Mijn #momlife momentjes van de afgelopen tijd

Of het nu de peuter is die eens even eerlijk vertelt wat hij ervan vindt, of dat ik de PostNL man met een half ontblote boob flash, de afgelopen tijd zat weer vol met typische #momlife momentjes.

De peuter die al-tijd naar de wc moet als ik net Isé aan de borst heb. Nou als je het over gehannes hebt..

Dat de postNL man voor de deur staat en ik vergeten ben dat mijn bh nog op half 7 hangt.

Mijn plas een uur ophouden omdat er net een baby op me ligt te slapen die ik niet wil wakker maken.

Bij de fysio gemasseerd worden terwijl mijn borsten leeglopen op haar behandeltafel. Tsja, dat op mijn buik liggen werkt gewoon nog niet zo goed nu ik borstvoeding geef.

Er na een half uur achterkomen dat er de hele tijd een opgedroogd schijfje mandarijn aan mijn gat hing.

Me moeten verontschuldigen naar iemand omdat de peuter net met een serieus gezicht heeft verkondigd dat ‘ie het spelen zo saaaaaaaai vond bij diegene.

Geen zin hebben in de zoveelste energieaanbieder die aanbelt maar dat de peuter me te snel af is en voor ik het weet de deur heeft geopend en zijn hele levensverhaal al aan de salesman aan het ophangen is waardoor ik er dus toch niet onderuit kom.

De baby na een half uur troosten in slaap hebben en dat er dan ineens een monstertruck over haar hoofd heen rijdt waarna ze weer kneiterhard begint te huilen.

De peuter die aan mij vraagt: “Mama, waarom woont papa op zijn werk?” Die arme stumperd kan er maar niet aan wennen dat papa het grootste gedeelte van de dag weg is.

Vriendlief die ’s ochtends opgewekt zegt wat een goeie nacht het was en ik hem even duidelijk moest maken dat hij misschien een goede nacht had, maar dat ik toch echt drie nachtvoedingen heb gegeven waar hij niks van gemerkt heeft.

Met deze zelfde man discussie voeren over wie de auto vandaag mag. “Liefje ik heb Italiaanse schoenen aan die echt niet tegen regen kunnen.” “Ja schat maar je kunt toch niet van mij verwachten dat ik met twee kinderen door de regen ga ploegen?”

Heb jij onlangs nog van dit soort momentjes gehad?

Dit vind je misschien ook leuk

7 reacties

 • Reageren
  Femke
  08/01/2018

  Hahaha geweldige momentjes. Dat van het spelen dat saai is herken ik ontzettend bij mijn neefjes en nichtjes. Gelukkig komen ze bij ons wel graag haha ;-).
  Femke onlangs geplaatst…Review: Murad Hydro-Peel Aqua Glow sheet maskMy Profile

 • Reageren
  Liset
  08/01/2018

  Haha, soms hebben ze inderdaad van die gênante opmerkingen ;). Ik weet ook nog wel toen de kinderen nog baby’s waren dat ik haast niks at (smeer maar eens brood met een slapende baby op je buik) of inderdaad mijn plas op moest houden.
  Liset onlangs geplaatst…Meld je nu aan voor mijn nieuwe workshop Bloggen & Vloggen!My Profile

 • Reageren
  Didi
  08/01/2018

  Zo herkenbaar!
  Mijn man verkondigde tegen zijn zus dat onze oudste vanaf het begin een goede slaper was. Hij had niet door dat ik alle nachten deed. Dat vond ik overigens geen probleem, maar bij de tweede ging dat niet dus mocht hij ook aan de bak.

 • Reageren
  Rachel
  08/01/2018

  Wat enorm hetkenbaar. Tegenwoordig ontkom ik de snottebellen op mijn broek of shirt niet meer. Vaak genoeg zit er weer een veeg op mijn broekspijp, die ik pas opmerk als ik op mijn werk ben.
  Rachel onlangs geplaatst…Onregelmatig werken en kinderen.My Profile

 • Reageren
  Ras
  08/01/2018

  Tijd voor een kleine 2e auto?

 • Reageren
  Laura
  09/01/2018

  Ik ging echt stuk op het monstertruck over het hoofd verhaal. Zie het helemaal voor me.

 • Reageren
  B
  10/01/2018

  “Vriendlief die ‘s ochtends opgewekt zegt wat een goeie nacht het was en ik hem even duidelijk moest maken dat hij misschien een goede nacht had, maar dat ik toch echt drie nachtvoedingen heb gegeven waar hij niks van gemerkt heeft.” herkenbaar dit haha!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.