Mijn kledingstijl? Eh, geen stijl

Ik houd van mode. Inmiddels dan. Tot een paar jaar geleden had echt alleen make-up mijn interesse, maar door mijn werk is mijn belangstelling voor mode steeds meer aangewakkerd. Ik kan echt genieten van goedvallende items. Ik vind het heerlijk om door de feeds van Instagramfashionista’s te scrollen of door de laatste modemagazines te bladeren. En ik ben zo blij als een klein kind als ik tegen dé perfecte jeans aan loop. Maar een uitgesproken stijl? Dat heb ik niet.

Als iemand me zou vragen wat mijn kledingstijl is, dan weet ik niet wat ik daarop moet antwoorden. Ik vind namelijk (bijna) alles leuk. Van lieflijke jurkjes, tot stoere bikerboots, tot gypsy maxi dresses, tot nette blazers. Ik vind de kledingstijl van Nikkie Plessen heel erg tof, maar ik houd ook van romantische outfits.

Het enige waarin je mij niet zo heel snel in zult zien is kleding dat echt oversized valt. Een te groot t-shirt dat je nog een beetje in je rok kunt draperen vind ik tot daaraan toe, maar ik zal niet zo snel gaan voor een grote trui of een baggy broek. Oja, en shirts van rock bands ofzo.. Neh dat is ook niet iets waar yours truly in zou lopen (maar zeg nooit nooit natuurlijk). Verder sta ik eigenlijk overal voor open en vind ik het leuk om zo nu en dan iets nieuws uit te proberen.

Er zijn wel een aantal items die in mijn ogen altijd goed zijn en waarvan ik merk dat ik ze heel vaak uit mijn kast pak omdat ik me er heel prettig in voel.

Ten eerste een basic t-shirt van Tommy Hilfiger. Dit is als moeder wel zo makkelijk. Het zit comfortabel, is makkelijk te wassen, bevat geen rekke ruches of kantjes die weer gestreken moeten worden, en je kunt zo’n shirt echt met alles combineren. Met een flared jeans of juist met een rok, met een blazer of met een spijkerjasje. Kan oltied! Voor mijn merkitems shop ik trouwens graag bij de Bijenkorf, wanneer ik in Amsterdam ben, dan wip ik er altijd even naar binnen.

Als ik één paar schoenen zou moeten kiezen waar ik mijn hele leven op zou moeten lopen, dan wordt dan sowieso de sneaker. Dikke liefde voor witte sneakers, maar ook mijn lichtroze exemplaren van Adidas zijn geliefd. Ze lopen heer-lijk en maken je voeten heel slank en smal.

Mijn flared broek van Mango is ook zo’n parel. Toen ik hem kocht wist ik niet dat ik ‘m zo vaak zou dragen. Hij past echt o-ve-ral bij. Het allerliefst draag ik mijn Chelsea boots onder deze broek, dan vallen de pijpen het mooist.

Ook ben ik gek op blazers. Ik vind ze tijdloos, in de zomer draag ik ze graag als jasje en in de winter gewoon.. nou ja als blazer haha. Ik heb blazers in allerlei soorten en maten, ik ben alleen nog op zoek naar de perfecte zwarte blazer. Liefst ietsje langer (dus als je nog tips hebt?)

Heb jij een uitgesproken kledingstijl?

Dit vind je misschien ook leuk

6 reacties

 • Reageren
  Nancy
  06/06/2019

  Ik vind dat basic stijltje echt heel leuk. simpel t-shirtje, goedvallende spijkerbroek en mooie sneakers. Zo ga ik ook het liefst de deur uit.

 • Reageren
  Yvonne
  06/06/2019

  Mijn stijl lijkt heel erg op jouw stijl. En ik kan ook niet kiezen, vind ook heel veel leuk. Alleen ripped jeans, daar zul je mij niet in zien. T-shirts van bands kun je alleen dragen als je fan bent en daadwerkelijk naar minstens één concert bent geweest. Anders is het gewoon onnozel.
  Trouwens, ik zie jou toch best vaak oversized truien dragen op de vlogs 😉

  • Reageren
   Laviesanne
   06/06/2019

   Haha ja nu je het zegt.. maar ik had een ander beeld bij oversized in mijn hoofd. Te grote hoodies, dat soort dingen. Bij wijdere gebreide truien draag ik graag een riempje.

 • Reageren
  Meike
  06/06/2019

  Ik ben meteen die broek gaan zoeken, ik wil ook zo graag zo’n mooi flared model :-)!

 • Reageren
  Kirsten Mamagisch
  06/06/2019

  Ik heb ook echt geen smaak. Of nou ja.. geen stijl. Ik koop items die ik leuk vind en dat kan de ene keer een fijne skinny zijn met een hemdje en een lang vest maar ik ben ook dol op jurkjes. Wat ik echt niet draag? Een highwaist broek over mijn shirt. Dat kan mijn figuur niet zo goed hebben ?
  Kirsten Mamagisch onlangs geplaatst…10x Mamagisch in tweets: je krijgt er zoveel voor terugMy Profile

 • Reageren
  Natasja
  10/06/2019

  Ik heb ook totaal geen kledingstijl. Ik vind verschillende dingen leuk en heb een paar favoriete items, maar ik heb geen specifieke stijl.
  Natasja onlangs geplaatst…Zwanger en hitte | Wat je wel en niet moet doenMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.