Mijn favoriete parfums van 2019

We sluiten het jaar 2019 alweer bijna af en dat betekent dat ik op de valreep wil terugblikken op een paar heerlijke parfums die ik dit jaar heb ontdekt. Ze zijn niet per se allemaal dit jaar uitgebracht, maar ze hebben wel in 2019 mijn aandacht voor het eerst getrokken. Ben je nieuwsgierig? Lees dan gauw verder!

Te beginnen met Chloe L’Eau. Ik ben al vanaf het begin fan van hele de Chloé family en ik word altijd blij als ik een van de parfummetjes ’s ochtends weer op mag sprayen. De bloemige noten maken me gelijk blij. Chloé Signature draag ik het vaakst, die blijft heerlijk subtiel de hele dag om me heen hangen en ik vind het de perfecte geur om na het douchen op te spuiten door het frisse karakter. Maar nu heb ik dus Chloé L’Eau ontdekt… En die vind ik nóg weer een tikkie lekkerder dan de Signature versie. Hij lijkt op mijn huid beter tot zijn recht te komen en ik kan echt niet stoppen met snuffelen wanneer ik hem eenmaal heb aangebracht. Ik ben heel benieuwd of jij hem al hebt geroken!

De tweede geur die ik ook nog niet zo heel lang geleden ontdekt heb is Mugler Alien Eau Sublime. Ik draag de originele Alien geur ook al jaaaaaren en ik dacht eerlijk gezegd dat daar niets tegenop kon, maar logischerwijs was ik toch bloedjenieuwsgierig toen ik ineens deze variant tegenkwam. Ik vind ‘m wel degelijk anders dan het origineel. Deze is iets poederiger en heeft, ja hoe zal ik dat zeggen, een soort zonne-noten in zich lijkt het. Hij doet me althans aan een ‘zonnige’ situatie denken, haha. Een geur dus die ik perfect vind voor overdag, want Alien vind ik soms toch een tikkie te zwaar daarvoor.

Een merk dat eveneens altijd mijn aandacht trekt met hun parfums – hoe kan het ook anders – is Chanel. Weer zo’n merk waarbij ik er eigenlijk gewoon op vertrouw dat de geuren lekker zijn (hoewel ik sommige geuren wel iets geschikter vind voor de oudere dames). Chanel Gabrielle vond ik vooral zeer interessant omdat het echt een nieuwe geur van het merk was, en dus niet een ge-update versie van een variant die al bestond. Gabrielle pakte me meteen in… Soms ruik je gewoon gelijk of een geur iets voor je is, en dat was nu zeker het geval. Hij is fris, bloemig, een beetje zoet. Een parfum waar je gewoon echt heel vrolijk van wordt en die je ook een vertrouwd gevoel geeft.

Ik koop mijn parfums altijd bij Notino.

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

 • Reageren
  Tineke
  27/12/2019

  Ik ben niet zo’n parfum kenner, maar weet wel dat Alien heerlijk is.
  Liefs

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.