Mijn yes! lijstje

Gewoon, een simpel lijstje met dingen waar ik een yes!-gevoel van krijg.

Dat de maand januari voorbij is! Voor mij lijkt de eerste maand van het nieuwe jaar altijd een eeuwigheid te duren. Gelukkig werd ‘ie deze keer doorbroken door een heerlijke wintersport, maar ik ben altijd weer blij als we januari achter de rug hebben. In februari voelt het voorjaar toch niet zo heel ver weg meer en ik heb stiekem zelfs afgelopen week al een badpak besteld om echt een beetje in de stemming te komen…

Dat er volgende week een nieuw seizoen van De Luizenmoeder begint. Herken je dat gevoel, dat je heel blij kan worden van een leuk programma dat weer op tv komt of een nieuwe serie die verschijnt? Ik heb dat onder andere met Wie is de Mol, Ik Vertrek, Homeland en sinds vorig jaar dus ook met De Luizenmoeder. Lekker lachen voor de buis met een kop thee en een zak drop en achteraf gieren om de vermakelijk tweets. Luv it!

Dat James het steeds leuker vindt op de basisschool en dat zijn opvang nu goed geregeld is. We hebben de afgelopen tijd behoorlijk wat zorgen gehad om onze lieve vent, het begon natuurlijk met zijn vervelende val van de trap met als gevolg een hersenschudding en schedelbreukje. Dit had weer als gevolg dat de start op de basisschool maar moeizaam ging. Ook op de bso wilde het niet lukken. Inmiddels zijn we een paar weken verder en is aan hem te zien dat het nu goed met hem gaat. Hij heeft inmiddels hele lieve oppas en bovendien geeft hij aan dat hij graag naar school toe gaat. Je kan me niet blijer maken!

Dat er weer paaseitjes te koop zijn, ha! Altijd jammer wanneer de pepernoten weer uit de schappen zijn, maar paaseitjes vind ik zeker een goed alternatief voor bij de koffie ­čśë

Dat ik nog steeds zo ongelofelijk blij ben met het werk dat ik doe. Vooral de vrijheid die het bloggen me geeft is me heel veel waard (ik vind dat ik daar best wel vaker bij stil mag staan). Afgelopen week zat er een aantal dingen tegen waardoor het schrijven er een beetje bij in schoot, maar er is geen baas die me op zo’n moment op mijn kop gaat zitten of me erop aanspreekt.

Wat zijn jullie dingen voor op het yes!-lijstje?

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

 • Reageren
  Femke
  04/02/2019

  Wat een fijne dingen allemaal! Mijn grootste YES is dat het zo goed gaat met mijn dochter :-).
  Femke onlangs geplaatst…Baby update 3:Maya 3 maanden & verlof voorbij!My Profile

 • Reageren
  Romy
  04/02/2019

  Wat een leuk lijstje om deze week mee te beginnen! En een heerlijk blije foto ook! Fijn om te horen dat het weer beter gaat met James. En oh volgende week een nieuw seizoen van de Luizenmoeder? Ik kan niet wachten! Ik wist niet dat het zo snel al begint. Helemaal leuk!
  Mijn YES-moment was dat ik bij de kringloopwinkel een mooie tas van Pip Studio wist te scoren.
  Romy onlangs geplaatst…Vlinderpaviljoen Artis | Mijn perfecte zondagmiddagMy Profile

 • Reageren
  Gerrie
  05/02/2019

  Leuk lijstje
  En bedankt voor de tip dat de luizenmoeder weer begint ???
  Gerrie onlangs geplaatst…VriendschapMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.