Mijn zes favoriete webshops op een rij

Sinds ik Isé heb gekregen, heb ik het online shoppen helemaal herontdekt. Zoals ik al in een eerder artikel zei: je moet toch wat in die nachtelijke wakkere uurtjes 😉 In dit artikel zet ik mijn favo webshops op een rij!

NextDirect. Deze winkel heb ik eigenlijk ontdekt door Elise, die er altijd kleding voor Fos kocht. Haar enthousiasme is overgeslagen op mij, want sinds de ontdekking van deze online shop koop ik er heel vaak kleding voor James en voor Isé. Qua kleding doet het me denken aan een mix van H&M en Zara en ook qua prijs vind ik het wel een beetje in die richting. De bezorging is lekker vlot en het is gratis verzenden boven de €30. (bekijk hier mijn shoplog met o.a. spulletjes van Next Direct).

Dit rode jurkje is van Missguided


Missguided
. Deze webshop ken ik nog niet zolang maar ik heb er nu al een paar keer errug leuke kleding besteld. In de zomer kocht ik er jurkjes en nu kom ik er voor flared broeken en lekkere truien. De maten vind ik niet altijd helemaal overeenkomen trouwens, dus ik heb ook wel eens wat terug moeten sturen. Maar de klantenservice is mega behulpzaam en reageert snel dus dat zijn weer veel pluspunten. Bij MissGuided zijn ook vaak kortingsacties waar je lekker van kunt profiteren.

De trui en de broek zijn van H&M


H&M
. Nu ik niet heel veel vrijheid meer heb om ‘even’ de H&M te bezoeken, vind ik het een uitkomst dat ik de kleding ook gewoon online kan bestellen. Wel maakte ik de fout door jeans in de webshop te bestellen; dat had ik beter niet kunnen doen. Voor de H&M geldt ook dat de maten heel verschillend vallen per kledingstuk, zéker bij jeans. Voor truien, shirtjes, jurkjes, pyjama’s en chilloutfits, is de webshop wel ideaal. Ik heb de app op mijn telefoon staan en daar haal ik geregeld voordeeltjes uit qua kortingen en gratis verzenden.

Bol.com. Tja, wat kun je níet bij Bol.com kopen. Ik surf erheen voor luiers, printers, camera-equipement, make-up, cadeautjes, boeken.. Eigenlijk voor alles wat geen kleding is. Ideaal van Bol vind ik dat je ook voor de avondlevering kunt kiezen. Als ik in een ongeduldige bui ben vind ik dat wel heel prettig.

Douglas. Een make-up- en parfumjunkie wordt heel erg blij van Douglas.nl, waar je ruime keuze hebt in allerlei merken zoals Zoeva, Beautyblender, Anastasia, MAC en Becca. Love it! Bij het uitchecken kun je ook nog eens twee samples naar keuze kiezen.

De bril is van Polette


Polette
. Bij Polette koop je trendy, klassieke, houten of metalen brillen voor een wel héél aantrekkelijke prijs. Ik schreef al eerder uitgebreid over het concept van Polette en sinds mijn eerste aanschaf ben ik helemaal fan geworden van het merk. Ik vind het leuk dat het op deze manier wat makkelijker gemaakt wordt om eens in de zoveel tijd van bril te switchen, zonder dat je daar al teveel geld voor kwijt bent.

Bij welke van bovenstaande webshops doe jij wel eens inkopen?

Dit vind je misschien ook leuk

6 reacties

 • Reageren
  Nicole
  03/12/2017

  Bij next heb ik veel gekocht maar nu al lange tijd niet meer. H&M doe ik ook wel eens maar net een stretchbroek binnen gekregen waar net zoveel stretch in zit als in een blok beton. Plus dat er wéér vertraging was.. Heel irritant!
  Nicole onlangs geplaatst…Toch een ziekenhuisopnameMy Profile

 • Reageren
  Monique
  03/12/2017

  Nextdirect viel hier aktijd veel te groot voor de oudste. Wek leuke items!

 • Reageren
  Eke
  03/12/2017

  Ik ben ook heel erg benieuwd naar NextDirect (inderdaad Elise’s schuld)! Ik heb al een lijstje gemaakt en over drie weekjes weten we het geslacht, dus ik denk dat het grote bestellen dan gaat beginnen, haha. Zara vind ik ook altijd erg fijn, maar H&M online even helemaal niets momenteel.
  Eke onlangs geplaatst…Ik ben de slechtste huisvrouw ooitMy Profile

 • Reageren
  Lindsey Beljaars
  03/12/2017

  Leuk om te lezen! Mijn favorieten uit dit lijstje zijn toch wel Douglas en Bol.com
  Lindsey Beljaars onlangs geplaatst…Mijn 5 Best Gelezen Artikelen van November 2017My Profile

 • Reageren
  Liset
  03/12/2017

  Next ken ik helemaal niet, maar hoor er wel veel over van mama’s op Instagram. Misschien toch eens kijken! Die Polette lijkt me wel wat, alhoewel ik dan bang ben dat het montuur toch ineens niet zo mooi blijkt te zijn of in kwaliteit af doet.
  Liset onlangs geplaatst…Fashion | 3x Outfits met de Lidl esmara x Heidi Klum feestcollectie 2017My Profile

 • Reageren
  Kelly
  03/12/2017

  Next direct ken ik niet, maar nu wel enthousiast door gemaakt! Polette is volledig jou schuld! Ik vind het een heerlijke winkel en heb al.meerdere exemplaren, maar weke heb jij op deze foto op je hoofd. Die vind ik dus echt het einde!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.