Minimalistische sieraden van Isabel Bernard

Minimalistische sieraden die gekenmerkt worden door een subtiel en fijn design, behoren absoluut tot de trend van nu. Ook ik ben gevallen voor kleine kettinkjes en oorbellen, die door hun eenvoud gelijk klasse meegeven aan je outfit. In dit geval is less is more zeker van toepassing!

Ik vind het erg leuk om me vol te hangen met statement kettingen en opvallende ringen, maar een paar eenvoudigere sieraden op z’n tijd kan ik ook erg waarderen. Het leuke van minimalistische sieraden is dat je het goed kunt combineren met andere sieraden. Zo kun je kleine kettinkjes makkelijk layeren en ook verschillende designs ringen en oorbellen kun je bij elkaar dragen.

Mijn eigen voorkeur gaat uit naar sieraden van goud, maar dit komt ook door de ondertoon van mijn huid. Die is wat warmer en dan is goud een geschikte match daarbij. Heb je een wat koelere ondertoon dan is zilver een goede combi.

Ik vind minimalistische sieraden erg mooi bij een basic outfit: wit t-shirt met een v-hals, goede jeans en comfy loafers. Kleine sieraden geven dan echt een ‘Parijse’ touch aan je outfit. Eventueel kun je hier zelfs nog een sjaal aan toevoegen om de vibe compleet te maken.

Ik bestelde onlangs een paar setjes 14 karaat gouden oorbellen bij Isabel Bernard. Sinds ik in het ene oor drie en in het andere oor vier gaatjes heb, vind ik het helemaal geweldig om allerlei soorten oorbellen uit te proberen en te kijken wat allemaal leuk bij elkaar staat. Ik draag nu een gouden knopje in combinatie met twee ringetjes met een klein hangertje. Het ziet er speels en tof uit, maar oogt zeker niet te druk. Ik ben echt blij met mijn vondst!

Ondanks dat je met minimalistische sieraden veel kanten op kunt, kan het best lastig zijn om een perfecte combinatie te kiezen. Ik had eerst het knopje in het midden en de ringetjes aan de buitenkanten, maar dit stond lang niet zo leuk. Kijk dus goed op welke manier de door jou gekozen oorbellen het beste bij elkaar matchen. Pinterest is een goede bron als je hiervoor wat inspiratie wilt op doen.

Als je oorbellen gaat combineren vind ik een simpel knopje sowieso een must, want dat past eigenlijk overal bij en vult ieder setje leuk aan zonder dat het te druk wordt. Ik heb er daarnaast ook voor gekozen om alle oorbellen in 14 karaat goud te nemen, zodat ik zeker weet dat het ook allemaal dezelfde kleur goud is.

Houd jij van minimalistische sieraden?

*De sieraden heb ik gekregen

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

 • Reageren
  Shirley
  30/04/2020

  Mijn favoriete oorbellenmerk!

 • Reageren
  Wies | Nature of Happiness
  30/04/2020

  Wat mooi! Zelf heb ik echt 9 gaatjes in mijn oren, dus ik houd enorm van oorbellen en dan ook vooral dit soort kleintjes!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.