MINI WEEKVLOG #11: SPORTSCHOOLFIASCO & REISPLANNEN

Haha oh jongens het zat weer eens tegen hoor, toen ik eindelijk de sportschool bezocht. Je ziet in deze vlog onder andere mijn sportschool debacle en ik vertel je meer over onze Amerika-reisplannen.

Neem zeker even een kijkje op mijn Youtube kanaal!

Dit vind je misschien ook leuk

4 reacties

 • Reageren
  Yvonne
  09/01/2018

  Hey James, 2 verschillende sokken is juist hartstikke cool! Dat vindt mijn zoontje tenminste 😉
  Wat een belachelijk bedrag voor de sportschool. En de sportschool is in mijn ogen ook nog eens een verschrikkelijk concept (binnen, op apparaten: brrrr). En inderdaad, die €60 om nog 2 maanden te kunnen sporten terwijl je juist niet meer wil?! Wie trapt hier in?
  Boksen lijkt me veel leuker! Ben echt benieuwd of je dat gaat volhouden. Ik ben ook niet zo’n sporter maar zou graag wat strakker worden (en 5 kilo kwijt kan ook geen kwaad). Is wandelen of hardlopen niets voor jou?

 • Reageren
  Lisette
  09/01/2018

  America is zoooo leuk! Ik ben zelf 3x in New york geweest en nog voor ik kinderen had hebben wij een reis gemaakt door Florida en met Niel (hij was toen 2) zijn we door Californië gaan rondreizen met een camper. Echt de beste keuze ooit!! Zo ontzettend leuk. En doordat je met een camper reist liggen de kindjes wel elke avond in hun eigen bedje. En heerlijk om over te dromen! Wij willen volgend jaar 6 weken gaan met 2 kids, ben benieuwd.
  Lisette onlangs geplaatst…7 Tips om Pinterest te gebruiken voor je blogMy Profile

 • Reageren
  Karlijn
  10/01/2018

  Wat ook een aanrader is, is om een rondreis in West Amerika te maken! Echt heel gaaf!

 • Reageren
  Anneleen
  27/01/2018

  Schattig hoe James zijn autootje laat zien aan Isé 🙂 En wat een dure fitness seg, begrijp dat je hiervoor hebt bedankt 😉

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.