Filmpje: mijn foundation routine mei 2015

Schermafbeelding 2015-05-22 om 22.18.24

Het is denk ik wel anderhalf jaar geleden dat ik jullie voor het laatst heb laten zien wat mijn exacte foundation routine is. Alvorens ik laat zien hoe ik alles aanbreng, vertel ik ook nog iets over mijn favoriete foundations.

Bekijk de video in HD bij het tandwieltje!

Gebruik jij foundation? Wat is jouw favoriet?

Dit vind je misschien ook leuk

5 reacties

 • Reageren
  Lifesabout
  23/05/2015

  Ik heb nog steeds geen ultieme favoriet. Op dit moment gebruik ik Catrice Nude illusion of Rimmel wake me up. Ik wil wel een keer een Mac foundation uitproberen. Leuk om jouw routine te zien! Ik gebruik graag wat foundation aangezien ik veel rode vlekjes heb.
  Lifesabout onlangs geplaatst…Memory Lane. 17 – 23 meiMy Profile

 • Reageren
  Laura
  23/05/2015

  Leuk zo’n foundationfilmpje! Je totale look aan het eind is ook erg mooi! Ik gebruik zelf dream wonder nude foundation van Maybelline. Even iets anders; Ik vind dat je donkere wenkbrauwen je een vrij harde uitstraling geven doordat het contrast met je huids- en haarkleur erg groot is. Ik weet niet of dat je natuurlijke kleur is of niet. Als je het zelf mooi vindt, moet je het vooral zo laten natuurlijk, maar een lichtere kleur wenkbrauwen (niet blond, maar wat lichter bruin) zal wat zachter en natuurlijker staan bij je lichtblonde haar. Zoiets als bij die foto’s van je toen je zo bruin was destijds, want daar zijn je wenkbrauwen ook wat lichter (misschien door de zon?) en dat vind ik je beter staan.
  Laura onlangs geplaatst…New in: Lipsticks and skin care from Estée Lauder & MACMy Profile

 • Reageren
  Manon
  23/05/2015

  Leuke video! Welke kleur gebruik je van de Estee Lauder foundation? Ik vind de kleur van je wenkbrauwen trouwens wel super mooi, ik heb het zelf ook zo en ik vind het krachtig over komen. Maar iedereen heeft z’n voorkeur natuurlijk 😉

 • Reageren
  Carlijn | Copy & Beauty
  23/05/2015

  Erg leuk om jouw routine eens te zien. Vergeleken met jou gebruik ik echt weinig concealer, ik zet drie heel kleine stippen onder mijn ogen. Heb eens een techniek van NikkieTutorials afgekeken, zij zette een driehoek onder haar oog en kleurde die volledig in. Heb dat een tijdje toegepast en moet zeggen dat dit inderdaad een erg mooie en goede dekking gaf, maar mijn concealer ging er akelig snel van op… En zo te zien kan ik dus zeker vaker mijn Beautyblender erbij pakken 😉
  Carlijn | Copy & Beauty onlangs geplaatst…Bio-Oil tegen zwangerschapsstriemenMy Profile

 • Reageren
  Vi
  24/05/2015

  Eindelijk weer eens een filmpje waarvoor ik vooral je blog bezoek! Ik snap dat voor anderen die ‘moeder onderwerpen’ wel heel interessant zijn (ik ben zelf dus geen moeder), maar de make-up reviews/filmpjes vind ik echt het leukst. Mooie look op het einde ook, ben benieuwd!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.