Milani Color Statement Lipstick Matt Confident

Of ik nooit eens klaar ben met het testen van rode lipstick? Nou ehh eigenlijk niet! Vandaag staat Milani Matt Confident centraal.

De laatste tijd schrijf ik steeds vaker over het merk Milani. En dat is niet voor niets, want ik vind dat dit merk wel wat meer bekendheid mag krijgen. Veel lees en hoor ik er namelijk niet over op andere blogs. In mijn ogen heeft Milani altijd de perfecte prijs/kwaliteitverhouding.

1

Milani Matt confident is een lipstick voor de echte powervrouw. Met deze donkerrode kleur heb jij meteen een fierce uitstraling te pakken en je moet dan ook een beetje durven met deze kleur, want hij is zeker niet onopvallend.

4

5

De goudkleurige huls springt meteen in het oog. Je kunt dit kitch vinden, maar ik hóóóóu ervan. Kwalitatief voelt ‘ie prima aan en onderop de verpakking vind je de naam en de precieze kleur van de lipstick. Kijk, da’s gewoon handig.

3

swatch

De pigmenatie daar hoef ik niet al teveel woorden aan vuil te maken. Men ziet dat deze gewoon TOP is. De kleur is diep donkerrood, ik zou hem willen omschrijven als wijnrood. Qua ondertoon een beetje tussen warm en koel in, maar dat maakt het des te beter en gemakkelijker te combineren.

zijkant

En wat smeert ‘ie fijn! Ondanks dat de structuur mat is worden je lippen voelbaar gehydrateerd. Die eigenschap hebben niet veel lipsticks. Ik houd ervan hoe deze kleur mijn lippen voller laat lijken. Het is een hele ‘gebalanceerde’ rode kleur; niet teveel blauw pigmenten, niet teveel oranje pigmenten, echt tussen koel en warm in. De kleur heeft veel overeenkomsten met MAC Russian Red. Alleen is deze 10 euro goedkoper 😉 De lipstick blijft verder behoorlijk lang zitten, zelfs na een hapje en een drankje.

Milani is echt een merk om in de gaten te houden, qua prijsniveau zit zij een stuk lager dan bijvoorbeeld een L’Oréal, maar qua kwaliteit doet Milani daar zeer zeker niet voor onder.

Milani Matt Confident is (binnenkort) weer te krijgen bij TheMakeUpSpot voor €9,50.

Dit vind je misschien ook leuk

14 reacties

 • Reageren
  Dorien
  15/02/2016

  You van neer have too many. Ik vind dat deze een hele mooie look heeft en vooral de matte finish. Die dieprode kleur vind ik onwijs mooi. Zeker voor die prijs ook!
  Dorien onlangs geplaatst…BEAT THE MONDAY BLUES:10 TIPS OM FRIS VOOR DE DAG TE KOMENMy Profile

 • Reageren
  Rosanne
  15/02/2016

  Van mij hoef je zeker niet te stoppen met het reviewen van lipsticks!
  En wat een pareltje js dit zeg!
  Rosanne onlangs geplaatst…Valentijns gedicht: thuiskomen.My Profile

 • Reageren
  Nicole
  15/02/2016

  Moooi!!! Lekker lipsticks blijven reviewen, ik vind het leuk!
  Nicole onlangs geplaatst…These are few of my favourite (food)things!My Profile

 • Reageren
  Elisabeth
  15/02/2016

  Ik zelf ben helemaal niet van de lipsticks. Maar ik vind het heerlijk om er over te lezen hoor!
  Elisabeth onlangs geplaatst…Opeens een koortsstuip…My Profile

 • Reageren
  Nesrin
  15/02/2016

  Ik vind het very classy. Fijn dat de lipstick goed uitsmeert, ik heb er zo een hekel aan als het zo stroef gaat.

  Reviews over lipsticks zijn ALTIJD leuk!
  Nesrin onlangs geplaatst…Keeping up with Nesrin #7My Profile

 • Reageren
  Liset - Beautydagboek
  15/02/2016

  Oeh, wat fijn om te horen dat het een dupe is van Russian Red! Die staat al een tijdje op mijn verlanglijstje :). En wat hou ik toch van matte lipsticks!
  Liset – Beautydagboek onlangs geplaatst…De 4 meest gezellige blogs die je moet leren kennen!My Profile

 • Reageren
  Carlijn
  15/02/2016

  Heel leuk dat je aandacht geeft aan dit minder bekende merk en nog leuker dat je er zo enthousiast over bent. Vind het wel een lekker knalkleurtje, maar dan op een heel klassieke manier.
  Carlijn onlangs geplaatst…Ik ben een beetje zoekendeMy Profile

 • Reageren
  Myrthe
  15/02/2016

  A woman can nevrr have enough make-up! Erg mooie kleur! Heb nog niets van Milani, maar mijn winkelwagentje is gevuld bij TMS!
  Myrthe onlangs geplaatst…DIY: ValentijnscanvasMy Profile

 • Reageren
  Lindsey Beljaars
  15/02/2016

  Klinkt goed, hij staat je in ieder geval echt heel erg mooi!
  Lindsey Beljaars onlangs geplaatst…Collection Lasting Perfection ConcealerMy Profile

 • Reageren
  Myrthe
  15/02/2016

  Ik ben trouwens erg benieuwd naar welke camera jij gebruikt! Je foto’s zijn zo mooi en ik ben nog op zoek naar een goede spiegelreflex!
  Myrthe onlangs geplaatst…MC Diary #16: Radiostilte en griepMy Profile

 • Reageren
  Leonie
  15/02/2016

  Die kleur staat je prachtig!
  Leonie onlangs geplaatst…Mamashowt: De persoon achter Mamakraamt!My Profile

 • Reageren
  Bertine
  15/02/2016

  wauw geweldige kleur! staat je super! ik wilde deze in amerika meenemen, maar helaas waren ze uitverkocht in de walmart waar wij waren:(
  Bertine onlangs geplaatst…Fotodagboek week 6My Profile

 • Reageren
  Lifesabout
  15/02/2016

  Een famme fatale kleur, mooi! Ik vind hem voor mijzelf te opvallend en zal hem daardoor niet snel dragen, maar hij staat jou prachtig!
  Lifesabout onlangs geplaatst…Life of a Weightwatcher update week 2.My Profile

 • Reageren
  me
  15/02/2016

  Ik had deze vandaag toevallig op, mooie matte lipstick die verrassend goed blijft zitten zonder de lippen uit te drogen, echt een lipstick waarbij, als je hem alleen op hebt zonder andere make up, je eigenlijk al opgemaakt bent.

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.