Mini make-over van koffiehoek en slaapkamer met posters van Desenio

Eens in de zoveel tijd dan kriebelt het weer om kleine dingetjes aan te passen in huis. De ene keer is dat een nieuwe plant, dan zijn het andere kussentjes voor op de bank en afgelopen maand waren dat nieuwe posters van Desenio. Ik laat je in dit artikel het resultaat zien!

Het voordeel van interieurposters vind ik dat ze niet heel duur zijn en dat je toch gelijk de hele look en feel van je muur/een hoekje in je huis kan veranderen. Ik ben zelf echt al jaren fan van Desenio, in deze webshop heb je niet alleen oneindig veel keus, maar kun je ook naar hartenlust inspiratie opdoen bij de fotowanden. Dat vind ik een hele waardevolle toevoeging, want zo zie je in 1 oogopslag welke posters je op welke manier met elkaar kunt combineren.

Oei wat vond ik het deze keer lastig! Ik had wel een beetje in mijn hoofd wat voor stijl ik wilde, maar ik was toch nog behoorlijk lang aan het dubben welke posters ik met elkaar wilde combineren.

In eerste instantie wilde ik voor de slaapkamer posters in Marrakech stijl, maar mijn vriend was het daar niet helemaal mee eens. Hij houdt meer van rustig en clean, dus Marrokaanse doorkijkjes met palmbomen ging het helaas niet worden. Uiteindelijk kwamen we uit op een strand/zee thema en hebben we daar dus drie posters van uitgezocht. Onze muur in de slaapkamer is geverfd met Early Dew, een beetje grijsgroen. Daarnaast hadden we al roségouden lijsten, dus ook daar moesten de posters een beetje bij passen.

Zie hier het resultaat! Het zijn drie posters met een afmeting van 50×70 uit de Studio Azur collectie geworden. Deze specifieke collectie posters bestaat uit foto‘s in zachte en rustige tinten beige, turkoois en parelmoer roze. Ik vind het belangrijk dat de slaapkamer rust en licht uitstraalt en dat is met deze combinatie foto’s wel gelukt volgens mij.

Tot slot hebben we ook onze koffiehoek van nieuwe posters voorzien. We wilden deze een beetje in de stijl van eten/drinken houden en het leek me leuk om zwart-wit posters te combineren met één kleurposter. Mijn oog viel gelijk op de plaat met de sinaasappeltjes. Ik heb echt een zwak voor lemon en orangethema’s, zeker in combinatie met zwart-wit.

Al met al denk ik dat het koffiehoekje een gezellig geheel is geworden met een mix van persoonlijke foto’s van het gezin en sfeervolle posters van Desenio.

Wil jij ook je huis een upgrade geven met wat toffe posters? Met de code LAVIESAN krijg je tot en met 3 augustus 10% korting bovenop de summer sale van Desenio. Lijsten en handpicked/gepersonaliseerde posters zijn uitgesloten van deze actie.

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

 • Reageren
  Anna
  03/08/2020

  Wat een mooie posters! Ik kan me voorstellen dat het heel lastig kiezen was!
  Anna onlangs geplaatst…MLBB #175 | In corona tijd een week op vakantie naar Kos!My Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.