes! Ik houd er persoonlijk alleen niet zo van als ze in zo’n palette zitten. Ik heb liever een stickje!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.