Mijn lichaam na twee zwangerschappen

Een van mijn agendapunten na mijn bevalling was het weer in vorm krijgen van mijn lichaam. Want dat er na twee kinderen iets aan dat lijf veranderd is, dat moge duidelijk zijn. Maar hoe pak je dat aan? Daar heb ik iets nieuws voor ontdekt, de Silk’n Lipo. Zonder diëten of sporten vet verliezen.

IJdeltuit

Ik geef het maar gewoon toe: ik ben een ijdeltuit. Ik draag nagenoeg elke dag make-up, ik heb haarextensions, draag vaak nepnagels, plak er geregeld een wimpertje op en ik vind het ook belangrijk dat mijn kleding er verzorgd uitziet. Het hoeft niet meteen volgens de laatste trends, maar als het kan wel enigszins stijlvol. Bij het ijdel zijn hoort ook een slank lichaam. Bij vetjes voel ik me niet prettig en ik draag het liefst maat 36. Een beetje tegenstrijdig eigenlijk, want van sporten of diëten houd ik absoluut niet. Ik heb de mazzel dat ik een snelle verbranding heb (maar voor hoe lang nog?) en dat het daarom relatief weinig moeite kost om mijn figuur te behouden. Toch moet ik toegeven dat het na de geboorte van Isé (en van James natuurlijk) allemaal wel een stukje is veranderd. Ik mag niet klagen, maar ik zie wel dat het niet meer zo is zoals eerst.

Je ziet links een foto van voor mijn beide zwangerschappen. Nou, dat is dus verleden tijd 😉 Niet dat ik het über vetloze lichaam van die tijd per se terug wil (dat zou denk ik ook niet meer haalbaar zijn) maar de vorm van mijn buik vind ik daar wel mooi. Rechts met 39 weken zwanger. Deze plaatste ik op Instagram.

Dit is mijn buik na de zwangerschappen. Mijn buik oogt misschien nog wel redelijk plat, het zit wel degelijk allemaal iets ‘losser’ en van de zijkant loopt het niet helemaal strak naar beneden. Op de bovenste foto’s is te zien hoe dit er in kleding uitziet (met het zwarte shirtje en het blauwe jurkje). Je ziet altijd een heel klein uitstekend buikje als ik iets straks draag. Dit zou ik graag anders willen. Maar ja, hoe kom je nou als relatief luie moeder weer back in shape? Is dat überhaupt wel mogelijk als ik niet per se ga diëten of volgens een bepaald schema ga sporten? (Ik begrijp overigens dat ‘back in shape’ voor iedereen anders is, maar ik zie, net als ieder ander, altijd verbeterpunten aan mezelf).

Silk’n Lipo: vet verminderen op het lichaam

Het antwoord is ja. In dit artikel laat ik je kennismaken met de Silk’n Lipo. Het apparaat dat lichaamsvet vermindert in gebieden die diëten en lichaamsbeweging niet noodzakelijkerwijs aanpakken. WINNING! Kom maar door!

In het kort wat de Silk’n Lipo doet:

 • Gerichte vetvermindering in gebieden die diëten en lichaamsbeweging niet noodzakelijkerwijs aanpakken
 • Resultaten zonder training of dieet
 • Klinisch bewezen Low Level Laser Therapy (LLLT ofwel laagvermogende-lasertherapie)
 • Effectieve Electric Muscle Stimulation (EMS ofwel elektrische spierstimulatie)
 • Leidt tot vetverlies in vetcellen
 • Verstevigt en versterkt de spieren
 • Voor buik, zij, dijen, billen en bovenarmen
 • Zichtbaar resultaat na slechts enkele behandelingen
 • Pijnloos, veilig, niet-invasief en zonder onprettige bijwerkingen
 • Gebruikersvriendelijk, draagbaar apparaat

Het bijzondere van dit apparaat is dus dat het heel plaatselijk hardnekkig vet kan verminderen, bijvoorbeeld op buik, bovenbenen, billen of bovenarmen. Na 8 tot 10 weken bereik je het beste resultaat en zal je omtrek in centimeters verminderen. De Silk’n Lipo reduceert dus vet en traint tegelijkertijd de buikspieren. Dit product is op mijn lijf geschreven natuurlijk, gezien ik specifiek aan de onderkant van mijn buik vetvermindering wil.

De riem hang je zo op de juiste plek. Als de twee behandelingsapparaten opgeladen zijn kun je starten. Ik was in het begin een beetje bang voor een soort stroomschokachtig gevoel, maar zo voelt het zeer zeker niet. Je voelt wel dat je spieren even worden aangespannen. Zelf kun je uiteraard de intensiteit bepalen. Ideaal om dit te doen terwijl ik gewoon aan het bloggen ben of tv-kijk. Na 15 minuten schakelt het apparaat zichzelf uit.

De Silk’n Lipo is perfect geschikt voor mensen zoals ik, die toch een strak lichaam willen hebben, maar weinig tijd en/of zin hebben om te sporten (al is beweging an sich natuurlijk wel belangrijk, dat wil ik er toch even bij zeggen). Ik vind het nu al een aanrader en kan niet wachten om straks echt een strakkere onderbuik te hebben.

Huidverzorging

Ik zei al dat ik een ijdeltuit ben. Naast make-up en een strak lichaam hoort daar ook een goede huidverzorging bij. Want rimpels, die zie ik liever nog niet. Goede huidverzorging begint bij huidreiniging. Dit laatste is een stap in mijn beautyroutine die ik het minst leuk vind omdat het best tijdrovend is. Maar ook daar heeft Silk’n wat op gevonden.

Silk’n Fresh 2-in-1 gezichtsreinigingsborstel

De Silk’n Fresh is een gezichtsreinigingsborstel waar je jouw favoriete facial cleanser in kunt doen. Met één druk op de knop komt de juiste hoeveelheid vloeistof zo uit de borstel. Zo hoef je nooit meer een aparte fles of tube face wash te gebruiken. Ideaal ook voor op reis.

 • 2-in-1 gezichtsreinigingsborstel met ingebouwde face wash dispenser
 • Geeft de juiste hoeveelheid face wash af voor elke behandeling
 • Kan genoeg face wash opslaan voor ongeveer 30 behandelingen
 • Nieuwe gepatenteerde 360o  Vibration Technology voor een betere en diepere reiniging van de huid
 • Verwijdert 6x meer make-up dan handmatige reiniging
 • De borstel is waterproof
 • Gaat na opladen tot 50x mee

Ik gebruik al geruime tijd regelmatig gezichtsreiningsborstels om mijn huid optimaal te reinigen. Niet zonder reden, want een goed schoongemaakte huid verbetert de opname van crèmes. De optie van dit apparaat om je favoriete reiniger er al op voorhand in doen, maakt ‘m nóg handiger en effectiever dan zijn voorgangers die ik getest heb. De borstel houdt lekker vast en maakt mijn huid goed schoon door de roterende bewegingen. Ik gebruik dit apparaat niet elke dag, zo’n 2-3 per week als ik super intensief wil reinigen. Hij is waterproof, dus ook geschikt voor onder de douche.

Over Silk’n

Misschien was je net als ik nog niet zo bekend met Silk’n. Toch is het merk de wereldwijde leider in professionele, esthetische apparaten voor thuisgebruik. De producten zijn speciaal ontworpen om het leven gemakkelijker en comfortabeler te maken. Als drukke moeder vind ik dit ideaal.

De beautyproducten van Silk’n zijn onderverdeeld in diverse categorieën: ontharing, gezichtsverzorging en huid- & lichaamsverzorging. Silk’n maakt het mogelijk om succesvolle behandelingen die ooit alleen in een beautyklinieken gedaan konden worden, veilig thuis uit te voeren.

Voor meer informatie over de producten, kijk even op de website van Silk’n.

Hoe is jouw lichaam veranderd na de zwangerschap? Heb je wel eens iets geprobeerd om je lichaam weer in vorm te krijgen? 

Samenwerking

Dit vind je misschien ook leuk

7 reacties

 • Reageren
  Linda
  02/03/2018

  Ik ben vooral heel benieuwd of het apparaat voor je buik ook echt werkt! Ik geloof daar nooit zo in! Maar als het echt werkt hoe fijn zou dat zijn! Ik zelf bouwen van bewegen. Ben nu 33 weken zwanger van nr 3.. en heb gister tievallig mijn sportschoolabbonement bevroren omdat ik puur geen zin meer heb om die andere 2 kids voor dag en dauw uit bed te trommelen omdat ik wil sporten. Het is het me nu even niet waard.. Maar het liefst zou ik wel gewoon nog gaan!
  Maar dat apparaat zou als het echt werkt misschien wel een hele fijne aanvullingi kunnen zijn om het iets sneller echt mooi te krijgen(of iig naar tevredenheid van mezelf) komt er nog een blog wanneer je klaar bent met behandeling. Met before and after foto’s? Ik ben wel benieuwd:-)

 • Reageren
  Yvonne
  02/03/2018

  Het voordeel van jong moeder worden: je lichaam hervormt zich sneller en beter. Ik was 26 toen ik mijn oudste kreeg, en na 2 weken paste ik weer in mijn oude kleding. Maar ik ben nu bijna 43, mijn kinderen groot en ik merk dat het een heel stuk lastiger is om in shape te blijven haha. Het zou leuk zijn als dat ding werkt maar ik geloof toch meer in ouderwets fietsen/bewegen en op je eten letten. 😉

 • Reageren
  Yvonne
  02/03/2018

  Ik snap je helemaal! Ik had ook jouw figuur voor mijn zwangerschap en na mijn zwangerschap heb ik maat 38 met buikje en vetjes aan de zijkanten (vind het nog knap dat jij maat 36 hebt). En sporten doe ik ook niet. Maar zo’n apparaat aanschaffen zou ik ook nooit doen (klinisch bewezen zegt niks, sorry..).
  Dus ik pas altijd een paar maanden voor de zomer mijn eetpatroon aan en ga extra wandelen. Werkt prima voor mij.

 • Reageren
  Sophie
  02/03/2018

  Gohhh zou dit gesponsord zijn? #reclamepraatje
  Plaatselijk vetverbanden bestaat niet en wonderen zonder dr iets voor te hoeven doen ook niet;)

 • Reageren
  Blogestudio
  02/03/2018

  I want job in solapur location.. Please inform me if there is any vacancy.. Plz sir..

 • Reageren
  Petra bleijleven
  02/03/2018

  wauw wat een prachtige buik heb je na 2 zwangerschappen. na 1 zwangerschap zag die van mij er al niet meer uit, zonder striea en losse huid! Ik zou dromen dat ik zo’n buik had als jou! lucky you!

 • Reageren
  Marloes
  02/03/2018

  Jeetje je ziet er hartstikke goed uit na twee zwangerschappen. Wat een figuur!
  Marloes onlangs geplaatst…Hallo Maart!My Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.