Mijn nr. 1 deodorant: Lady Speedstick

DSC_0003Deodorant, op het eerste gezicht misschien niet echt een beautyproduct om veel aandacht aan te besteden. Toch is het van iedereen een essentieel onderdeel in de dagelijkse verzorging. Een paar jaar geleden toen ik zelf begon met het volgen van beautyblogs, hoorde ik steeds vaker het merk Lady Speedstick voorbij komen. Het zou de parel onder de deo’s zijn.

Ik moet toegeven dat ik zelf niet zoveel last heb van veel transpireren, maar het is ook niet zo dat ik altijd droog onder mijn oksels ben. Ook merk ik dat bepaalde deo’s mij beter helpen om me fris te voelen dan andere. Vroeger gebruikte ik alleen maar spuitflessen, maar tegenwoordig gaat mijn voorkeur uit naar rollers. Ik heb toch het idee dat deze mij langer fris houden, en dat de spuitdeo’s alleen maar geurtjes maskeren.

Lady Speedstick was lange tijd niet in NL te koop. Meestal vroeg ik dan in mijn omgeving rond of er iemand toevallig nog naar Amerika ging, en of diegene dan óók nog zo lief wilde zijn om voor mij een exemplaar mee te nemen. Maar goed, het is nu ook niet zo dat er elke maand iemand uit mijn vriendengroep naar Amerika gaat, dus helaas.
DSC_0008Gelukkig bereikte mij het goede nieuws vorige week dat er in Nederlandse webshop is gestart met het verkopen van Lady Speedstick deo’s. Hoe cool is dat! Ik bestelde meteen twee flacons op de webshop. Na een paar dagen had ik mijn bestelling in huis.
De deorant is een stick die je uit kunt draaien. De stick bestaat uit een substantie die een beetje cacaoboter-achtig lijkt, best hard dus. Hij smeert vrij gemakkelijk uit onder je oksels. Ik heb de geur Wild Freesia: niet heel substiel maar ook niet te erg aanwezig.

DSC_0007

DSC_0010De reden waarom ik helemaal weg ben van deze deodorant is omdat hij ZO goed werkt. Ik heb de hele dag droge oksels en dat overkomt me bijna nooit bij een deo. Ik kan niet anders zeggen dan dat dit mijn nr. 1 is! Helaas kan het zijn dat deze Wild Freesia versie op sommige kledingstukken een witte was achterlaat, maar dit kun je voorkomen door voorzichtig je kleding aan te trekken. Ook hebben ze een ‘invisible dry’ deo, die wel helpt tegen witte vlekken op kleding, maar die was uitverkocht toen ik wilde ‘m bestellen.

Lady Speedstick is nu heel makkelijk online te kopen op speedstick.nl. Ik heb daar twee deodorants besteld voor in totaal €10,93.

Dit vind je misschien ook leuk

5 reacties

 • Reageren
  Beautydagboek
  15/03/2014

  Hier hoor ik zoveel goeds over! Toch vind ik ze wel vrij prijzig en dat weerhoudt me vooralsnog om ze aan te schaffen 😉

 • Reageren
  Marloes
  15/03/2014

  OMG! Deze zijn echt heel fijn. Ik heb er vorig jaar helaas maar een uit NY meegenomen en die is nu al een tijdje op! Geen een deo kan tippen aan de speed stick. Snel dus even een bestelling plaatsen!

 • Reageren
  kim
  15/03/2014

  Ik was eerder ook zo nieuwsgierig geworden door alle goeie verhalen. Wilde het proberen, maar was ook sceptisch. En ja… de verhalen en beweringen zijn gewoon waar! Leuk dat je het deelt.

 • Reageren
  Sophie
  16/03/2014

  oeh dat klinkt heel interessant! ik ben nog altijd op zoek naar DE ideale deo! Heb zelf wel altijd last van veel transpireren dus ik wil wel een keertje proberen voor een duurdere prijs. Ga meteen bestellen! 😀

 • Reageren
  Zita
  16/03/2014

  Ga deze meteen bestellen! Ben heel benieuwd!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.