Mooie zilveren en gouden sieraden shoppen tegen een vriendelijke prijs? Dat kan hier!

Volgens mij spreek ik voor veel vrouwen als ik zeg dat sieraden onmisbaar zijn. Voor mij maken ze mijn outfit echt compleet en bepalen ze de stijl van mijn look. Ik kan niet zonder en ik draag iedere dag minimaal een paar oorbellen en één of twee ringen.

Sieraden heb je in veel verschillende prijsklasses en ook verschilt de kwaliteit behoorlijk. Het kan nog best lastig zijn om mooie sieraden te vinden met een vriendelijk prijskaartje die ook nog eens duurzaam zijn. Ik heb vaak genoeg gehad dat ik sieraden op den duur toch niet meer droeg omdat de kleur heel vies was geworden of het materiaal dusdanig beschadigd dat het er gewoon smoezelig uit zag.

Recentelijk heb ik een bestelling mogen plaatsen bij de webshop Chanti. Hier worden prachtige gouden en zilveren sieraden verkocht en de prijs ligt er tot wel 70% lager dan de aanbevolen sieradenprijzen.

Van moderne ringetjes tot klassieke hangers, van minimalistische kettinkjes tot complexere exemplaren, bij Chanti is er van alles tussen te vinden. Ik koos voor een paar glinsterende halfcreolen en voor een chique, maar tegelijkertijd trendy ring.

Het hoort echt een beetje bij mijn ochtendritueel; oorbelletjes in, ringen om en eventueel nog een kettinkje. Als dat allemaal zit en hangt dan voel ik me niet meer zo kaal en ga ik zelfverzekerd de deur uit. Ik heb op mijn vijfde gaatjes in mijn oren gekregen, en sindsdien is er bijna geen dag voorbij gegaan dat ik geen oorbellen droeg.

Ik kies vaak voor wat bredere statement ringen, ik vind dat mijn vingers daar meer geschikt voor zijn dan voor fragiele ringetjes. Mijn vingers zijn vrij knokig en niet al te mooi gevormd en met een wat bredere, opvallendere ring wordt alle aandacht naar je sieraad getrokken in plaats van naar je handen. (Een kleinere, subtielere ring vind ik echt geschikt voor mooie, vrouwelijke en egale handen. Snap je wat ik bedoel?) Deze ring bestaat uit drie lagen en heeft in de middelste rij 21 facet geslepen witte zirkonen.

Deze creolen zijn subtiel, maar je ziet ze wel. Ik vind het fijn om altijd een paar tijdloze oorbellen in mijn collectie te hebben, deze kunnen bij je dagelijkse outfit, maar ook op een chique gelegenheid doen ze het vast heel goed.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de sieraden van Chanti? Bezoek dan zeker even de webshop!

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

 • Reageren
  Eveline Fleur
  17/06/2019

  Wat een prachtige sieraden. Ik vind vooral de creolen erg mooi. Ik draag zelf ook graag sieraden en wissel iedere dag af, want inderdaad het ene sieraad past beter bij een bepaalde outfit dan een ander. 🙂 Ik kende deze website nog niet, dus bedankt voor de leuke tip. 🙂
  Eveline Fleur onlangs geplaatst…Mijn beauty wishlistMy Profile

  • Reageren
   La Vie Sanne
   17/06/2019

   Thanks! Inderdaad, ik wissel ook graag mijn sieraden af. Daarom fijn als je er niet de hoofdprijs voor betaalt!

  Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.